Раничка на шийката на матката - тема 4

• 159 148
  • 689
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Деси ,   Hug   Hug   как си ?  Как  е бебчо , сигурно  много е  пораснал ?  Защо   вече  не  пишеш при нас  в другата тема?

# 331
с кръвоизлив съм, Sadв токуда не вдигат,лежа не мога да мръдна

Последна редакция: ср, 02 юни 2010, 22:43 от Eli83

# 332
Деси ,   Hug   Hug   как си ?  Как  е бебчо , сигурно  много е  пораснал ?  Защо   вече  не  пишеш при нас  в другата тема?
Ехо,изгубих ви дирите,а и нямам време напоследък. Grinning
с кръвоизлив съм, Sadв токуда не вдигат,лежа не мога да мръдна
Какъв кръвоизлив???? Shocked

# 333
Снощи получих кръвоизлив на 12тия ден от горенето,лежах и се мъчих в къщи към 5 часа, но не спираше,през 15 мин ходех до WC и там се изливах буквално съсиреци кръв, колкото за един живот не ми е текло, ooooh! накрая към 1,30 отидохме по спешност  9тръгнахме към хирургиите,но мъжът ми продължи към Селена) веднага ме приеха хората,прегледа ме много любезна докторка,установи че кърви съд,гориха го с ток,не ставаше накрая със ваготил го намаза,сега ме изписаха, Токуда не вдига никой Close но добре че отидох тук,че бая кръв изгубих.

Пазете се след горене не вдигайте нищо тежко ама нищо дори шише от 2 литра нищо, мисля че е от тежкото ooooh! вчера вдигах детето бая пъти ooooh! Сега съм горена с трите метода ,на 9 трябва да ми идва незнам Rolling Eyes дали пречи,дано зарасне бързо това новото Shocked сега ще пия желязо че ми е нисък хемоглобина и вит Ц ooooh!

# 334
Ех Ели, нали в листовката която ти  дадоха с режим на пациента пише изрично да не  се вдига тежко .Съжалявам, преживяла си нещо страшно. Дано няма повече усложнения.
Може и от това да е, защото на мен  на няколко пъти ми повтори никакво вдигане на тежко.

# 335
  • Варна
Елиииииииии,как си сега? Уф ,че неприятно #Cussing out #Cussing out.Добре,че си потърсила помощ.Направо не ми се мисли и при мен как ще мине всичко #Crazy

Да се пазиш повече Hug Hug Hug

# 336
Сега съм добре,късно отидох седях 5 часа у нас и изтече бая кръв литри,не спираше накрая се уплаших и тръгнахме добре че отидохме,спряха ми я с ток,със мазило ,затвориха съда,сега няма капка кръв,чакам МЦ вече,и лежа,пия желязо щото ми е 95 хемоглобина и почивам Rolling Eyes Доктора от Токуда  каза че се случва много рядко,явно е бил повърхностен съд искал е малко и се е отворил...незнам сега какво следва по-дълго пазене Confused

# 337
Здравейте, момичета! Днес бях на профилактичен гинекологичен преглед - пуснах цитонамазка, но докторът видя раничка, която не му хареса изобщо и направи биопсия, която ще е готова чак  в сряда.  Cry Миналата година май месец правих цитонамазка - беше PAP II, лекарката тогава каза, че нямало проблеми. Въпросът ми е може ли за една година да е станало нещо фатално? Дали ако иманещо ще е в началото

# 338
  • Варна
Liliana,всички тук знаем през какви филми минаваме,докато излязат резултатите.Успокой се.Дори и да има нещо сериозно,ще го хванеш в началото.И аз бях тъй уплашена в началото-прогнозата беше лоша,обаче след това изследванията излязоха поносими-поне нямам рак.Сега чакам резултатите дали имам от лошите папилома вирус.На теб веднага са ти направили биопсия-доста точно-ако има нещо ,ще разбереш веднага и ще се лекуваш.На мен не са ми правили биопсия-само цито,колпоскоп и вагинален ехограф.Пиши пак какво става с теб  bouquet

Ели  Hug Hug Hug

Becky Praynig Praynig Hug

# 339
Момичета, аз преди време писах в тази темичка, но още не ми се е решил проблема...и пак да попитам...Преди две години д-р Славчев ми прави ДТК. Цели 6 месеца се пазих, толкова ме беше страх -нито секс, нито вдигане на тежко - нищо. После като отидох на преглед всичко беше наред. ПАП ми беше първа група, доктора каза, че е доволен от резултата. И аз спокойна вече реших, че мога да си живея спокойно. Но още след първия път, когато правих секс се започна с едно течение, едно чудо. Точно все едно ми се лющи кожата отвътре  Sick Веднага отидох на лекар отново, каза че било гъбички даде ми лекарства за това. Но след като си направих микробиологични изследвания за къде що съществува от микробиологичния свят се оказа, че няма нищо. Само много левкоцити.  И от тогава година и половина само тичам между дерматовенеролог и гинеколог. И всеки вика нищо ти няма...Та миналия месец се оказа, че вече нямам нито един лактобацил и само много левкоцити. Този път и екстра коли бактерии. Записала съм си час при д-р Карагьозов, ама чак другия месец в края.
Съжалявам за дългите обяснения, но това "лющене" ме притеснява. И резултата в крайна сметка - сриване на локалната защита и дисбактериозата...Може ли да е от раничката?Лекаря ми твърди, че вече я нямало, ама явно има нещо. Ако на някого се е случвало, моля да сподели, че вече съм отчаяна  Cry

# 340
Карагьозов се занимава с дисплазии и карциноми, ако искаш преди да ходиш при него, отиди някой да ти излекува вазинозата и кандидозата и после отиди при него да те прегледа за дисплазия. Лично много съм доволна от Стомнароска. Ако толкова са ти упорити проблемите, можеш и да си направиш днк изследвания в геника.

Последна редакция: вт, 08 юни 2010, 17:09 от becky bloomwood

# 341
Ама на мен ми е правена ДТК преди две години. ДНК тестове съм си правила - за хламидия, микоплазма и уреаплазма - отрицателни са. Гъбички нямам, а бактерии от две години за първи път ми откриват - колибактерии. Лекувах ги при специалист дерамтовенеролог с антибиотик. Преди да отида при Карагьозов ще си направя пак изследвания контролни. Но при мен проблема не е с бактериите. Те очевидно са резултат от нещо друго. Притеснява ме дали няма проблем след ДТК-то на шийката....За това искам да се консултирам и с друг онколог освен д-р Славчев, който твърди, че нищо ми няма... SadПросто ми се иска ако някой е имал такива симптоми в следствие на третиране на шийката да сподели. Защото вече не знам къде да търся проблема...

# 342
твърде възможно е - трябва да отидеш на лекар, само той може да ти каже. но все пак не подценявай възможността партньор да те заразява периодично и да няма връзка с папиломно изменение.

Последна редакция: ср, 09 юни 2010, 14:20 от becky bloomwood

# 343
becky bloomwood, благодаря ти за информацията. Няма как и аз да се възползвам за съжаление от свободния час, въпреки, че не ми се чака....Партньора ми също си прави изследвания и въпреки,че нищо няма при него, последния път изпи и той моя антибиотик. Но това течение го имам точно откакто ми гориха раничката, а през цялото време нищо не са ми изолирали. Чак преди месец, но лекарката каза, че тези бактерии са нормални за червата и вероятно от там са дошли. Просто при мен прогресивно измряха лактобацилите и съм станала податлива на инфекции. Сега пия Биозин и пробиотици плюс глобули Флоражин. Но д-р Славчев ми беше казал, че може би ще се наложи след ДТК-то третиране със Солкожин, но нещо му загубих доверие на него  Sad

# 344
  • Варна
Момичета,как сте Hug  bouquet

ДесиХ3,явно яко си ми стискала палци за резултата от изследването на рисковите папилома вируси-нямам такива  bouquet  bouquet  bouquet

Днес ми изгориха "ранището",сега чувствам един дискомфорт,ама съм щастлива ,че горенето мина Simple Smile.

bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт