Есента показа своето лице,а в Карлово и Сопот дружината расте!

• 24 651
  • 751
  •   1
Отговори
# 45
Добрютру  kaffeetrmker_2

# 46
Страхотен рожден ден сте изкарали Simple SmileВанко като гледам още от сега се оправя добре с дамите Mr. GreenПървите снимки в градината ли са ви?Защото при нас не дават да се носи торта.

# 47
а,аз защо не мога да видя снимките на Ванконаси newsm78

# 48
а,аз защо не мога да видя снимките на Ванконаси newsm78

защото трябва да си копираш адреса и да го поставиш на лентата.Тя като го е слагала не е раздалечила от написаното и неможеш да кликнеш в/у него

# 49
Да това са снимки от яслата , а торта може , но да е със сертификат. Дамите са двете му приятелки Wink

# 50
# 51
Добра вечер,мили дами!Аз да каже,че после да няма не разбрали-Мари ПРОХОДИ!!!Вече от 4-5 дни е доста самостоятелна и наперена Wink за лек ужас на майка и ooooh!Та в неделя ще правим прощъпалник и вече сме в отбора на ходещите крачета nuts.Е,още  не е забравила лазенето  newsm30 и това дупе ще го гледам още да се върти,но вече мога да кажа ,че бебето ми се превърна в човече и порасна! Heart Eyes

# 52
Браво на Мари

# 53
ехххх,от кога чакам да се похвалиш  Peace
честити  ходещи крачета    Joy

е сега вече Жени няма да е от ранобудните понеже Мари ще и разказва игарата  WinkВерно си е пъргавка аз поне съм свидетел  Hug

# 54
бебешорка   честито  Grinning припкащо човече! Растат мноооого бързо и неусетно почти  Mr. Green

# 55
Хайде,честито LaughingВерно,все едно вчера се роди ,а вече голяяямо момиче стана HugПу,да ти е жива и здрава  bouquet

# 56
Цитат
е сега вече Жени няма да е от ранобудните понеже Мари ще и разказва игарата 
Ха,така си мислиш,ще ставам аз и ушите ще ми пращят  LaughingЕ,може вече към 7-7,30 да е TiredА за пъргавото, си е пъргава имам усещането,че само е чакала да проходи с такъв ентусиазъм крачи и с такава усмивка на уста,че нямам думи.

# 57
  • Карлово
Аз си имам нова мания - станах фермерка във Фейсбук  ooooh! И от садене на чушки и домати и доене на кози, забравих да честитя РД на Ванко. С хиляди извинения, на патерица:
Да е жив и здрав, много палав, щастлив и късметлия!
Честити ходещи крачета на Мари!
Заминавам за Първомай, ще се видим след седмица. Останете си със здраве!

# 58
Честити ходещи краченца на сладката Мари Heart EyesГолеми сладкиши са като прохождат,аз и до ден днешен си спомням за първи път Ева като направи самостоятелните си крачки,така стъпваше от крак на крак,все едно че мести дънери Laughing

# 59
Аз си имам нова мания - станах фермерка във Фейсбук  ooooh! И от садене на чушки и домати и доене на кози....

Mr. Green и ти си се зарибила! Аз ги гледам, но не барам, че и без това прекарвам "достатъчно" време във Фейсбук...

Общи условия

Активация на акаунт