Към любимата си ЯСЛА,тръгвам с мама за ръка-ЯСЛА 20

• 16 204
  • 424
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Малката днес остана да спи там. Отидох да я взема на обяд и леко се изненадах от предложението на сестрата. Закусила, обядвала, казала че има пиш и  веднъж не казала....... ..всички деца били кротки бил чудесен момент да се пробва и спането. Разбрахме се ако не успеят да я приспят да се обадят, ако не да отида към 15 да си я взема. Като отиход да я взема бяха станали и се готвеха за закуска. Отказа да закуси и ми я изведоха. Няма отпечатъци от зъби, очите и бяха нормални /нищо общо с вчерашния и шашнат поглед/. Направо не знам какво да мисля утре ще я тестваме до 15 и 30.
 За витамините Саностол и още поне 2 дена витамин C.

# 241
Аз давам ехинацея.Донесоха ми от Ирландия,екстракт от ехинацея.Дава се за профилактика,и в по-големи дози при заболявания.
Не намирам в нета точното шишенце,което имаме,но ето за полезното действие на ехинацеята

http://www.pharmacy-bg.com/article.php?cmd=list&id=442

# 242
oncheto - термометъра е дигитален. Не са ми искали, както казах ориентирах се от мамите във форума че слагат, нищо не ми коства да сложа за всеки случай.

Я споделете за тези термометри за ухо и за чело - доволни ли сте, коя марка, ако дадете и картинка цена няма да имате Hug
Трябва да купя такъв, че когато е болен и не мога да съм в къщи, баба му няма да може да му измери Т с живачния ooooh!

Не давам имуностимуланти Peace

# 243
Нашия термометър за ухо струва 66лв и е точен 1;1 с живачния.
Търсила съм сайт и снимки,не съм откривала.

На кутийката пише CORE (като буквата"о"е червено сърце)
Пълния текст е CORE Digital Ear Thermometer има го в магазин Пинокио

В аптеката на магазин "Европа"-супер маркет пък има за 52 лв инфрачервен дигиталентермометър.
Този вид не докосва въобще челото или ухото,просто с натискането на термометъра излиза червен лъч,насочва се към челото и измерва от разстояние.
Ще провера точно за марката,гледах има подарък-калъфче

# 244
НАМЕРИХХХ ГООО ЕТО ТОЗИ ТЕРМОМЕТЪР Е НАШИЯ  Party

ето и сайта http://www.nextag.com/More-Categories--zzdigital+ear+thermometer … 000z1zBmz5---html

Но 66лв за още един в яслата няма да дам.

# 245
  • София
Tова е нашия термометър: http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2267477

Аз мисля да почна да давам ехинацея и клеева тинктура. Мисля и да му взема сега от тези шоколадови стотинки с ехинацея, прополиси и витамин С: http://www.vitakid-bg.com/products3.html

# 246
  • в Надежда-та
Аз да попитам в колко часа си лягат ходещите на Я Thinking
Моя син снощи си легна след 23ч. и сутринта едва го вдигнахме ooooh!
Тази вечер го сложих в 20ч. и заспа преди 10мин. ooooh! Да не говорим, че изпи 2 шишета вода и през 15 мин. висяхме в 00.....и няколко пъти ме излъга де Crazy да не говорим, че от лиготия само и само да не спи реши да вечеря 2-ри път ooooh!

# 247
Моята днес спа три часа и половина на обяд след яслата  Shocked Събуди се в 16:30 и мислех, че късно ще заспи и не й давах зор, но към 20:30 вече сама си легна и отидох да я приспя, заспа за около 15 мин.Явно е доста изтощена от емоции.

# 248
  • в Надежда-та
А ние пък днес спахме малко - 2ч., иначи откарва по 3.30-4ч. Thinking

# 249
Доста добре изглеждат бонбоните-витамините,но дозировката не става за моята буболечка.А и е толкова злояда,че дори бонбони,шоколади не яде

за заспиването-незнам как ще сме когато тръгнеме,но смятам да не нарушавам режима,заспива най-късно 21;30.Обаче ние се приспиваме,не я оставям да лежи сама в леглото и да се върти 2 часа.
Жени,как приспиваш малката-на ръце или друг метод?

# 250
А не, на ръце не.На обяд си заспива сама в стаята за около 5-10 мин.Но вечер трябва да съм до нея.Нито я гушкам /тя не дава/ нито нищо, просто трябва да съм до нея, тя се върти малко докато си намери удобна позиция/понякога и под възглавницата/ и си заспива.
До към 8-ия месец си заспиваше сама в леглото, но се разболя от варицела и я взех при нас на спалнята да спи, за да й усещам температурата.Това за около седмица и после не искаше изобщо да спи в нейното легло.Сега си стои неизползваемо, по едно време поне за кошара служеше, откакто проходи и за това не се ползва  Crossing Arms

# 251
Здравейте
*за заспиването-всяка вечер към 22 е заспала вече.От скоро заспива сама в кошарата,досега ни беше само за красота  Mr. Green
*за термометъра,нашия и той е за ухо този модел на Citizen
http://www.alatkesehatan.com/citizen-ct810-ear-thermometer-p-65. … c8a2670771c8ac329
много съм доволна от него.
oncheto щом сте злояди,Саностола е идеален за вас-пълна гама витамини и апетитовъзбуждащ сироп.Не го казвам случайно ,а лично професионално мнение. Peace

# 252
  • в Надежда-та
И ние спим 3-та на спалнята от както Ники направи 11м.
Заспиваме по същия начин като jeniqa  - лягаме, хваща ме за ухото повечето случай и така заспива.

# 253
  • София
За заспиването - като тръгна миналата година започна да заспива към 19.30-20 ч. Постепенно свикнахме да ляга най-късно до 20.30, защото сутрин за яслата става към 7 най-късно, а явно там не спеше повече от 1-1,5 ч. Сега ще видим как ще е, цяло лято си ляга след 22.30 ч., но сутрин спи до 9 ч., следобяд по 3 часа  Rolling Eyes

За апетита ползвахме Апетон, но не знам дали пак е подходящ за вашата възраст.

# 254
  • в Надежда-та
Добро утро Laughing
При нас 2-я ден изглеждаше, че ще започне много добре. Влезе сам в сградата, седнахме да си обуем пантофките и през това време Ники вика :
-Ау-ау (чао чао)
Аз:
На кой маме чао, чао?
Той:
-Тате.
Обухме се и му казах да почука на вратата, понеже още никой не беше излязъл да ни посрещне. Почука той и щом отворихме вратата от вътре някой започна да плаче....Ники даде на зад и не иска да влиза. Г-жата започна да го прилъгва, че отивали да гледат някакво детско при Бомби, но той беше категоричен, че не иска да влезе. В този момент и някъде по стълбите се чу рев, което го разколеба допълнително.
Аз веднага се скрих в коридора, а Г-жата го вкара вътре.
Изчаках да млъкне и си тръгнах. Не плака много.
Чакаме сега 12.30ч., за да видим днес как ще се представи.

Общи условия

Активация на акаунт