МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 32: чуй я, виж я ,наслади й се

• 30 828
  • 452
  •   1
Отговори
# 420
не мога да чета, много сте изписали...да помоля за резюменце
Помъчи се,защото резюмето ще бъде поместено само в епикризите ни издадени от 4-ти километър
Eeee,и пък веднага с тежката артилерия.На Наре4ен по_хубаво,там ще ни правят физиотерапия и масажи,докато гледаме филма.
Ако тя ще ни ги правят ,аз нИ ходЪ никъдИ  Naughty

А нИдей тЪка,джанъм. Crossing ArmsНещо по_свежо трябва да ни барне. Peace

като Умут например Joy Joy Joy

# 421
Синеоч,  Shocked познах тЪ на концерта,що се мяташе така?

Марица,ми така де  Flutter ,иначе няма полза от масажа  baby_neutral

# 422
Века, Лейла първа разкрива на Джемил красотата на живота (изразено с метафората???  newsm78 на цветовете). А напълно му го разкрива Ламия, чрез която опознава всички цветове, разбирай живота в неговото многообразие, плътност, емоции и прочее. Затова тя е неговата "дъга" и оттам - слънцето, което пресушава сълзите му. Тя го извежда от черно-белия свят. Цветовете са само изразно средство да се изрази живостта на самия живот, поне аз така го разбирам. А за Кенан, че е откъснал и захвърлил цветето Лейла, аз го разбирам, че Лейла не е могла да обикне Джемил, обичала е Кенан, но той я е захвърлил/ отхвърлил. Момичета, допълвайте...
То4но това е искал да каже.

# 423

тая пааааааа, нещо се е.аваш с мен Shocked, познала си ме другия път :mgreen:

# 424
Века, Лейла първа разкрива на Джемил красотата на живота (изразено с метафората???  newsm78 на цветовете). А напълно му го разкрива Ламия, чрез която опознава всички цветове, разбирай живота в неговото многообразие, плътност, емоции и прочее. Затова тя е неговата "дъга" и оттам - слънцето, което пресушава сълзите му. Тя го извежда от черно-белия свят. Цветовете са само изразно средство да се изрази живостта на самия живот, поне аз така го разбирам. А за Кенан, че е откъснал и захвърлил цветето Лейла, аз го разбирам, че Лейла не е могла да обикне Джемил, обичала е Кенан, но той я е захвърлил/ отхвърлил. Момичета, допълвайте...
Няма какво,а и повечето от нещата вече сме ги писали много пъти  Peace

# 425

тая пааааааа, нещо се е.аваш с мен Shocked, познала си ме другия път :mgreen:
Що бе ,нали каза,че се мяташ на сцената като дива коза  Mr. Green и аз те познах  bowuu ,що не казваш,че участваш в 3-сезон на филма?Скатавка праиш а?

# 426

Ей така ще ни масажират:

# 427

Марица,ми така де  Flutter ,иначе няма полза от масажа  baby_neutral
Ей така ще ни масажират:
Хади,кога тръгваме  Whistling

# 428

Марица,ми така де  Flutter ,иначе няма полза от масажа  baby_neutral
Ей така ще ни масажират:
Хади,кога тръгваме  Whistling
Да си вземаме багажа и удостоверенията от ЛЛ и   car003

# 429

Да, в смисъл, че е започнал да има надежда с нея, вече е имал за какво да мечтае, да се бори, но уви любовта й не е била негова, а за Кенан, но той и нея не я е оценил. Тя е продължила да бленува за него и цветовете на живота полека-лека пак са избледнели и са станали черно-бели.

На мен и друго ми прави впечатление - как се почва от нюанси и постепенно се влиза в ярката гама на жълто, червено и т.н. Както самия му живот, нещата се надграждат, заедно с неговото израстване и промяна.

# 430
  • София
Това с дъгата е единственото смислено нещо и аз го разбрах.Другото ми е объркано.Аз и до днешната серия не мога да разбера Джемил обичал ли е въобще Лейла и защо?!Нали е знаел,че тя обича Кенан.Знаел е за дневниците, знаел е за цветето.Аз се опитвам да си спомня някой момент,в който Лейла да е показвала поне малко обич към Джемил и не се сещам.
Тогава какви цветове е открил Джемил чрез нея?!

# 431

Ей така ще ни масажират:
Хади,кога тръгваме  Whistling

Да си вземаме багажа и удостоверенията от ЛЛ и   car003

Аз съм готова

# 432
buba_bs, и на мен ми направи впечатление, че цветовете на Лейла са меки - виолетово, светло-какво беше, а на Ламия са слънчеви, ярки - червено, жълто... На майката са нежните нюанси - розово, зелено... Много е мислено върху този начин на изказ.
veka, buba_bs много добре е написала за Лейла - тя му е дала първата надежда за истински живот, но тази надежда му е отнета - цветето е откъснато и захвърлено. Не знам какво повече може да се каже. Виж, Нимет наскоро каза, че Джемил е обиден на живота. Лейла и Ламия са неговите стъпки за "сдобряване" със самия живот.
Герадост, много куфари. С дрехи ли ще те масажират? Взимай само джапанките.

# 433
Обичал я е разбира се,а и самата Лейла каза,че той не е бил такъв в началото.Променя се с времето,като разбира,че Кен е още в сърцето на Лейла и там ще остане завинаги  Peace

# 434
Герадост, много куфари. С дрехи ли ще те масажират? Взимай само джапанките.

...иииииииии къъъъъъърпъъъъъъъъътъъъъъъъъъъъъ

Общи условия

Активация на акаунт