Есента показа своето лице,а в Карлово и Сопот дружината расте!

• 24 682
  • 751
  •   1
Отговори
# 30
За Ванко:

# 31
да ти е жив и здрав рожденника Лили !!!!

весел празник

# 32
Жив и здрав да ти  е  рожденика,Ванконаси!  bouquet

Аз за срещата разбрах в движение от Светлето,но и да знаех по-рано пак нямаше да успея...Тези дни правим зъбчета и сме всеки ден на зъболекар WinkПетя,пирата  ти го бива.Супер  е Naughty  и за детски партита на малките дечица  става даже Laughing

# 33
Честит рожден ден на Ваньо!!!!!Да расте здравичко и весело дете,много пакости и щастливо детство  bouquet

# 34
Честит рожден ден на Ванко.Да е жив и здрав.

# 35
Честит рожден ден на Ванко   bouquet Да ви е здрав и много щастлив! Весел празник. Аз пък днес за отскок измих прозорците, изпрах и закачих пердетата...въобще голяма чистница  Mr. Green сега сигурно ще си легна с децата  Laughing

# 36
Благодаря ви момичета Hug аз чак сега успях да седна
Това е от мен

# 37
благодаря за почерпката  Simple Smile Много са вкусни бонбоните да ви е сладък живота като тях  Peace

# 38
Ето и снимкиhttp://www.album.bg/vankonasi/albums/102926

# 39
# 40
 rotfImbo rotfImao rotfImbo newsm62ЕЕЕЕЕЕЕЕ от къде го изнамери това бе Петя , а тези емотикони smile3532

# 41
Петя тази хубава усмивка е специално за теб

Последна редакция: чт, 03 сеп 2009, 23:48 от vankonasi

# 42
vankonasi Честит Рожденник!

# 43
Побързах да се вместя в датата в последните минути да честитя за рожденния ден на малкия Ванко!Нека да е здраво и весело дете!Да радва мама и тате smile3525

# 44
 smile3501 на вас момичета за няколко дни ни нямаше и вече сте подхванали нова тема.Прочетох старата и реших да се запиша и аз в новата Mr. GreenЧак сега като прочетох от старата тема разбирам че в града ни имало педофил #2gunfireужас тръпки ме побиха като знам как до сега спокойно пусках дъщеря ми да излиза сама и дори сама си е ходила на село ooooh!сега се чудя дали ще мога да я пускам пак така сама.

Микки тези снимки с Ачко са много хубави аз имам снимка с реклама на чадърчето Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт