МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 32: чуй я, виж я ,наслади й се

• 30 875
  • 452
  •   1
Отговори
# 300
Много искам сега да чуя мненията на Кенанките
Как им се вижда писмото,грата с очи на артистите и такива работи

Марица,и аз имам.В мойте има правописни грешки,но са ми мноого сладки  Heart Eyes

# 301
За пти4ето и рамото,едно време дядо ми обясняваше как кацало рядко на рамото и не бивало да се пропъжда.Аз бях много малка и недостатъ4но добре го разбирах.Та го попитах"Дядо,аз откъде да знам кое е правилното пти4е?"  Joy  Joy  Joy
Сега ми е смешно,като си спомня.

# 302

Марица,и аз имам.В мойте има правописни грешки,но са ми мноого сладки  Heart Eyes
Няма зна4ение,важен е жеста. Peace

# 303
Ааа ,смешно,но правилно  Peace

Марица,и аз имам.В мойте има правописни грешки,но са ми мноого сладки  Heart Eyes
Няма зна4ение,важен е жеста. Peace
именно-те за това са скъпи  Wink

# 304
  • 221B Baker Street
Мечтание, anubhis, buba_bs, Limon4eto0o, syd_13, krasitrud, lil_bunny, megans, марианна, rossport, Jijinka, katinaF, kirkorova80, bubole4e, krasssy, galia2007, Nelly.es, elena_e, kama4e, DIGEORGIEVA, zayak3, МоРсКа СиРеНа, АniPV, cvettka, sofia68, palomino, moni_niki, wiki_69, БОЖИКРАВОВА (+ 11 Скрит/и) и 34 Гости преглежда(т) тази тема.

ама,Марица,много хубаво си го казала,макар и без да си разбирала много добре смисъла  Flutter

geradost ,че то Кенанки останаха ли? Mr. Green

# 305

Не питай, ще развалят момента... То, ако трябва да сме честни, писмото не ни казва нещо ново... Само го обобщава с божествено прекрасен изказ... Heart Eyes

Ванче, ревеш ли?

# 306

Не питай, ще развалят момента... То, ако трябва да сме честни, писмото не ни казва нещо ново... Само го обобщава с божествено прекрасен изказ... Heart Eyes

Ванче, ревеш ли?
Така е,права си.Но ние тези 4увства ги знаем,усетихме ги,уверихме се в тях.
Ламето оба4е се дърпаше като дива коза на заколение,не го остави веднъж да се изрази,да каже какво 4увства.Джемил винаги е бил прекъсван в моментите на откровение.Моля ви,не прекалявайте,не настоявайте и незнам си какво.
Та за нея това е ново,непознато.Не е предполагала тя какъв 4овек е имала до себе си.
Направи ми впе4атление,когато Сузан я попита как е минал развода,какво каза тя за Джемил.4е се е усмихвал незнам как си.Тя въобще не разбра каква драма се разигра в душата на този 4овек,не оцени жестовете му.

# 307
Много силен епизод.  Peace
От тези турски сериали съм станала голяма ревла  Joy Много са хубави  Heart Eyes
Моля, ако някой може да ми напише с ББ ..Ще стори ли нещо лошо Елмаз на Ламя ?  Thinking

Моля Ви ?

# 308
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Ако някой пусне  линк с рекламата на третия сезон след тези две серии да ми пише на лични.Познавам чудесен психиатър.

# 309
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Много силен епизод.  Peace
От тези турски сериали съм станала голяма ревла  Joy Много са хубави  Heart Eyes
Моля, ако някой може да ми напише с ББ ..Ще стори ли нещо лошо Елмаз на Ламя ?  Thinking

Моля Ви ?

не

# 310
Ако някой пусне  линк с рекламата на третия сезон след тези две серии да ми пише на лични.Познавам чудесен психиатър.
Joy

# 311
Да ,Марица това и на мен ми направи впечатление.Мисля си обаче,че на нея така й отърваше тогава.В смисъл това искаше да види и това видя.Сякаш търсеше извинения от нещо или някой.А и Джемил е умен,познава добре Кенан и наистина може да е мислил,че ще дойде в съда.Но тогава това не минаваше през ума му.

# 312

Ванче, ревеш ли?

грешиш, B l a n k a! на предишна страница вече съм написала "писмото - разтърсващо".
за първи път истински ми стана жал за джемил от една страна, но от друга това е най-верният му и правилен ход след бракоразводното дело, ако иска и се надява на "чудо".  и то стана още в тази серия. много внимателно следя реакциите на ламия. мисля, че точно писмото я разтърси. до сега честно казано не бях видяла искри на любов към джемил в очите й.

за кенан също ми е много жал. тъкмо отвори очи, събра смелост и решителност и... уви...

# 313
Тая анкета трябваше да я пусна след тази серия с писмото  Crossing Arms

lacunababe,той няма да може да им смогне  Mr. Green

# 314
Направи ми впе4атление,когато Сузан я попита как е минал развода,какво каза тя за Джемил.4е се е усмихвал незнам как си.Тя въобще не разбра каква драма се разигра в душата на този 4овек,не оцени жестовете му.

Аз по друг начин разбрах момента - Ламия стопли, че Джемил е знаел за идването на Кенан и че всъщност може би го е предизвикал. Имаше някакво загатване в тази посока...

София, имах предвид изказванията, че Джемил не обича искрено и че продължава да се състезава с Кенан. Даже ти наскоро попита "Джемил каза, че е изгубил - от кого?"
Аз да призная, че Кенан вече се държи много мъжки. В тази серия ми хареса. Жалко, че и двамата с Ламия осъзнават ценността в живота си едва след като са я загубили.

Общи условия

Активация на акаунт