Кристиан на мама Страйпър е малък МАЙски юзър!

• 31 527
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Уна, да ви е жив и здрав малкият Стефан, много да ви радва!!!

Миленка, мина ли гаденето?

# 601
Уна,да Ви жив и здрав Стефан!Много кротък и ящен да е!А,кака Лали,бързо да оздравява,че да помага и да му се радва отблизо!
Благодаря Ви за съвета,аз също така почнах,ама на пустите листовки правя много глупави грешки-де що има въпросче с капанче,съм се хванала на него.....иначе с предимствата,знаците и регулировчика-проблеми-нямам/даже тия дни ги обясних на опитните шофьори около мен,че май никой не ги знае след като взел книжка...а и като гледам как се кара по улиците,май са ни различни правилниците/
Миленка,днес тамън минах покрай Вас и се чудех,ама имах вече две уговорки за кафенце/че имах пролука в графика и хубаво време едновременно/..,но следващата седмица ще спретнем една сгляда/и с Пепсънчето ,че и на нея откога съм обещала/,пък за гинеколог-да те насоча пак към моя/ако не е той разочаровалият те/
Да се похваля и аз с моето дИване-откак ходи на градина е много напред с обучението по приложни изкуства и сега си мам нарязана/ма много равномерно и естетически издържано/ завеса за баня/това докато уж си е мил зъбите го е сътворил......че и си турнал столче,за да стига по-нависоко,та за момент дари успя да ни заблуди,че не е негово дело/добре,че Сами знае как да се защитава и да отклони съмненията...пък малкия творец бързо си призна./........И песни научил доста,но ги пее като "китка"-по ред от всяка и трябва да се напрягаш да разбереш кога почва и кога свършва пасажа от съответната песен....И да се обяснява и спори се е научил.....както и някои доста интересни/и неупотребявани вкъщи думички....ама явно и без това няма да минем.......

# 602
Уна, честито момченце! Много да Ви радва и да се гордеете с успехите му!

Бързо възстановяване ти пожелавам!

# 603
  • Пловдив
Еееех, Любче, жалко, че не си минала, ама другата седмица ще ви чакам с Пепсънчето  Hug Днес особено много ме боли корема... вече направо не знам... Утре ще ходим на частно при един лекар, познат на свекър ми - той го уреди та да видим...
На теб успех с листовките  Hug А за дИвчо с глас се смях  hahaha

Руми, не е съвсем минало, но съм по-добре отпреди 1 седмица... Все още обаче нямам особен апетит  Blush

# 604
  • Русе
   Уна, честито момченце! Здрав и кротък да расте малкият Стефан! Grinning
   Змейко, дано скоро да се оправиш! То гаденето ще отмине, но какви са тези болки в корема Confused
   Бързо да оздравяват всички болни дечица - Рали, Тери, Ивко!
   Люба, твоите постове винаги са невероятно зареждащи! Как спокойно описваш само приключенията на Ивчо!
   Аз да си призная миналата седмица така се развиках на Дари, че и в банята бяхме, тя се разрева моментално, чак повърна малко Embarassed Оставих я при душа(той е зад плъзгаща врата) за няколко секунди да взема нещо от шкафа и тя успя да усили горещата вода до край, изплаши се и хвърли душа на земята. Аз за да го спра трябваше да мина през него, измокрих се цялата(бях наполовина облечена)... В този момент мъжът ми, дочул викове и рев нахлу в банята и Дарито - цялата мокра - се метна с отработен скок в ръцете му и така го включихме и него в мокрото парти Mr. Green Та напоследък се опитвам да съм по-спокойна, ама то и това стоене в нас май си казва думата...
   Анна,тя и Дари много гледа бившия Джетикс и иска всичко, каквото види в рекламите - от куклите до скелефлекс, та вече ми е ясно, че каквото й да вземем за Коледа все няма да е достатъчно...
   Ирка, като чета как Елл ревнува Миа ми се струва, че и мен това ме чака. Едва ли ще имам късмета на Сиска със добричките сестри Чемширови...Ама както казват и опитните мами, този период сигурно ще отмине и ще започнат да се разбират двете госпожици Heart Eyes

# 605
Честит ти син, Уна. Дано да е все така кротък и да нямате среднощни дежурства.

Болничките дечица да оздравяват. Пазете се всички Hug

# 606
Добър вечер!
Започвам,разбира се,с най-хубавото! Уна,да ти е жив и здрав СТЕФАН! Да стане голямо,красиво и толкова невероятно момче,че никоя да не е  достатъчно добра за него Mr. Green СНИМКИ!!!С огромно нетърпение ги чакаме.

Е,как можах да забравя! Безкрайно съм впечатлена от рисунка на на Румен.Чак нереално ми се вижда.Браво!!! Елла много обича да рисува,по цял ден това прави.Но не умее.Жули не излиза от очертанията???Елла излиза с около 3 см поне Mr. Green

Имар,той поне има опции...Елла се е запънала за тази кухня като магаре на мост.И ми заяви ''мамо,защо само мрънкаш /познайте откъде е чула/,ти няма да купуваш кухнята,дядо Коледа ще ми я донесе"

Не знам за ревността...трудна работа.Добре че има една тънка струнка милосърдие в сърцето на Елфка и гледам да я използвам.

Вашите деца цапат ли се още?Елла е като малко прасенце,никога не може да изяде нещо без да стане от масата като...

Отчетох дейност с детските теми.

Любе,аз минах и вътрешния и другия без грешка,пък бях минала листовките веднъж.Въпрос и на късмет е,не се трогвай толкова.На мен ми се паднаха добри въпроси.А тея мухльовци регулировчиците се молех да не ми се падат.Видя ли такъв,не знам как ще се измъквам.

# 607
  • София
Уна, Честито! Жив и здрав да е Стефан, да ви прави много горди и с кака Рали много да се разбират!
С нетърпение чакаме снимки на бебчо.
Галя, не мога да повярвам, че си била абитуриентка чак през 93-та, значи въобще не ти влияят годините. Shocked
Сисе, ходи на градина Румен и направо трябва да почерпя или нещо да обърна, че миналия месец за първи път платихме пълна такса Simple Smile bowuu Дано все така да ни върви и да му се е стабилизирала имунната система Praynig В тая връзка на всички болнички пожелавам скорошно оздравяване Praynig
Сестрите Чемширови големи сладурки на снимките, изпълниха ми душата Peace
Ида и тя много се разхубавила, Руми, големи красоти си сътворила, а тортата с духчетата е много ефектна.
Люба, аз пък се сещам за листовките, че навремето първо ги минах веднъж (имах ги на диск и само си цъках отговорите), после прочетох един учебник, който ни бяха дали с обяснения на правилника и примерни въпроси, после пак минах листовките май още два пъти и накрая ги взех без грешен отговор. Правилника не съм чела, реших тогава да не си губя времето Embarassed Rolling Eyes
Олче, очаквах и в твоя пост снимки да има Hug

# 608
Уна, честит  ти син! Дати е жив и здрав и да расте много, весел и послушен!!

# 609
Ирка, за цапането - Иван като се храни сам и капка не пада по дрехите му. Чак ми е кеф да го гледам как се навежда над чинийката си и се старае. Това е заучено от градината. Но понякога решава да се гевези и иска аз да го храня като сме си у нас. Тогава е редовно окапан някъде!  Wink Но както се е пазил да не се изцапа докато се храни, така после с кеф може да си надраска блузата с фулмастер. Така че и той още е в графата на прасенцата!

# 610
Честито бебче Стефан на Уна! Да расте здрав и много щастлив!

Галя, страхотна си на снимката! И аз искам да се побера в моята абитуриентска рокля, но тогава бях 45 кг., просто сега е мисия невъзможна.

Сиска, твоите кукли са много сладки, малката Мина е все едно Божа на тази възраст, много си приличат.

Ирка, радвам се че се разписа, с кеф чета твоите постове!

Люба, стискам палци да се справиш с листовките, всъщност кога ти е изпита, защото аз май съм пропуснла да прочета?

Четох, че за гуми сте си приказвали и при мен е тази тема на дневен ред, понеже мъжа ми миналата зима спука две от зимните и им изкриви джантите, като почти се качи на един тротоар от недовиждане (нови лещи). Сега трябва да купувам пак 4 нови гуми+2 джанти, защото не можело да са с различен грайфер  newsm78. Ние си купуваме мишелин, имат и гаранция.

Сега и да се отчета по темите с детето - Килиан много обича да рисува и се справя доста добре. Рисува освен разни човеци, също жираф, козел, кон, един път нарисува мотор и пощаджията на него. Ама не си мислете, че веднага като видите рисунките ще познаете какво е нарисувал  Rolling Eyes. Някой се познават, някой не (като коня или пощаджията).
За цапането - и той е още като прасенце, най-вече, защото си бърше ръцете с блузата или устата в ръкавите  Sick.

И така , отчитането да стане пълно и снимчици на децата http://www.flickr.com/photos/75097232@N00/4077374030/
http://www.flickr.com/photos/75097232@N00/4054395791/in/photostream/
http://www.flickr.com/photos/75097232@N00/4055136582/in/photostream/

# 611
Леле Кате, разкошни са ти малчуганите, и вие сте им направили супер фото сесия - браво! Напълниха ми душата!

Люба, кажи кога е изпита да стискаме палци, и споко не е толкова трудно. И аз се бях спекла яко ама мина и сега ми е смешно като се сетя какви емоции съм имала покрай тези изпити.

Болничките да оздравяват! В нашата детска и двете групи с 6 годишните са затворени заради многото болни, но малките още се държат. Praynig
Нямам думи тази година какво стана - зимата ще е най-ужасната - грип който убива, криза която оставя хората без работа и жилища, сега остава да стегне един сняг и студ и съвсем да ни довърши!

Мислите ли, че децата ни са малки за кино?  newsm78

# 612
Привет!
Изпита ми е утре,та дне съм си забранила да пипам каквото и да е вкъщи и цял ден ще решавам/само отвреме,навреме си правя малка почивка-че да не изтърва какво става тук/...То,това е вътрешния,ама ако него взема,вече няма да се шашкам толкова......
Галче,мисля,че не са чак толкова малки,но за детски филм,че ако я заведете Мариса на по-"голямски" може да посъжалявате после.Ние Сами на тая възраст някъде го водихме на Шрек....после и на други аничации/Ледена епоха и на 3Д/,обаче дИването ,според мен още не е узряло и не ми се гледа кино с цирк,та затова още се въздържаме....
За цапането-у нас големите мъже цапат повече от малкия,ама явно са вече изтървани.Иво се храни чисто сам,внимава много и в ДГ много му се радват/че поне след него няма много за бърсане и чистене/....,но  пък батко му се прибира с цялото меню по себе си...и ако има начин някой да го нахрани,изобщо няма да си дава зор/вечно зяпа нанякъде и даже забравя защо е на масата/......таткото и той е един старателен....,та не ме питайте с какъв акъл съм въвела храненето на бяла покривка,уж с възпитателна цел,ама освен,че аз се възпитах да пера като ненормална и да гладя,друг възпитателен ефект-не съм забелязала.Но пък Иво например  ми прави изненади,дето със Сами съм ги пропуснала-например снощи,след като споделих за нарязаната завеса,имаше и продължение на забавата-рисунки по тапетите.....
Кате,за снимките,няма смисъл пак да казвам,че са невероятни-и като снимки и като модели. Peace

# 613
Здравейте,

Уна, Честито второ бебче! Да сте живи и здрави! Браво на теб!
Кате много арт снимки, чудесни са.

Мартин от две седмици не е ходил на детска. Беше с възпалени уши на АБ, после пък госпожата каза да не го пускаме, че имало болни, вчера говорих с Деси, че от днес били в сборни групи с 2-ра група.. По радиото чувам, че има вероятност да обявят грипна епидемия, та кога ще иде... направо незнам....

Люба, успех утре, ще дебна за новини.
Змейко, да се подобряваш бързо и лека бременост, че нещо звучиш страдално.
Ирка, мойто дете не само се цапа, ама цапа и наоколо. Е, не е някоя свинщина, ама пък не е без петънце..

# 614
Здравейте,

Да взема и аз да се разпиша, след като вчера с такова удоволствие ви изчетох, а днес доразгледах и снимковия материал.
Кате, снимките са невероятни. Лъха такова настроение от тях. /особено където са тримата/ Браво на фотографа и на моделите.  Heart Eyes
Ирка, Сиска, разкошни моми си имате. Искам и аз .....  Rolling Eyes , но честно казано не знам дали и как бих се справила.
Руми, Ида и Косьо са очарователни и ужасно си приличат. Много ми хареса прическата на Ида.  Flutter

Уна, честит ти син! Да е жив и здрав, игрив, палав и много усмихнат!

Ла Дида, радвам се, че се появи отново. Да ти е живо и здраво и твоето момченце. Чакам останалите снимки от страхотната фото сесия.

Ние сме добре. Изкарахме преди четири седмици грип ли, вирус ли, не знам, но още малко покашляме. В началото беше ужасна кашлица, после бяхме 4 дни на градина и след това уши и висока температура и на третата седмица бяхме на антибиотик. Градина не посещаваме, а и скоро не се очертава май да ходим. Още преди около месец групата ни беше от 10 -тина деца, а сега положението е още по-трагично. Не знам как е при вас, но у нашето село едно 80 % /да не кажа и повече/ от близките ни и познатите са болни.
За цапането - не се цапаме, но това понеже не се и храним сами. Облича се сама, ходи на голямото гърне сама, но не иска по никакъв начин да се храни сама. Заканила съм й се да я оставя някоя събота или неделя гладна докато не поеме нещата в свои ръце. Simple Smile Режа й ябълки, давам и вафла и тя все "Мамо ти ще храниш".  Rolling Eyes Страшна работа са тия деца.
Иначе Сиси рисува много - с моливи, боички, с каквото й падне. Слава богу за сега не й където и падне, ограничава се до листа, покривката на масата или дивана (ако не й стигне листа). Рисува мама, тати, баба, дядо и детето, море, плаж, листа и др. такива, пише уж песни и стихотворения и малко букви. Записах я в градината да ходи на изобразителни изкуства, но ... трябва да стигнем до градината. 
Любе, направо паднах от смях с творческите изяви на дИвчо.  Joy Joy Joy Голям сладур. Да го нацелуваш от нас. Вчера гледах едни снимки и се сетих за една много хубава среща, незабравима и много вълнуваща за мен. Ето ви няколко да се порадвате и припомните ........

........ дали ще успеем пак да се съберем толкова много хора.  Thinking

Любе, утре ще стискаме палци. Сигурна съм че ще се справиш добре. /както със всичко останало  Wink /

Миленка, Мими, пазете се, почивайте повече, наслаждавайте се на бременността си и дано нищо не ви безпокои.
Гале, не мога да пропусна да кажа и аз, че всички изглеждате страхотно на снимките от Хелуинското парти. Вижда се, че и добре сте се забавлявали.

Общи условия

Активация на акаунт