МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 32: чуй я, виж я ,наслади й се

• 30 825
  • 452
  •   1
Отговори
# 405
А какво ще кажете за това,че Лейла оживява и ражда детето,което всъщност не е на Джеми,а на Онзи продуцент на Кен,който се оказва брат на Умут.

за кви гащи за кви 5 лв пишете, а Simple SmileWink

Разказваме 3-ти сезон на филма  Peace

Марица,т'ва за книгата е  smile3532

# 406
Нещо сериозно по повод постинга на Века - вече и аз мисля, че филмът е прекалено раздут и изкуствено удължен до 75 серии. Тази история, ако беше разказана примерно в 45-50 серии, щеше да е по-динамична, по-наситена и нямаше да забравяме важни моменти преди да сме стигнали края. При това у нас се излъчва всеки ден, а ако беше по 1 серия на седмица, както ни мъчат с "Анатомията на Грей" примерно (в САЩ)? Сега вече ми се струва, че има и излишни моменти, излишно раздути епизоди като примерно животът на Ламия с Кемал - разказан в прекалено много серии, в които не се случва кой знае какво съществено... В днешната серия също имаше доста пълнеж. Разговорът на Ламия с Кенан например - първо в колата, после в кафето, нарязано на 2 пъти, после пак в колата, пътуват по 10 минути и мълчат...

# 407
  • София
Аз пък да ви кажа,че писмото на Джемил до Ламия не го разбрах напълно.Преводът му е прекалено слаб и объркан....

Века, кой превод? На първа страница на темата има и друг превод, има линк.

Аз го прочетох, без да искам да обидя преводача му, не ми харесва и то!Твърде безсмислено на моменти ми звучи или по-скоро объркано.
И за да не съм голословна някой би ли ми обяснил как Лейла е показала цветовете на Джемил, но Кенан ги е откъснал?!Не съм забелязала Кенан да е правил каквито и да е опити да отмъкне Лейла от братовчед си.Както и не знам за кой се е омъжвала Ламия и го е обичала?!

# 408
ееееееееее Марицаааа, това питбуле е като мойто куче, само че това е с рязани уши Simple Smile

# 409
А какво ще кажете за това,че Лейла оживява и ражда детето,което всъщност не е на Джеми,а на Онзи продуцент на Кен,който се оказва брат на Умут.

за кви гащи за кви 5 лв пишете, а Simple SmileWink

Разказваме 3-ти сезон на филма  Peace

Марица,т'ва за книгата е  smile3532

аааааааа ясно, Омут участва ли? Wink

# 410
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
не мога да чета, много сте изписали...да помоля за резюменце
Помъчи се,защото резюмето ще бъде поместено само в епикризите ни издадени от 4-ти километър

# 411
Помъчи се,защото резюмето ще бъде поместено само в епикризите ни издадени от 4-ти километър

тук сега трябва да имам в поста емотиконка дето се търкаля от смях, но понеже нещо компа се е.ава с мен, та за това не слагам

# 412

тук сега трябва да имам в поста емотиконка дето се търкаля от смях, но понеже нещо компа се е.ава с мен, та за това не слагам
Joy Joy Joy

Естествено,че ще участва  Peace зарязва филмите и става известен певец.Започва да прави концерти по цял свят,Мадона му партнира  Peace

# 413
Eeee,и пък веднага с тежката артилерия.На Наре4ен по_хубаво,там ще ни правят физиотерапия и масажи,докато гледаме филма.

# 414

Joy Joy Joy

Естествено,че ще участва  Peace зарязва филмите и става известен певец.Започва да прави концерти по цял свят,Мадона му партнира  Peace
Забрави да споменеш,4е се ожени за Нимет и си смени името от Умут на Хомот с фамилия Бра4ен. Peace Тя му е мениджър,продуцент,сценарист и вси4ко.

# 415

Joy Joy Joy

Естествено,че ще участва  Peace зарязва филмите и става известен певец.Започва да прави концерти по цял свят,Мадона му партнира  Peace

а ето ги търкалящите емотиконки Joy Joy Joy

аааааааа щом ще партнира на кака Мади, се присъединявам и аз, ще припкам по сцената като младо яре....

мамуни, оспамихте темата

# 416
Eeee,и пък веднага с тежката артилерия.На Наре4ен по_хубаво,там ще ни правят физиотерапия и масажи,докато гледаме филма.
Ако тя ще ни ги правят ,аз нИ ходЪ никъдЪ  Naughty

# 417
  • край голямата локва
    vania_61, аз мисля, че в третия сезон трябва Мелекда се залиби. Нимет  не е правила аборт и ражда един малък Пашазааде. Дава го за осиновяване но двойката която го взима го забравя на гарата. Намира го ромско семейство и го отглежда като свое дете в катуна. Съвсем типично те са музиканти и той от рано свири и пее......

# 418
Ако тя ще ни ги правят ,аз нИ ходЪ никъдИ  Naughty

А нИдей тЪка,джанъм. Crossing ArmsНещо по_свежо трябва да ни барне. Peace

# 419
Века, Лейла първа разкрива на Джемил красотата на живота (изразено с метафората???  newsm78 на цветовете). А напълно му го разкрива Ламия, чрез която опознава всички цветове, разбирай живота в неговото многообразие, плътност, емоции и прочее. Затова тя е неговата "дъга" и оттам - слънцето, което пресушава сълзите му. Тя го извежда от черно-белия свят. Цветовете са само изразно средство да се изрази живостта на самия живот, поне аз така го разбирам. А за Кенан, че е откъснал и захвърлил цветето Лейла, аз го разбирам, че Лейла не е могла да обикне Джемил, обичала е Кенан, но той я е захвърлил/ отхвърлил. Момичета, допълвайте...

Общи условия

Активация на акаунт