Есента показа своето лице,а в Карлово и Сопот дружината расте!

• 24 681
  • 751
  •   1
Отговори
# 105
Леле толкова се е променило всичко от наше време. Какви гримове и лакове за такива малки деца бе хора. Та те са си толкова хубави без подобни мацаници. Добре че имам син, че щях да откача. Въпреки че и той се е влюбил в обиците ми и само ми повтаря "и Наньо обицици", а аз само отговарям, че мъжете не носят обици. Дано като стане голям не ми се появи някой ден с продупчени уши, че...  #Crazy

# 106
Какъв ти 6-ти клас.....Тук нали ги гледам "момите" от началното училище-ползват си гримове без да им мигне окото.Не всички,но повечето Tired

# 107
dannabg  така е! Всичко е различно сега и училището не е това което беше при нас. Аз за това гледам много да не сравнявам с нашето време (но понякога се изпускам, неизбежно е) защото иначе трябва да я преместя в някое девическо у-ще с униформи  Mr. Green, което също не е спасение! Според мене вкуса се "възпитава" в къщи. Децата подражават малко или много на родителите си. Разбира се и външната среда е много важна, (да не забравяме и телевизията), но според мене в никакъв случай решаваща! Отпуснах се малко с писанията, но ми е болна тема  Peace

# 108
Маята племенничка Мария Луиза онзи ден избягала от къщи (баба и била до тоалетна )и отишла у една комшийка защото имала много лакове.А тя е още на3г.и всеки ден иска да и купят гримове и,,чевило,,.А мен ме побърка да и купя като моята четка за коса.

Мики като си доидеш ако искаш да ти купя купони за кухнята пиши.

Пете как са болниците?Оправяте ли се?

Мамите дето се загубиха още не се обаждат.

# 109
Ето ме и мен влизам само да се отчета , утре заминавам за София с мъжо да оправяме жилището и да се спуснем да търсим ясли, но дали ще успеем да намерим Thinking

Кво става с тези малки далки дами та те утре ще започнат от раждането с гримове бе #Crazy

Хайде чао и болните бързо да оздравяват Hug

# 110
Ванконаси ама вие сега ли заминавате .... аз помислих че по нататък.
Относно училището, гримовете, облеклото и всичко останало и на мен ми е болна тема Sad Независимо че съм мъжка майка, принципно ми е криво за положението в момента.

# 111
 newsm59 на  Божидар на мама svetlana_78  newsm38
Желая ти от все сърце-здраве,щастие,късмет!Много усмивки и безгрижно детство!
Светле нека да те радва твоето дете!Да се гордееш с успехите му във всяко негово начинание! smile3525 Приятно изкарване на  bdbaloni

# 112
Ех,Раче,благодаря ти! Стопли ми душицата! Hug

Да почерпя:

Няма да казвам колко значим е за мен този ден!Всички сте усещали чувството! Hug Пожелавам си да ми е жив и здрав! Praynig

П.С. Не съм писала от доста време,ама малчо беше много болен и аз се бях сдухала доста покрай него. Още е на АБ. Confused

# 113
Честит рожден ден на Божидар!Много здраве и радости желая на детенцето,а на мама-още безброй щастливи мигове Heart Eyes

# 114
svetlana_78 да ти е жив и здрав юнака Божидар, на неговия светъл ден(и не само)  Grinning!! Много щастлив и весел да расте и много да ви радва! Весел празник

# 115
newsm59Честит Рожден Ден на Дарето!Здраво и усмихнато дете да расте и да е гордост на мама и тати и той да се гордее  с тях! /size]
Светле чести празник и на теб,мила!Права си че за майките тези дни са толкова прекрасни-почти толкова,колкото раждането на децата им! Heart EyesТи ли си прави тортата?Показвай да я видим Wink
Лили и аз мислих,че по кьсно ще заминавате,ама сигурно без тати ви е много трудно и мъчно!Успех за всичко Hug

Последна редакция: нд, 13 сеп 2009, 13:36 от бебешор

# 116
Честит рожден ден на Дарето.Да си жив и здрав само радост и щастие да носиш на мама Свети,бати и тати(и на бабите естественно)

Ванконаси толкова скоро.....Много жалко.

# 117

Честит Рожден ден! Здраво и щастливо дете да расте!

# 118
Честит Рожден Ден на Дарето.
Щастливо и безгрижно детство му пожелавам, многооо палав и здрав да расте
smile3525

# 119
Поздрав за всички вас  Mr. Green
http://www.vbox7.com/play:75870b53

Общи условия

Активация на акаунт