МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 32: чуй я, виж я ,наслади й се

• 30 873
  • 452
  •   1
Отговори
# 315
Ами нали знаеш,че разбираш колко е ценно нещо,чак когато го изгубиш

# 316
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Тая анкета трябваше да я пусна след тази серия с писмото  Crossing Arms

lacunababe,той няма да може да им смогне  Mr. Green

Ооооо,знаеш ли какъв е работар?Всъщност сега ми звъни телефона,някакси международно.Вдигам а отсреща Мадона.Получила сценария за третия сезон.В продължението значи за радост на Кенанките Ламито пристава на Кенан,защото междувременно далечен братовчед на Джеми,който танцува в балета на Мадона и в края на концерти вее турското знаме(за ужас на БОЛЕН СИДЕРОВ) го запознава с нея.Следва бурна и неудържима любов.Мадона зарязва фитнеса и кабалата и се отдава на щастлив и охолен живот с Джеми.Качва 20 кила от системно преяждане с баклава,но е много щастлива......И тука нещо връзката се бъгна.Е,ликуйте Кенанки!!!!!!

# 317
  • Атлантис, Галактика Пегас

Ооооо,знаеш ли какъв е работар?Всъщност сега ми звъни телефона,някакси международно.Вдигам а отсреща Мадона.Получила сценария за третия сезон.В продължението значи за радост на Кенанките Ламито пристава на Кенан,защото междувременно далечен братовчед на Джеми,който танцува в балета на Мадона и в края на концерти вее турското знаме(за ужас на БОЛЕН СИДЕРОВ) го запознава с нея.Следва бурна и неудържима любов.Мадона зарязва фитнеса и кабалата и се отдава на щастлив и охолен живот с Джеми.Качва 20 кила от системно преяждане с баклава,но е много щастлива......И тука нещо връзката се бъгна.Е,ликуйте Кенанки!!!!!!
Mr. Green Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 318

Mr. Green Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Ама ако е така тогава "порасналата Мелек" кой с кого ще събира!?  Wink

# 319
Много искам сега да чуя мненията на Кенанките
Как им се вижда писмото,грата с очи на артистите и такива работи

Е, айде сега. Нали няма да се почва със "Сега видяхте ли?" или нещо от тоя сорт. Кенанките никога не са оправдавали гадните и груби постъпки на Кенан, така както Джемилките същиите такива на Джемил. Така че от това май няма нужда. Нека има поне една тема без спорове и караници било то за Кенан и Джемил, било то за пуснати теми от друг автор.

Серията много ми хареса. Е, не съм плакала. Май на този филм плаках единствено на сцените след аборта на Нимет. Но наистина имаше много сцени, в които все едно спираш да дишаш, докато не видиш какво следва.

Нимет и Умут бяха като влюбени ученици. А дано се вземат. Много си подхождат.

Малката нещо се разплака, когато Макбулето говореше с Кенан. Какво изтърси, та Кенан стопли за Джавидан?

# 320

Ох,как ме разсмя.  rotfImbo

Забравих да кажа,4е про4етох вица за гащите и  smile3532

# 321
lacunababe , внимавай Ванчето да не те погне, че й променяш сценария. Тя вече кастинга организира...
Е, как - Мелек ще се забърка с двамата синове на Афифе и ще се лута между тях. Единият ще е станал човек на изкуството /по-големият/, а малкият ще е израснал малко нещо разглезен, но с интерес към бизнеса и търговията. Та, Мелек ще се раздвоява и затова ще тръгне да разплита историята на майка си и баща си, та да почерпи мъдрост от нея. Накрая, проумяла съдбата на Ламия, тя ще реве като магарица, ще свири на цигулка и ще направи ПРАВИЛНИЯ ИЗБОР.
Ванче, прости ми!

# 322
Извинете,че не ползвах ББ,ама така исках да зарадвам почитателките на Кенито.И като съм го почнала викам да го довърша.Когато си човек като него и изведнъж прогледнеш,болката е неуписуема(от опит го знам).Толкова е трудно да станеш след нещо такова,което сам си си причинил,че ако въобще успееш значи господ много те обича,и само той може да ти покаже пътя след това.

# 323
бланка, аз точно така виждах нещата. допреди не знам колко серии, аз наистина не вярвах на джемил. може би и за мен /както и за ламия/ писмото беше повратна точка в посоката ми на мислене. а може би и самият джемил, лежейки безпомощен в леглото, на саме със себе си, е имал възможност да прелисти живота си. той наистина е един преобразен човек за мен. чак не вярвах.  

Naughty споко, момичета, не съм на опашката за джемил  Wink. аз и за кенан не се редя. просто очите ми не се обърнати на изток newsm03.

както разбирах и разбирам кенан до момента, така вече разбрах и джемил. за това и по-назад казах, че ми е жал и за двамата. пък и се питам в тази посока - в крайна сметка що пък толкова са се засилили за ламия. пуста любов. ниметката напр., както и тя е преобразена и както страда за джемил в болницата, можеше да му е също достойна партньорка в живота. ама нищо. тя пък нека зарадва другия ви любимец омут. и той го заслужава. я как умее да ухажва - това, което е липсвало на нимет до сега. може би и тя не е давала възможност на мъжете до сега да я ухажват, щото беше нападателна. сега и тя разцъфна заедно с розите, които й прати омут

# 324
lacunababe , внимавай Ванчето да не те погне, че й променяш сценария. Тя вече кастинга организира...
Е, как - Мелек ще се забърка с двамата синове на Афифе и ще се лута между тях. Единият ще е станал човек на изкуството /по-големият/, а малкият ще е израснал малко нещо разглезен, но с интерес към бизнеса и търговията. Та, Мелек ще се раздвоява и затова ще тръгне да разплита историята на майка си и баща си, та да почерпи мъдрост от нея. Накрая, проумяла съдбата на Ламия, тя ще реве като магарица, ще свири на цигулка и ще направи ПРАВИЛНИЯ ИЗБОР.
Ванче, прости ми!

Ааааааааа да се оправя с Чиконето.Аз вина нямам тук никаква,само радост и надежда исках да раздам

# 325
Тин4е,Макбуле показа,4е знае за записите на Кенан в Лондон.А той току що нау4и по телефона,4е се о4ертава такъв ангажимент.Попита я откъде знае,а тя му каза,4е все пак работи за Джавидан и 4е тя е обсъждала това на4инание.
Та така той стопли,4е цялата работа с новият албум не е паднала току така от небето.

# 326
Остана Кенан да научи и за дневниците, че да приключи с Джавидан. Не го пиша с ББ, защото това не е инфо, а мнение...

# 327
Та, Мелек ще се раздвоява и затова ще тръгне да разплита историята на майка си и баща си, та да почерпи мъдрост от нея. Накрая, проумяла съдбата на Ламия, тя ще реве като магарица, ще свири на цигулка и ще направи ПРАВИЛНИЯ ИЗБОР.
Ванче, прости ми!
Стига,нямам сили ве4е...  Joy  Joy  Joy
Но как с на леля синовете,те нали са братов4еди. Thinking

# 328

а на бързо стъкната сватба не е ли била със сатененото костюмче на ламия и ботичките?
не знам само защо да ликувам /като "кенанка"/ - за това, че ламито е с кен или, че мадона танцува върху кръглата маса на пашата за вечеря и пее на джемил like a virgin:35:

# 329
тя пък нека зарадва другия ви любимец омут. и той го заслужава. я как умее да ухажва - това, което е липсвало на нимет до сега. може би и тя не е давала възможност на мъжете до сега да я ухажват, щото беше нападателна. сега и тя разцъфна заедно с розите, които й прати омут

И аз така мисля, но сега като й се случва тя може да го оцени. Не флиртува по досега познатия й начин. Дава го по-сдържано и не върти опашка, като пред другите, с които сме я виждали досега. И тук се сещам за една крилата мисъл на Оскар Уайлд: "Харесвам жени с минало и мъже с бъдеще". Мисълта ми е, че в това да си имаш минало си е плюс, ако си си научил урока.   Peace

Общи условия

Активация на акаунт