МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 32: чуй я, виж я ,наслади й се

• 30 873
  • 452
  •   1
Отговори
# 345
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Забравих да добавя - разкритието, че Кенан и Афифе не са истински брат и сестра ще обясни защо Афифата вреди на "аби" в първите 2 сезона. Оказва се, че много му е завиждала, че има майка ... Но големият удар е, че и тя ще осъзнае, че се е влюбила - в Джавидан. Накрая двете се събират след много перипетии, научили ги, че щастието идва, след като си презрял общественото мнение и искаш единствено да дадеш щастие на любимия... пардон, на любимата.
Joy hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy hahaha

# 346
Смея се,колкото глас имам с вас тук,а детето ми се ядосва,мисли 4е на нея се смея.  Rolling Eyes

# 347
Монда, много малко инфо има в този фейсбуук на Аслъ-то. Иначе ми хареса, че има връзка, където ако искаш можеш да изпратиш съобщение на нея, при Бурак също може да му изпращаш, само при Ийит няма такава опция или поне аз не я видях.  Sad  

А бе Бубе,кога беше при теб,кога съобщение ще му пращаш  Mr. Green

Бланка,Марица
 rotfImbo rotfImbo rotfImbo ще се попикам вече

# 348

Бланка,Марица [/color]  rotfImbo rotfImbo rotfImbo ще се попикам вече
Слагай памперса и пак идвай тука,то и аз прили4ам на малоумна пък.Седя  и се смея сама пред монитора.

# 349
Това с гей двойката малко ще разклати непоколебимата любов на Мадона към Джеми и баклавата,ама го приех с удоволствие и мнооооооооооооооого Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 350
  • София
Забравих да добавя - разкритието, че Кенан и Афифе не са истински брат и сестра ще обясни защо Афифата вреди на "аби" в първите 2 сезона. Оказва се, че много му е завиждала, че има майка ... Но големият удар е, че и тя ще осъзнае, че се е влюбила - в Джавидан. Накрая двете се събират след много перипетии, научили ги, че щастието идва, след като си презрял общественото мнение и искаш единствено да дадеш щастие на любимия... пардон, на любимата.
Joy hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy hahaha

точно така, то и затва мъжо на Афифето й фърли лют бой, щото разбрал че е с други наклонности и му изневерява с жена hahaha hahaha
а, и синовете й са осиновени, то тя така и така ги харизваше тук там, така че не са братовчеди на Мелек hahaha

# 351
Ама те не са братовчеди и заради друго бе.Ще се окаже,че Мелек не е от Кенан.А Ламия е забременяла от друг-койу ,няма да издавам,че ще ви е безинтересно.Ха сетете се. Wink

# 352
Това с гей двойката малко ще разклати непоколебимата любов на Мадона към Джеми и баклавата,ама го приех с удоволствие и мнооооооооооооооого Joy Joy Joy Joy Joy Joy
O,да може да излезе страхотен сценарий от това.Мадона се вклю4ва,стават тройка.Джавидан е привле4ена от вели4ието и блясъка на биг стар лейдито и Афифето се 4уди каква вода да подлее,та да изпъди 4иконето.

# 353
Ама те не са братовчеди и заради друго бе.Ще се окаже,че Мелек не е от Кенан.А Ламия е забременяла от друг-койу ,няма да издавам,че ще ви е безинтересно.Ха сетете се. Wink
Забременяла от целувка с Назъм,заради влажният климат на Босфора.  hahaha

# 354
O,да може да излезе страхотен сценарий от това.Мадона се вклю4ва,стават тройка.Джавидан е привле4ена от вели4ието и блясъка на биг стар лейдито и Афифето се 4уди каква вода да подлее,та да изпъди 4иконето.
ААаа тук Намък ще ще се намеси bowuu

# 355
Оф, Бланка не питай, чак сега се успокоих То тръгнах от писмото на Джемил минах през мои си неща, не докрай доведени заради гордост и честолюбие. Точно като Кенан, после сложих край както Джеми направи и знам колко е трудно и тежко да го направиш. Знам как боли и как се изкушаваш да да се върнеш назад. Много ми е мъчно за Джемил, мъчно ми е и за Кенан. Толкова много време му трябваше за да осъзнае, че наистина обича Ламия и да преглънте тъпата си гордост. Сега и него разбирам, то просто е по-силно от теб.

# 356
от брата близнак(на Кенан),който е балетист в турската опера??????? newsm78

# 357
Забременяла от целувка с Назъм,заради влажният климат на Босфора.  hahaha
Не бе ,от Кемал-и са сестрички с Макбулето  hahaha ,което я прави и нея доведена дъщеря на Ламия  Crazy

# 358

smile3532

# 359

smile3532
аз мислех,че е в балета на Мадона  ooooh! съвсем се оплетох  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт