Есента показа своето лице,а в Карлово и Сопот дружината расте!

• 24 667
  • 751
  •   1
Отговори
# 60
честити  ходещи крачета     smile3501 на Мари.
 бебешор сега ще ти е забавно  Simple Smile ще си играете на гонинка Mr. Green

# 61
 smile3511   Wear Umbrella    отиде си лятото   Nature Sunny

# 62
Мари ще става монтьорка/като баща си и калеко си/!!! ShockedВзе отвертката,ама що за майка съм на момиче,мъжка професия да слагам ooooh! JoyИначе като търкулнахме питката и тя първа гладница hahaha хвана първо нея hahaha/не виждала питка/.Питката ни беше содена и я кръстхме "стъпка на луната",защото беше станала на едни кратерчета и планинки,а докато я правехме сложихме Мари да стъпи в/у нея и крачетата и се отбелязаха!Хубав празник стана! Heart Eyes

# 63
Бебешоркаа Hug,честити ходещи крачета мила.Ей така ви се радвам все едно вчера ходеше с голямото коремче  bouquet

# 64
Честити ходещи крачета намалката МАРИ.
Да ти е жива и здрава и заедно с моите монтьори бизнес ще  развиват ще отварят гараж.

# 65
споделям с вас много интерсен за мен сайт

http://-spam146-/search/label/%D0%97%D0%B0%20%D0%94%D0%B5%D1%86%D0%B0%D1%82%D0%B0

# 66
 kaffeetrmker_2

добро утро мили дружки

софричка от мен

# 67
Оууууу Пете как съм гладничка тая трапезка ми е екстра при това споделена с дружки Heart Eyes. CryНавява ми и носталгия за лятото,ква е слънчева и сякаш"завряна" в някой бръшлянов кът на тераса с изглед към морето newsm45.Обичам всички сезони и смяната на един с нов винаги ми действа добре,но не стои така въпроса с лятото,ееееееееееех какво да се прави Grinning
Благодаря за сайта има интересни нещица Hug

# 68
в този сайт Бимбе открих книгата на Луиз Хей-"излекувай живота си"-винаги съм се канила да си я купя но сега си я чета онлайн -Супер е!!!

# 69
Мацки кво правите , къде се губите newsm78 Като е хубаво времето ясно навън а сега в това гадно време newsm78

# 70
Ние излизхме за малко,да ни развее вятъра перчема  Winkсега спи и аз се вихря из нета или позабърша нещо из къщи.Вие как сте без тати?как се справяш с двамата воини?Идва ли някой на помощ или сама се оправяш?

# 71
Скукаааа  #Crazy изтекоха ми очите на този комп  Grinning Сутринта изчистих, в детската кухня ми сготвиха  Mr. Green децата се наспаха и сега си играят...а, на мене ми е скучнооо!
petiufa   мерси за сайта  Peace

# 72
Бебешорче миналата седмица ми беше много зор  Sad. Сама с двамата . Сутрин стсвах в 6:30 да се оправя в 7: вдигах Иван , а в 7:20Наси и така първо единият в колата после другият , вземам една приятелка на която и нейното дете е на ясли тя оставя нейното дете , като се върне наглежда Наси аз да оставя Ванко и така цяла седмица на педал и гледах като зомби . Тази седмица ми е по леко , че Наси е при майка ми и така

# 73
Добро утро kaffeetrmker_2
Какво ужасно време .... колкото и да говорят за есен, ще има циганско лято и това е.....как така още не съм си настрояла часовника за гадно време Simple Smile

# 74
тин, дано има циганско лято, че и аз още съм на лятна вълна...

Общи условия

Активация на акаунт