Раничка на шийката на матката - тема 4

• 159 138
  • 689
  •   1
Отговори
# 345

Днес ми изгориха "ранището",сега чувствам един дискомфорт,ама съм щастлива ,че горенето мина Simple Smile.

bouquet  bouquet  bouquet

Сега се пази много,не вдигай нищо,аз на два пъти прокървих като 1вия път бях в болница с кръвоизлив,бая зор ooooh! ooooh! ooooh!

# 346
  • Варна
Сега се пази много,не вдигай нищо,аз на два пъти прокървих като 1вия път бях в болница с кръвоизлив,бая зор ooooh! ooooh! ooooh!

[/quote]

Ели много пъти кръвоизливи Sad Sad SadЩо така?
Мен док ме вика в събота на оглед ,за да види как е положението там долу и  кръвоносните съдове-сигурно и той мисли за опасност от кръвоизливи при мен newsm78 newsm78 newsm78

# 347
Здравейте, днес е дебюта ми във форума със въпроса, дали някой има прегледи при доц. Стефан Иванов от Варна?
Изобщо отзиви от работата му, като гинеколог?

Аз и майка ми сме пациентки на доц. Стефан Иванов от 5 години в София (той работи и тук), както за профилактика, така и за лечение. Той е с много висока квалификация в акушерството и гинекологията и със специализация по онкология. Наскоро стана професор и взе второ висше - здравен мениджмънт. Специализирал е неколкократно на Запад, има широки контакти в световните научни среди и следи всички новости. Например аз съм може би сред първите в България, на които беше поставена ваксина против Папилома вирус. Като човек и лекар е много внимателен, предразполага пациентите и те се чувстват сигурни в неговите ръце. Отделя достатъчно време за подробна консултация, разговор, съвет. Важно е, че той е и мамолог, така че при него можете да проведете наистина пълен преглед. Разполага с най-добрата техника и се спазва безупречна хигиена при прегледите. Не на последно място цените са напълно приемливи. За изследванията си сътрудничи с най-добрите лаборатории. Горещо ви го препоръчвам. Ако желаете телефон, се свържете лично.

# 348
Здравейте, днес е дебюта ми във форума със въпроса, дали някой има прегледи при доц. Стефан Иванов от Варна?

Аз и майка ми сме пациентки на доц. Стефан Иванов от 5 години в София (той работи и тук), както за профилактика, така и за лечение. Той е с много висока квалификация в акушерството и гинекологията и със специализация по онкология. Наскоро стана професор и взе второ висше - здравен мениджмънт. Специализирал е неколкократно на Запад, има широки контакти в световните научни среди и следи всички новости. Например аз съм може би сред първите в България, на които беше поставена ваксина против Папилома вирус. Като човек и лекар е много внимателен, предразполага пациентите и те се чувстват сигурни в неговите ръце. Отделя достатъчно време за подробна консултация, разговор, съвет. Важно е, че той е и мамолог, така че при него можете да проведете наистина пълен преглед. Разполага с най-добрата техника и се спазва безупречна хигиена при прегледите. Не на последно място цените са напълно приемливи. За изследванията си сътрудничи с най-добрите лаборатории. Горещо ви го препоръчвам. Ако желаете телефон, се свържете лично.

звучи ми като заучен PR....  Rolling Eyes

# 349
Момичета, Карагьозов ме увери, че проблем съм нямала и ще му повярвам, едва ли ще се мъкна по още доктори.

Обаче още от миналата година не спирам да се чудя дали да си направя ваксина против рак на шийката.

Знам, че все още я тестват за странични ефектии вреди, а и пази само от 4 щама, не знам дали си заслужава...
Някой с директен опит?

# 350

звучи ми като заучен PR....  Rolling Eyes

И на мен  Crossing Arms Пациенти не обхващат така всичко  предлагано от лекаря,ПР си е:)

# 351
  • София
  Обърнете  внимание ,че   въпросната потребителка която  толкова  го  хвали   доктора  май  се е  регистрирала във форума с цел да му  направи  РR  и  реклама . Това е  единствената и  публикация - странно нали ?  Rolling Eyes

# 352
  • софия
И другата,  която я подпитва също newsm78

# 353
Здравейте!Днес отидох да се прегледам профилактично.С мъжът ми искаме вече да работим по въпроса за дете и исках да си отида както всяка година да се прегледам.Отидох в Студенстка поликлиника защото ми е най-близо и не бях много очарована първо от държанието и второ от това което ми каза.Оказа се че имам раничка,а досега всяка година съм ходила на преглед всичко е било нормално...Основна диагноза-ерозио и ектропион на шийката на матката;Влагалище-хиперемирано с обилен флуор;PVCU-конично,ерозио колкото 20 стотинкова монета;Матка-в AVF с нормална големина;Андекси и параметрии-без изменения...Това е всъщност което пише.Направи ми цитонамазка и ми пусна влагалищен секрет и трихомони.След това ми каза че задължително трябва да направим и тест за 12-те високорискови типа HPV.Много съм притеснена,досега не съм имала никакви проблеми и сега така се наплаших....Сега чакам резултати и ще ми кажат какво ще правим оттук нататък.Но ме предупреди че за деца в момента не може,защото първо трябва да се отстрани раничката или да се излекува.Притеснена съм дали това после ще е проблем със забременяването ми Sad Моля кажете ако някой е имал подобен проблем.

# 354
wonderteddy,доктора те е посъветвал правилно .Редно е първо да се изгори раничката най-добре с лазер ,щом плануваш друго бебе.Аз също съм горила раничка и след това родих ,но не е хубаво раничката да стои ,макар че има доктори които съветват след раждането да се гори.

# 355
Ами това е проблема че още не съм раждала и се притеснявам ако раничката се изгори да не повлияе на зачеването,защото много четох че не се препоръчва горенето на нераждали жени...Но се надявам резултатите да са хубави.Напоследък все лоши неща ми се случват,наскоро ме оперираха имах фиброаденом на едната гърда,сега и това...Но се надявам като не съм чакала и е открито навреме всичко да е нормално...

# 356
Аз ходих при няколко доктора и решихме, че с горенето при мен може да изчака след второто раждане.Дано да съм взела правилното решение

# 357
wonderteddy, поне за едно е прав лекаря - сега не е момент за бебе. Преди да забременея и аз почти две години се борих с тая раничка. Лошото е, че от незнание ходих при разни лекари, които сега като си помисля изобщо не са знаели какво правят. При мен имаше и кървене при секс и постоянни инфекции. Все си бях на разни лекарства, глобули и каквото там се сетиш. И върха на всичко беше, че една гинеколожка ме намаза с Ваготил, което си е някакъв вид химическо горене на раничката. Като взех да обяснявам това на личния си лекар при поредното посещение за направление той се хвана за главата и каза да взема да си намеря свестен лекар, а не шаман. И после отидох при моята гинеколожка, която каза, че това мазане е било много лоша идея, защото е зацапало реалната картина. И че инфекциите ми идват от наличието на раничката, която е среда за бактериите. Успя да ми овладее бактериалните инфекции, после направихме изследвания и цитонамазка и забременях без проблем. Но бременността ми беше проблемна и се наложи в началото да лежа в болница. Слава Богу резултата е живо и здраво детенце, което пожелавам и на теб. Не се плаши, просто отиди при сериозен лекар, специалист в областта. Не ходи по разни поликлиники и при случайни гинеколози като мен. Това само ще ти удължи страданията и притесненията.
И тук е мястото да дам и аз един глас за д-р Илия Карагьозов. Миналата седмица бях на преглед при него - страхотен лекар и човек. Толкова спокоен и внимателен и обяснява на дълго и на широко. Благодаря на тези, които ме посъветваха да отида при него.Много се чака, но си струваше  Hug

# 358
  • София
red_devil ,  може  ли  да  кажеш колко  време се  чака след записването  и  каква е  цената  на прегледа ?   Благодаря  предварително !   bouquet

# 359
  • София
wonderteddy , моят съвет е да отидеш при друг гинеколог Peace
Не им е добра славата на гинеколожките в Студентска поликлиника.
Дори моята лична лекарка, която работи на същото място, ме посъветва в никакъв случай да не ходя там на гинеколог.

Не се притеснявай излишно, изчакай си резултатите Hug
Аз забременях с раничка (тогава не знаех, че я имам), бременността ми мина без проблем, раждането също Peace
В момента все още съм с тази раничка, но след като отбия малкия бозайник, ще се заема и с нея Peace

Общи условия

Активация на акаунт