Есента показа своето лице,а в Карлово и Сопот дружината расте!

• 24 669
  • 751
  •   1
Отговори
# 75
Аууу явно всички ни е обзела апатията ooooh!И на мен нищо не ми се прави,облякла съм се като за зима,а гледам,че хората по джапанки се разхождат още #Crazy
като гледам доста мами се губят,къде сте?

# 76
  • на пистата
какаво лято бе хора...аз днес си бях обула ботушите Joy

# 77
Който си има нови бАтуши  Mr. Green ще си ги разхожда, я!
I_N аз, лично днес бях по джапанки...и умрях от студ, но още не ми се обуват затворени обувки!
На Стефания любимата песен е "За теб Българийо" на Веско Маринов...днес я слушам вече за 574984967 път и ми иде да го удуша тоз човек  Crazy  Joy

# 78
# 79
# 80
....аха, ама на мене не мие смешно  Crazy на всичко отгоре стоеше с един фенер и пееше с цяло гърло. Добре, че тръгва да спи, да си почина и аз малко  Mr. Green

# 81
ох,ние пак сме болнии този път и тримата ми мъжлета .За сега само Ги няма антибиотик ама като гледам на там върви и той .Хремата му е като рекичка.Незнам днес колко кърпи измокрих.
Ако знаете колко пари оставих в аптеката за три рецепти -уфффф

# 82
petiufa Бързо да се оправяте. Детенце със запушен нос е ужасно, голяма мъка, а и тримата болни... doctor скоро да ги излекуваш!
Лека от мене, че утре пак 7,30 ще се озъби мойто будилниче от леглото.

# 83
Петя,дано се оправите по-бързо PraynigИ дано поне теб да те разммине!
Ана,напълно те разбирам LaughingУ нас по едно време положението беше същото с "Тих бял Дунав",но отмина.Не смея да и я припомням,че не знам какво ме чака Crazy

# 84
Ох, ще ме убиете с тези певици, така се смях с историйката на Ана Му Wink
Петюфке оправяйте се идва време за училище, времето ни изненада за съжаление.

# 85
Петюфи бързо оздравяване Hug

# 86

Петуфче дано бързо се оправите.Всички ти стискаме палци.Една позната мама пък всички са с някъкъв вирус с повръщане и температура.Дано нас да ни размине.
А днес имаше ли ботушки?Не времето е страхотно след този дъжд и студ днес е направо лято.
Аз вече съм с поправен комп. и вече мога да пиша.
Криси вече ходи на кухня и много я харесва.Малко ми е далеч ,но какво да се прави друга няма.

# 87
Здравейте , момичета, извинявайте, че ви нахлувам в темичката, но се нуждая от малко инфо. Група ентусиасти от под форум На път сме решили да посетим на палатки бивак " Бяла река " край Калофер. Обаче времето много ни смущава, сбирката е предвидена за уикенда, та искам малко инфо за времето. А ако има и някой да се включи с инфо за района, ще сме страшно благодарни. Форумското бивакуване е планирано отдавна, но за жалост времето ни изненада лошо Crossing Arms. Благодаря на всички, които ще се отзоват Grinning

# 88
  • на пистата
ооо мерседес Grinning ами дават го хубаво времето,но не се знае,днес бше слънчево.мен няма да ме има петък,събота и неделя та не мога да помогна много.

# 89
Времето за сега е хубаво а и за цялата страна го дават да се оправя, но все пак там си е по - хладно  Wink

Общи условия

Активация на акаунт