Отговори
# 285
Отчитам се набързо след прегледа и тичам към къщи. Значи фоликул в десен яйчник, 18.7 мм

Браво Миле, виж там какво ще дадат за лигавицата- нещо прогестеронче да пийнеш и залагайте капана, ай шъ ти и яйцето.... няма да се скрие този месец     Mr. Green Joy

Последна редакция: ср, 09 сеп 2009, 20:39 от rumix

# 286

Бънииииииии нЕмам нерви злато. Драсни два реда, че ще откачим тук   bouquet

Ох ей ме.Извените ама.....трудно се дотътрям пък още по трудно сядам да пиша.
Та накратко.
Цитонамазка - в норма.Втора група съм.
Бебето пораснало.
Обаче Cry В.Секрет с бактерии и ще трябва да слагам антибиотик локално.Орално не може защото съм алергична към повечето приложими медикаменти.
Ей това не исках да става хапчета Cry Cry Cry обаче какво да правя Cry.
Смятам да повторя изследването.В тази лаборатория и друг път са ми се случвали грешки.
Ванхорне радвам се за теб.
Момичета и момче изчетох по диагонал...ама по разбираеми причини не мога да коментирам всичко.
Мише мъчно ми е за тебе Sad.Дано да се вразуми Мишо.Много лошо харата като са на различни мнения.
Прегръдки от мен милички Hug Hug Hug

# 287
Заяяяяяяяяяяяяц smile3511 ей сега ти вързах ушите на фльонга и те изрупах отвсякъде  newsm61 Може ли такова нещо "Отивам на преглед" и после два дни никаква  Crossing Arms Побеля ми и малкото гарваново черна коса, която ми беше останала...
Чакай малко да ми мине и после ще ти се радвам...

# 288
Заяяяяяяяяяяяяц smile3511 ей сега ти вързах ушите на фльонга и те изрупах отвсякъде  newsm61 Може ли такова нещо "Отивам на преглед" и после два дни никаква  Crossing Arms Побеля ми и малкото гарваново черна коса, която ми беше останала...
Чакай малко да ми мине и после ще ти се радвам...

И аз така...като прочетох и ми идеше да се оскубя, но после реших да оставя на теб да й се накараш.

# 289
  • Манчестер
Бъни,  Hug горе ушите Heart Eyes Те май повечето бременни имат бактерии, то и аз сигурно имам бактерии, май всички имаме бактерии Thinking. Нали бебко расте Hug това е важно, малко по-спокойно го карай, колко пъти да ти се каже Heart Eyes
Миле,  Hug Подпукай ги, фоликулите  #2gunfire Ше ни играят номерца  Mr. Green. Ше ги сгащих, и мърдане нема Wink
Мишанке,  Hug Ше измислим нещо, да го пречупим  Wink Не може да няма някоя вратичка Thinking И да знаеш, че типично за хората е, да си променят мнението Peace Някои го правят много често, но някой като Мишо много рядко Whistling Но и този ден ще дойде, и друга песен ще запее Wink Hug

# 290
Ей, Хъни-Бъни  newsm03 Мина ми  Mr. Green
Спокойствие и само спокойствие. Първом да се зарадваме на хубавите новини и после ще му мислим за бактериите. Те, за съжаление, са често срещано явление. Всъщност вярно е и това, че често има грешка при взимане на пробата или замърсяване преди изследване. Каквото и да е, ще се излекува. Това не е фатално. Фатално можеше да бъде дългото ти мълчание след прегледа. Доста инфаркти бяха на косъм  Crazy
Важно е, че малкото пиле расте  Hug Усмихни се и тогава продължи да се притесняваш  Hug Лекарите си знаят работата. Никога няма да използват антибиотици, които биха навредили на теб или малкото същество. Накукушинвай ушите и смело напред  Hug Heart Eyes Hug

# 291
Извините за това, че ви разтревожих Embarassed Embarassed Embarassed.
Просто нямам възможност винаги веднага Embarassed

# 292
Извините за това, че ви разтревожих Embarassed Embarassed Embarassed.
Просто нямам възможност винаги веднага Embarassed

К'во да те правиме...ОБИЧАМЕ ТЕ!!!  Hug Hug Hug

Зайко всичко ще се оправи. Не си първата или последната с такива бактерии. Слушай доки и не се бой. Не е опасно за бебо, споко.

Последна редакция: ср, 09 сеп 2009, 21:42 от vanhorne

# 293
  • На планетата Земя
Бънка-Без-Плънка, радвам се, че се обади. Иначе спокойно, повтори си изследването. Ще ги уредим и бактериите.

Цвети   Hug

Каритасич, къде си бе, какиното?  Flutter

Аз утре си взех day off,  с удоволствие ще си остана с малечка в къщи. По-убаво от това нема. Следобеда ще я водя за пръв път в живота й на истинско кино. И тя, и аз много се вълнуваме - как ще си вземем пуканки, сокче и ще си гледаме като истински приятелки, каквито ние все повече ще бъдем.

Питате за гостито за часа. Какъв ви е удобен? НАЧАЛО 18.30 или 19.00? Може и на ЛС. А адреса ще ви пратя на ЛС, няма да остане срещата ни виртуална.  Hug

Маргарито, още мога да редактирам, моме шантава.  Mr. Green Heart Eyes

Последна редакция: ср, 09 сеп 2009, 21:56 от Mileto

# 294
Мале, малеееее...  Яки куфилки са паднали тука  smile3511 Banghead  341uu red fight #2gunfire
Но както се казва - всичко е добре, когато свършва добре!
Заяц, ще им вземеш акъла на тези бактерии, не се бой! Важното е, че бебето си расте - явно, че проблемът с отлепянето е овладян и всичко ще е наред!   newsm10

Такаааа, аз като си стоях днес преди обед и взех, че измислих нещо! Мили Ванили, внимавай, че и ти ще участваш в предизвикателството!

Днес съвсем случайно видях, че Easyjet летят до Манчестър и като ми влезе едно червейче в мозъка... Билетът за 2-ма в двете посоки е около 170-180 Евро. После влязох на сайта на Манчестър Юнайтед и видях, че 2 билета за мача с Евертън на 21-ви ноември излизат около 290 лири. И си викам: "Що пък не?" Запознах тази вечер мъжа ми с плана и той ме помоли да помисли до утре, а аз великудушно му казах, че според мен можем да го обмисляме спокойно до понеделник!  Mr. Green
Такаааааа, тук идва ред на включването на Мили Ванили! Теб, пиле, мога ли да те помоля да провериш дали все пак не могат да се намерят билетите за мача маааалко по-евтинко и също така да ни потърсиш някакво прилично и относително (като за Кралството) изгодно местенце за преспиване за 4 нощувки - 19-23.11?
Много се надявам да можем заедно да уредим нещата, да посетим с мъжа ми за пръв път Кралството и то с директна аудиенция при Кралицата (Мили Ванили  Joy) и благоверния й съпруг Питър, и дори да успеем да се позабавляваме на Театъра на мечтите!  newsm68 newsm10 newsm44

Охоооо, гледам Милето се е включила и забелязвам една много важна подробност относно организацията на рождения й ден: очевидно той ще продължи от 18,30 до 19 ч.  Mr. Green Хора, ще трябва да сме много точни и да се съберем в 18,25 пред къщата на Милето, точно в 18,30 ч да нахлуем и да овършеем каквото можем за половин час, че в 19 ч мандалото ще падне!  Joy  hahaha

# 295
... той ще продължи от 18,30 до 19 ч.  Mr. Green ...
И мен това ме шокира лекинко  Shocked До сега никога не съм успявал да се напия за половин час  Blush Ако успея да дойда ще бъде голямо предизвикателство  Mr. Green

# 296
Каритасич, къде си бе, какиното?  Flutter

Тук!  Grinning
Съжалявам, само прелитам вчера и днес, изчитам ви по диагонал, но нямам време да пиша.
Но да знаете, че ви следя и ви мисля всички! Hug Hug Hug
Утре заминавам малко да си видя мама и тати, но и там има нет Laughing, та поне ще чета, а вероятно дори ще успявам и да пиша.
Бъни  love001
Ей, Марги, планът ти е един път!  bouquet

# 297
  • На планетата Земя
Абе вие шега си правите с мене. Ше ви наритам ей сега.

# 298
Абе вие шега си правите с мене. Ше ви наритам ей сега.
  smile3532

# 299
Бънка-Без-Плънка, радвам се, че се обади.

Ааааа как без плънка бе.С плънка съм hahaha hahaha hahaha.Е още нищо и никаква ама всичко по реда си Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт