МAРТенче-диваче за купони плаче!

• 11 314
  • 289
  •   1
Отговори
# 225
Добър вечер и от нас! Днес цял ден обикаляме по магазините, та чак сега пуснах да пера на тати дрехите, че утре ще го приготвяме за път. Rolling Eyes Как ще се оправим 3 дни без него никой не знае...най-малко аз.

Слънце, много добре изглеждаш в новата дрешка! Браво за постигнатите резултати от диетата. Малък коментар от мен, но ако искаш го подмини с чиста съвест - сложи си силиконови презрамки и силиконов гръб на сутиена, ако имаш. Мисля, че ще стои по-добре. Peace

Честит рожден ден nani_v. Много здраве, щастие и сбъднати мечти.  bouquet

Честита годишнина от сватбата и на vesi_petrovska. Щастие и рози по пътя ви.  bouquet

veroniki, има време още - ще се видим дори 2 пъти. Ако Зеленкото организира среща другата седмица - ние ще гледаме да сме на линия.

Значи глутена се въвежда с бисквитки?!?! Ще трябва аз да поразпитам педи за тоз глутен, че ми е мътна и кървава още... Thinking

Леле, като си помисля, че преди 4 години бях на Охрид и аз се разхождах из езерото и манастира... ooooh! Че май и на същото корабче беше. ooooh! Трябва да си разровя снимките да видя.
Много трагично... Embarassed

# 226
 bye
За прословутия глутен и на мен ми е тъмна индия горе-долу,но попрочетох из съседния форум.Има доста варианти за въвеждане,освен с бисквитки. Peace
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=23443.0

Dessiss,аз АМ не слагам винаги в пюретата и кашите.Дори сравнително рядко слагам.
Ако е много гъсто пюрето (много зеленчукови направо с нож да ги режеш),добавям както си е разтворено във вода,ако няма нужда от разреждане-само суха субстанция. PeaceТо иначе как да го давам-тече като супа. Hug
Ама наистина ли може да няма някъде Сънвал?! ShockedИ то в голям град като София?Тук в нашето магазинче,хем малко,ама е тъпкано с всякакви видове. Crazy

# 227
  • Стара Загора
сложи си силиконови презрамки и силиконов гръб на сутиена, ако имаш. Мисля, че ще стои по-добре. Peace
Аз няма да съм с този сутиен на 100%. Онзи ден си поръчах черно и бяло сутиен и ще му сложа силиконови презрамки. Сега остава и обувки да си харесам.

# 228
сложи си силиконови презрамки и силиконов гръб на сутиена, ако имаш. Мисля, че ще стои по-добре. Peace
Аз няма да съм с този сутиен на 100%. Онзи ден си поръчах черно и бяло сутиен и ще му сложа силиконови презрамки. Сега остава и обувки да си харесам.

Е, така ще стане - един път! После да покажеш снимки да ти се порадваме. Hug

# 229
  • Стара Загора

Е, така ще стане - един път! После да покажеш снимки да ти се порадваме. Hug
Задължително!!!

# 230
Добър ви вечер! Hug
Днес най-после поръчахме в Лабиринт ъглов диван точно такъв цвят какъвто търсехме - бордо, модела беше в черно, но от дамаските открихме една много интересна от еко кожа, с намачкан ефект и цялата от съшити парченца, разбира се просто е ефект, който се постига с релефни очертания... голям товар ми падна, че много го мислехме този диван, дано да стои добре и се впише успешно в целия замисъл на интериора.
След близо половин месец се нанасяме и вече нямам търпение, утре ще монтират кухнята, мъжа ми боядисва стените, скоро и настилките ще слагаме, основно ще е бамбуков паркет и малко теракот пред входната врата и в кухнята, да питам мамите с естествен паркет как го почистват, че явно с мокро няма да може...??? newsm78
Като подредим и сме готови с ремонта и обзавеждането ще кача снимки. Peace
Гледам, че обсъждате бисквитки като добавка към мляко, пюрета, съвсем случайно разглеждах продуктовата брошурка на Хип и видях, че предлагат млечна каша с бисквитки, дават я от 4 месеца, и се води "Лека нощ" явно ефекта е да засища и да подпомага по този начин спокойния сън на бебчовците, та реших да споделя ако някой прояви интерес...
veroniki как събра смелост да го подстригваш Тео машинката бе жена, Марти все му се каним да го офъкаме, че е с буйни коси и много се поти... ама с ножицата и все не събираме смелост или желание незнам newsm78 а ти направо ми обра точките, а и Марти много се върти та незнам как ще стане...
Ели, фона на снимките за колажа аз доколкото разбрах ще бъде еднакъв, тъй, като всеки фон на снимка ще се замаже на фотошоп и то предполагам идентично или аз не съм разбрала правилно?
Да споделя с очудване, Марти все по-често го мислят за момиче и като се случи няколко дни един след друг взех да се замислям... Rolling Eyes
Единият път си купувах бельо и продавачката в магазина тъй, като продаваха детски дрешки ми спомена, че има много интересни неща и ми каза: когато имате време може да дойдете с нея да разгледате...
После пък в блока ни, прибирахме се и една жена във входа си предложи помощта да качим полуетажа до асансьора с количката и го гледа и казва : ама каква хубавица си, колко си сладка и прочие а аз я гледам странно и тя изведнъж се усети и пита ама нали е момиче и аз ами момче е... Тогава тя леко смутено: о момче,  ама той ще бъде много красив, такива нежни черти има, като изписан е...
И така, а и количката ни е синя ... newsm78 newsm78
Честито на всички с празници, няма да изброявам да не изпусна някой, че са много...   bouquet
Никита,   честито ви първо зъбче, дано все така безпроблемно ви се появяват и другите зъбчета. Peace
Хора отива си лятотооо, задават се дъждовни дни, а какво ще правим зимата не ми се мисли...?
Ох тази трагедия с корабчето в Охрид и отново поради човешко безхаберие... нека почиват в мир загиналите... Flowers Rose Flowers Rose
Завършвам тъжно,  но просто се почуствах длъжна да го напиша...

Последна редакция: сб, 05 сеп 2009, 22:58 от dobro_nastroenie

# 231
 Hug
Злати на мен ми харесва тоалета,харесвам много черно и бяло като комбинация  Peace
Веси,днес си поръчах сеника и ми потвърдиха поръчката по имейл,ама нали събота,не са ми звъннали,та дано не се окаже в понеделник,че го нямат,ама пък ми потвърдиха поръчката  newsm78,после ще пиша отзиви  Peace

А как храните бебоците вечер,ние сме толкоз криви и гладни,че ако не е мляко,сигурно ще плаче цяла вечер  ooooh!,не си представям да се храним с лъжичка,едвам се справяме на обяд  Tired,а супите (готовите) от 6- 7 месец ли са  newsm78
Деисис и аз доста се чудех как се слага АМ,един път сложих разредено,ама дет викаш си го изпи с биберона  Joy
олее,ужасна трягедия,сега гледам по новините ,кошмар  Flowers Rose Flowers Rose

Последна редакция: сб, 05 сеп 2009, 22:30 от kikoikris

# 232
Алекс мама ние също като Вас я почнахме със захранването.От 4-тия с плодови ,5-тия зеленчукови и сега от 6-тия ще почна с месните.Утре ще ходя на пазар.Много трудно се намират на СЪнвал пюренцата наистина. И аз незнаех ,че има малки бурканчета месни.Купувам ги от ВВ аз ама не винаги има пълната гама.

Честита годишнина Веси.
Слънце много си отслабнала кака:)  Wink

# 233
Здравейте мацки!

Леле, съвсем изпуснах дирята тези сезмици.

Миналата седмица правихме ремонт малко , а пък тази седмица племенникът ни( на зълва ми малкият син , е той е на 14 год) беше у нас на гости и преди 2-3 часа майка му дойде да го вземе . Та по цял ден с три деца   на главата нямах време дори да се обърна.

kikoikris - много ви е хубава количката, кажи каква  марка е , щото по това Зиа не се ориентирам?

Плазмони от тези на прах и ние ядем отдъвна с вечерното мляко.

Отивам още малко да прочета назад , сори но няма май да мога да прочета предишните теми!  Hug

А до кога трябва  да пуснем снимки за колажа?

# 234
Добро утро и от нас.
Тъкмо мислих, че и тази нощ ще поспим...да, ама не... Рая пак се буди 100 пъти и вече едва издържам... Tired

основно ще е бамбуков паркет и малко теракот пред входната врата и в кухнята, да питам мамите с естествен паркет как го почистват, че явно с мокро няма да може...??? newsm78
Аз почиствам с прахосмукачка и Стийм моп, с микрофибърната подложка - паркета направо грейва, но може би е от лака, щото ние слагахме някакъв доста скъп. Преди време стана дума и SZA беше писала, че техният паркет много се мокри от мопа с пара. Rolling Eyes Аз обаче съм страшно доволна, защото не използвам препаратите за дърво, които си и намирисват, заради Рая. Peace  Иначе в Банкя имаме стълба от естествено дърво за втория етаж, тя не е лакирана и я почиствам с Пронто за дърво /естествено разредено с вода, по описанието на етикета/ и също става много добре.

# 235
Добро утро  Tired
Крис реши,че тази нощ няма да спи,направо съм труп  smile3507
не знам от зъбки ли е,какво,ама е кошмар,вашите бебета като се сабудят какво правят  newsm78,нашия скимти и си хваща краката,ако са зъби няма ли да плаче  Thinking
За паркета,аз го почиствам с обикновена подочистачка,добре изтискана  Peace
Дума,виж в тоя сайт има доста такива колички,че офицялният сайт не го знам http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_ss_1_2?url=search-alias%3Dbaby& … ar&sprefix=Zi

ей,какъв благодат е хладното време,мразя жегите  sweating
Алекс-мама,как е племеника,прибраха ли се вече,послушен ли е ?

# 236
  • София
Добро утро!
Мале, какъв град валя нощес  ooooh! Ап. ни е краен, така тракаше по панелката, че се събудих  Shocked , не че Алекс спа добре и не ме буди де  Tired
Кикоикрис, и нашия дзверко, ако е много гладен няма търпение да го храня с лъжичка и реве, та винаги имам приготвено АМ да го успокоявам  Crazy , като кротне - махам го и продължаваме с лъжичката  ooooh! Ти всъщност защо и с какво го храниш с лъжичка вечер?  Embarassed А за супите - тази, дето я давах вчера не знам защо са я нарекли така. Според мен си беше пюре.  Rolling Eyes И го дават за над 4м. 
Ние май ще пътуваме към селото на мъжа ми. Да си приберем свеки и няколко щайги домашни праскови  Simple Smile

# 237
Здравейте,

Добро настроение, за колажа има предвид фона, на който ще снимаме децата. Ама карай, да не издребняваме.
Леко ви завиждам за апартамент. Много се надявам да имаме възможност и ние да си вземем само наш си. Чакам като се нанесете да пуснеш снимки.
Не се притеснявай, че Марти го бъркат. Наистина е много чаровен, но определено си личат, че са момченца.

Аз да си похваля дребното, вчера е заспала в 21ч и се е събудила в 9ч. Мама и прилага някакви магии  Laughing

Днес ще гладя една камара нейни неща и ще слагам пак праскови.

И да не забравя, Честити месечинки !!!!!!

# 238
Добър ден

Първо почерпката, че нашето момче днес става на 6 месеца.

Честито и на останалите месечинковци.
Честит рожден ден Нани - бъди жива и здрава и винаги обичана.
Честита годишнина и на Веси Петровска - само път обсипан с рози.

Честити зъбчета на Софи на Никита.
Честито и на всички останали /извинявам се ако поименно съм пропуснала  някого/, но имам да чета още .

Никола също не одобри пюрето на Хип картоф с тиквички, но когато го обърках с морков и тиква - голямо ядене падна. С това изключение нищо до сега не ми е отказал.

Сега ще се върна да си дочета темата, но да питам: Заедно с кутията на Хип2, има подарък АМ "Лека нощ" пак на Хип - пише, че е за вечерното ядене, но аз не разбрах каква е разликата.  Embarassed Мисля да започна да го давам, след около 7 дни, че имам още от Хип1. Има ли мами, даващи от него? Ако е за да засища повече, мен няма да ме касае защото той Никола си спи по цяла нощ и сега, но означава ли да давам по-малко количество? Примерно до сега е пил 200 мл, сега да давам 180? Извинете за глупавия въпрос но се зачудих.

Слънце, и на мен таолета ти ми харесва - поздравления за свалените килограми - със здраве да си го носиш и дано си намериш обувки /че аз съм много зле с тази част от облеклото/.

КаЯна - много се смях и аз на разказа ти за Боян - ше му пращаме камъчета да слага по джобовете. Възхищавам ти се за енергията ти. Дано всичко с Яна се нареди по най-добрият начин.

Ставам, че детето се събуди и ще се яде. Лека и спокойна дъждовна неделя....

# 239
Елвинг,точно това ми беше интересно как ядат с лъжичка вечер,съдя по моя дундьо,който освен мляко друго не признава,с толкова зор се храним на обед с пюре  ooooh!,а вечер дума да не става,толкоз е крив,че трябва да си изпие млякото,за това се чудех кога е време за ''вечеря'',педи ми каза,че до 7 месец бебко трябва да пие само мляко вечер и аз си я слушам  Simple Smile,но се възхищавам на бебчетата,които без проблем си хапват всико  Peace

Общи условия

Активация на акаунт