1001 нощи - приказката , която остана в сърцата ни , започва отново - 101

• 38 287
  • 421
  •   1
Отговори
# 240
Шегите настрана,да не ни спамнат. Hug Hug Hug
ЛЕКА,МЕКА иОНУРСКА !!! Hug Hug Hug

# 241
Скъпа Герка!
Какво те кара да смяташ, че не съм един човек!
Начинът ми на мислене и изразяване е показателен за единичността ми. Просто, наред със сериозните разсъждения, обичам и да се шегувам. Устният ми изказ обикновено е шарен - в хода на строго логични разсъждения вмъквам жаргон, измислени думи и т.п. Така ми се налага.
А ако е заради изпращането на снимки, просто се научих да щракам с муви мейкъра, да ги качвам в снимка.бг и оттам във форума.
Още не мога да правя колажи или анимиране, но може и скоро да се науча и така да участвам по-разнообразно във форума.
И двете ми деца са компютърни специалисти, но са далече и ангажирани, затова се образовам на самотек.
Също и много се привързах към вас, затова се закачам! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 242
Светле, за помирение, да не ме одумкате със сабите и за да не ни спамнат!

# 243
За съжаление не мога нищо да намеря от рожденият ден на Берг...освен да са си били в къщи само двамката  Thinking
Талла, не спирай да се закачаш и шегуваш. Както предполагам си разбрала в тази тема чуството за хумор е много положителен атрибут  Peace Ние си знаем закачките и не се сърдим една на друга...

# 244
Онлайнки!
Заради будния дух, ви каня на романтична разходка по света!

# 245
# 246
# 247
# 248

И докъде стигнахме?

# 249
# 250
  • планетата Земя и по точно до морето
Талла тук принципа е  един (  )за всички , всички за един (  ) !

Ако не си виждала този клип за мацките от клон Онур заповядай!
Това е положението ! Не си сама в желанията !
Много сме !

Последна редакция: нд, 06 сеп 2009, 01:19 от Ari888

# 251
За съжаление не мога нищо да намеря от рожденият ден на Берг...освен да са си били в къщи само двамката  Thinking

Я пак да преброим!  newsm78 Не са били само двамката, трима са! Hug

ÇOCUKTAN AL HABERİ

'ÇOCUKTAN AL HABERİ' YARIŞMAYI SUNMAYA HAZIRLANAN BERGÜZAR KOREL, "BU YIL KENDİ ÇOCUĞUMDAN SONRA EN BÜYÜK HEYECANIMI BU PROGRAMLA YAŞIYORUM. ÇÜNKÜ İLK KEZ SUNUCULUK YAPACAĞIM" DEDİ.

Bir dönem Berna Laçin'in sunduğu yarışmada ilk kez sunuculuk denemesi yapacak olan Bergüzar Korel, aynı zamanda annelik için pratik yapma fırsatı da yakalacak.

4 aylık hamile olan Bergüzar Korel, hamileliğinin iyi gittiğini, şu ana kadar kilo almadığını ve normal beslenmesine dikkat ettiğini anlattı.

Çocuklarla arasının her zaman çok iyi olduğunu belirten Bergüzar Korel, "Çocuktan Al Haberi, benim bu yıl, kendi çocuğumdan sonra, bir diğer büyük heyecanım olacak. Neden çok heyecanlıyım? Çünkü bu ilk sunuculuk denemem. Üstelik yarışmamız, formatı ve içeriğiyle diğer yarışmalardan çok farklı" diye konuştu.

http://www.gecce.com/magazin/cocuktan-al-haberi-120420.html

Последна редакция: нд, 06 сеп 2009, 01:58 от doriana

# 252
 Hug Hug Hug на всички бивши, настоящи и бъдещи геджеманки, пишещи или само четящи, но най-вече ЧУВСТВАЩИ   love001

running да наваксам, и какво виждам  #Crazy

http://vbox7.com/play:ad219546    tooth tooth tooth

а обектът на чувствата ни нехае  Rolling Eyes Mr. Green

Талла, скъпа, ти нагледно ни показа що е туй дуализъм   Crazy Peace, от високото ниво на (свръх)интелектуалните си постове, падна право на наш'то микрофонче  Heart Eyes, при това без парашут    hahaha Joy
лошо няма, ама  Naughty не се опитвай да го обсебваш, виж колко  Monkey Monkey Monkey Monkey Monkey сме на клончето   tooth
а за постовете ти 155 и 408 от предната тема  newsm51 наистина докосна душата ми  Hug

Ани, Галка, Дориана  Hug за инфото, страхотни сте   love001

Севи  newsm51 newsm51 newsm51 благодаря ти, скъпа, за всичко  Hug
Мишел, Варна  newsm51 newsm51  love001 за преводите, какво щяхме да правим без вас

Аша, Мар Томова  newsm51  love001 нашите прекрасни поетеси

и на всички  Hug Hug Hug за страхотните снимки, да не изпусна някого

за анкетата - промени ме и още как  #Crazy ooooh!. И не говоря само за повърхността, за това,  което хората около мен забелязват. Промени светоусещането ми, изкара забравени или умишлено подтискани чувства, пропука маската на цинизъм, и ми върна мечтите...дали е за добро, не знам  Thinking       Маги  newsm51 така прекрасно го е написала  smile3501

и на патерици  newsm59 на Берг, да е жива и здрава, обичана и обичаща жена, щастлива майка  newsm51

Последна редакция: нд, 06 сеп 2009, 03:00 от пенда

# 253
За съжаление не мога нищо да намеря от рожденият ден на Берг...освен да са си били в къщи само двамката  Thinking

Я пак да преброим!  newsm78 Не са били само двамката, трима са! Hug

ÇOCUKTAN AL HABERİ

'ÇOCUKTAN AL HABERİ' YARIŞMAYI SUNMAYA HAZIRLANAN BERGÜZAR KOREL, "BU YIL KENDİ ÇOCUĞUMDAN SONRA EN BÜYÜK HEYECANIMI BU PROGRAMLA YAŞIYORUM. ÇÜNKÜ İLK KEZ SUNUCULUK YAPACAĞIM" DEDİ.

Bir dönem Berna Laçin'in sunduğu yarışmada ilk kez sunuculuk denemesi yapacak olan Bergüzar Korel, aynı zamanda annelik için pratik yapma fırsatı da yakalacak.

4 aylık hamile olan Bergüzar Korel, hamileliğinin iyi gittiğini, şu ana kadar kilo almadığını ve normal beslenmesine dikkat ettiğini anlattı.

Çocuklarla arasının her zaman çok iyi olduğunu belirten Bergüzar Korel, "Çocuktan Al Haberi, benim bu yıl, kendi çocuğumdan sonra, bir diğer büyük heyecanım olacak. Neden çok heyecanlıyım? Çünkü bu ilk sunuculuk denemem. Üstelik yarışmamız, formatı ve içeriğiyle diğer yarışmalardan çok farklı" diye konuştu.

http://www.gecce.com/magazin/cocuktan-al-haberi-120420.html

Това е за детското предаване, което Берг ще води. Тя казва, че след новината, че ще става майка, другото, което я кара да се вълнува много, е това предаване, защото за първи път ще бъде в ролята на водеща. Освен това форматът и съдържанието на това детско предаване-състезание са много по-различни от другите.

# 254

за анкетата - промени ме и още как  #Crazy ooooh!. И не говоря само за повърхността, за това,  което хората около мен забелязват. Промени светоусещането ми, изкара забравени или умишлено подтискани чувства, пропука маската на цинизъм, и ми върна мечтите...дали е за добро, не знам  Thinking      

За добро е, Пенда, сигурна съм   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт