Есента показа своето лице,а в Карлово и Сопот дружината расте!

• 24 677
  • 751
  •   1
Отговори
# 90
Благодаря ви, то и днес тук в Разград не беше лошо времето, но до петък има още време Thinking. Щ е чакам пак да пишете.

# 91
Привет и от мен  HugПетя,бързо оздравяване ви желая Praynigкак така и тримата накуп се разболяха???Пуу,да ти имам късмета WinkИ мойта малката изкара този вирус дето Любето казва с температура и повръщане,но от днес е пак на градинка.Дано кака и да не го  е прихванала,че мноого неприятна работата Sick
МерСедес -хубаво да си изкарате  въпреки времето:peace:И както са казали и  останалите -там си е студено и при хубаво време,тъй че се подгответе добре с топли дрехи ,завивки и...напитки Laughing

# 92
много хубаво сбирка сте си организирали мерцецес. на нас в този  край това ни е навик да ходим на бивака лятото .Наистина да знаете яки  екипировки си носете както е казала Тутти .Там чесно да кажа рядко се разминава без да вали Simple Smile.Едно облаче да се появи и е над Бяла река  Naughty.Вземете си някакви наелони да си предпазите палатките  Peace .Пък дано нямате такива моменти и да си искарате една незабравима само с хубави емоций лятна нощ и ден:)))))))))  Peace

ох ,а за моите болни мъже кво да кажа .Направо вече лудвам все гледам тоз часовник на кой му е дошло ред за хапчето.Проосто се превърнах в медецинска сестра  ooooh!.Ги от снощи е с температура и то нонстоп.Нослето му не спира да тече -поне се позгъстиха .Днес го водих до Маринова каза да не бързам да давам антибиотик още.Изписа го ,но не съм го взела .Ще изчакам с даването на отровата  Praynig(дано не се наложи  ).Таткото и баткото се надкашлят .На тях чесно да кажа много ,много не им обръщам внимание те са големи мъже вече .пък и баткото по цял ден е на колелото и не полягва да ме притесни дори и за миг.Пуста игра малко остана и не ляга.Ако беше на училище щеше сигурно да му се лежи  Joyтоз малкия мъж направо ми взе тока  ooooh!.Няма сън  Tired  Благодаря на всички за съпричастието  Hug

# 93
Ха, леле, направо ме наплашихте, а мечки и вълци има ли там Joy Joy. Ако има и други мераклии от раойна-заповядайте с нас Hug

# 94
Разбира се ,че има мечки и то не какви да е, а стръвници. Та за това ви съветвам да си вземете повече месце да има и за тях, та да не опират до вас.  Mr. Green
Пътя е доста зле и дано са ви високи колите, също така не на всякъде има обхват. Това за облаците е вярно - един да има там ще се излее, но дано вас ви размине за да си изкарате много хубаво.  Peace
Еко пътеката ще ви хареса много.

# 95
Аз пък да ви кажа че сте много несериозни....... преди няколко страници бях писала за вечерна сбирка  newsm78

# 96
За съм, но трябва и телефон за детегледачка под обявата за среща да има. Така ми се ходи някъде, но не знам кога ще дойде и моя час.  Mr. Green

# 97
Времето днес беше чудно и с Кристофър си направихме дъ...лга пре дълга разходка.А иначе видяла хубавото време се спуках да пера дрехи за детската градина и училището на батковците.А представете си какво гладене ме чака.
За Мики е ясно няма я но другите мами като Свети,Бебешор,Бимба,Намайка,Мимчо и Рачето и др. къде се губят?
Веднага да се отчетете ,че Петуфа с болните  дечица се отчита...ха_ха.Някой да не се обиди.

# 98
  • на пистата
намейка е тук Laughing ама стяга багажа,че утре пак замминавам....ози път на севлиево,ще има европейско,стисайте палци да се представим добре.

# 99
Дано да е всичко наред ,че миналия път направо се разплаках за детенцето.Пожелавам успех и ако можех да изпратя емтикон щях да пратя стиснати палци даже и на крачетата.

# 100
Добър ден и  от мен!Чета от време на време какво сте писали но аз няма с какво да се похваля сега сме ангажирани с подготовката на каката за училище.Подменяме дрехите в гардероба с нови  Mr. Greenче моята кокетна дъщеря иска да има за всеки ден през седмицата различен тоалет.По-лесно щеше да е ако бяха като нас на времето с ученическите униформи newsm78сега се чудя на училище ли отиват или на модно ревю.А да ви се оплача кое е най-шантавото нещо като мислене на тези момиченца #Cussing outЩом една от класа има било то дреха или дори гуменетки в определен цвят и модел друга нетрябва да има такива иначе се сърдят една на друга и се наричат със странното название прекупирвачка.Побеснявам като дъщеря ми ми откаже да и купя дадена дреха или обувки само защото едикояси също имала такива и щяла да и се разсърди #Cussing outНезнам как да постъпя мисля си да отида в училище и да се разправям с въпросното момиченце че аз немога да купувам на дъщеря си бутикови неща само и само да не се повтарят с нейните.Много често ми идва мисълта да направя подписка да се върнат униформите в училище само тогава всички ще бъдат еднакви и щат нещат ще се примерят с положението а пък след училище ако ще като на конкурс за красота да се разхождат.Но една птичка пролет не прави Mr. Green

# 101
radka74  не се ядосвай, така е с момичетата на тази възраст (въпреки че, моята дъщеря не е имала този "проблем" в нейния клас) само искаше да си слага грим, което много бързо беше порязано от мене...да не говорим че, живея пред училището и, и виждам всичко  Mr. Green ! Тя къде учи и кой клас е, ако не е тайна?
tin_tin  така е, несериозни сме... Mr. Green
Мене ме е хванал здраво мързела (и една мъъъничка депресия) и хич не ми се излиза, нито с детенце нито сама..

# 102
Раче твоята е момиче а моя хубостник като е момче същите работи ги върши.Вече бил в голямото училище сиреч големи какички има там да не съм му купувала дрехи от детски магазин а от такъв за младежка мода.Къде ти бе сине ще се облечеш с твоите30_тина килца в младежки дрехи ,ама иди се разправяй.

# 103
 Ana Mu моята дъщеря ще е сега в пети клас учи в Св.Св.Кирил и Методий Мисля че с твоята щерка се познават Simple Smile,а относно гримовете-нашите хубавици слагат спирала и гланц за устни а за лакирането на ноктите нямам думи всеки ден сме с нови шарки и цветове Mr. Green

# 104
radka74  сигурно се познават, тя мойта е адски контактна! Относно гримове - не разрешавам  Twisted Evil но то ще ми се връща..лакове, маже яко  Mr. Green но като започне училище съм и забранила да са много ярки Twisted Evil Мноо съм строга, ей  Joy

Общи условия

Активация на акаунт