МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 32: чуй я, виж я ,наслади й се

• 30 872
  • 452
  •   1
Отговори
# 330
Марица, как не се сещаш, бе, джанъм?!!! Това ще е другата ГОЛЯМА  ТАЙНА, която ще разплетат в 3 сезон. Ще се окаже, че не са братовчеди, защото бащата на Кенан навремето имал голяма любов, но тя умряла и Мелек /покойната/ прибрала момиченцето. Ама как ме караш да издавам...

Много исках да гледам "Аси". И в момента слушам прекрасната музика и тя много ме вълнува, но някак точно след Мелодията не мога да се пренасоча...

# 331
тя пък нека зарадва другия ви любимец омут. и той го заслужава. я как умее да ухажва - това, което е липсвало на нимет до сега. може би и тя не е давала възможност на мъжете до сега да я ухажват, щото беше нападателна. сега и тя разцъфна заедно с розите, които й прати омут

И аз така мисля, но сега като й се случва тя може да го оцени. Не флиртува по досега познатия й начин. Дава го по-сдържано и не върти опашка, като пред другите, с които сме я виждали досега. И тук се сещам за една крилата мисъл на Оскар Уайлд: "Харесвам жени с минало и мъже с бъдеще". Мисълта ми е, че в това да си имаш минало си е плюс, ако си си научил урока.   Peace

newsm10 smile3501 чудесно казано

# 332
Тая анкета трябваше да я пусна след тази серия с писмото  Crossing Arms

lacunababe,той няма да може да им смогне  Mr. Green

Ооооо,знаеш ли какъв е работар?Всъщност сега ми звъни телефона,някакси международно.Вдигам а отсреща Мадона.Получила сценария за третия сезон.В продължението значи за радост на Кенанките Ламито пристава на Кенан,защото междувременно далечен братовчед на Джеми,който танцува в балета на Мадона и в края на концерти вее турското знаме(за ужас на БОЛЕН СИДЕРОВ) го запознава с нея.Следва бурна и неудържима любов.Мадона зарязва фитнеса и кабалата и се отдава на щастлив и охолен живот с Джеми.Качва 20 кила от системно преяждане с баклава,но е много щастлива......И тука нещо връзката се бъгна.Е,ликуйте Кенанки!!!!!!

а на бързо стъкната сватба не е ли била със сатененото костюмче на ламия и ботичките?
не знам само защо да ликувам /като "кенанка"/ - за това, че ламито е с кен или, че мадона танцува върху кръглата маса на пашата за вечеря и пее на джемил like a virgin:35:
Ох,ох... tooth толкова е девствена,колкото и Джавата задоволена... Joy
Горкият Джем,ще има толкова доведени де4ица,целият остров трябва да откупи,за да има къде да играят. И бледолики и по_тъмни4ки,та може да се завърти някоя любовна история с Мелек.

# 333
Марица, как не се сещаш, бе, джанъм?!!! Това ще е другата ГОЛЯМА  ТАЙНА, която ще разплетат в 3 сезон. Ще се окаже, че не са братовчеди, защото бащата на Кенан навремето имал голяма любов, но тя умряла и Мелек /покойната/ прибрала момиченцето. Ама как ме караш да издавам...

Много исках да гледам "Аси". И в момента слушам прекрасната музика и тя много ме вълнува, но някак точно след Мелодията не мога да се пренасоча...
Не се сетих,срамота.  Embarassed Wink Добре,4е поиздаде. Joy
Горкият аби,какво ще му дойде на главата!  Laughing

I na men ne mi se gleda Asi.

# 334
   Марица, благодаря за бързия отговор.     bouquet   Пусто любопитство, не ми даваше мира.    Simple Smile

# 335
   Марица, благодаря за бързия отговор.     bouquet   Пусто любопитство, не ми даваше мира.    Simple Smile
A,tо си беше важен момент.

# 336
Tincheto 78,незнам защо си мислиш,че се заяждам?Просто ми е интересно да чуя тяхното мнение.Имаш нещо против ли?

Големи сте сценаристки бе,чак да ни завидят.  Joy Хайде кога ще почва кастинга?  hahaha

# 337
  • Благоевград
Лелее, какви сценарии сте направили само...Така не съм се смяла не помня от кога  Laughing за вица просто да не говорим  Laughing

# 338
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Tincheto 78,незнам защо си мислиш,че се заяждам?Просто ми е интересно да чуя тяхното мнение.Имаш нещо против ли?

Големи сте сценаристки бе,чак да ни завидят.  Joy Хайде кога ще почва кастинга?  hahaha
Ми КРАЛИЦАТА каза,че сега тръгва на уроци по ориенталски танци и като ги прихване кастингите почват.

# 339
Ха така,скоро ще е-тя бързо схваща  Mr. Green
Я кажете с Енисе какво става?Да не започва работа като детегледачка  Mr. Green
или като помощничка в дома на Назъм и Гюлай  Mr. Green,на които Нимет е помогнала да се издигнат.
Пашата е станал градинар и отглежда най-големите домати и каставици в Турция.Има даже сертификат о0т Гинес

# 340
Ламия току що взе решение да се дегизира като медицинска сестра и да отвле4е Джемил от клиниката:     

# 341
Ха така,скоро ще е-тя бързо схваща  Mr. Green
Я кажете с Енисе какво става?Да не започва работа като детегледачка  Mr. Green
или като помощничка в дома на Назъм и Гюлай  Mr. Green,на които Нимет е помогнала да се издигнат.
Пашата е станал градинар и отглежда най-големите домати и каставици в Турция.Има даже сертификат о0т Гинес
smile3508
Poznaj на Пашата кой му ги работи оранжериите?Ами Шукри и Енисе,разбира се.Батито й е нашибал камшиците на село,щото в града само го излага с тия нейните злобни клюки.Та там,сред краставиците,тя няма време да си спомни дори откога шукри не й е изневерявал,камо ли за хората да мисли.

# 342
Забравих да добавя - разкритието, че Кенан и Афифе не са истински брат и сестра ще обясни защо Афифата вреди на "аби" в първите 2 сезона. Оказва се, че много му е завиждала, че има майка ... Но големият удар е, че и тя ще осъзнае, че се е влюбила - в Джавидан. Накрая двете се събират след много перипетии, научили ги, че щастието идва, след като си презрял общественото мнение и искаш единствено да дадеш щастие на любимия... пардон, на любимата.

# 343
Монда, много малко инфо има в този фейсбуук на Аслъ-то. Иначе ми хареса, че има връзка, където ако искаш можеш да изпратиш съобщение на нея, при Бурак също може да му изпращаш, само при Ийит няма такава опция или поне аз не я видях.  Sad  

# 344
Забравих да добавя - разкритието, че Кенан и Афифе не са истински брат и сестра ще обясни защо Афифата вреди на "аби" в първите 2 сезона. Оказва се, че много му е завиждала, че има майка ... Но големият удар е, че и тя ще осъзнае, че се е влюбила - в Джавидан. Накрая двете се събират след много перипетии, научили ги, че щастието идва, след като си презрял общественото мнение и искаш единствено да дадеш щастие на любимия... пардон, на любимата.
Ooo!Страхотно замислено!  HugВинаги съм мислела,4е са една за друга.  hug Smile
То голяма душевна драма трябва да е било Афифе да се откаже от общественото мнение.  Crazy
Дали няма да имат проблеми с Кенан,след като се опитат да го осиновят тайно?

Общи условия

Активация на акаунт