Мартин от две седмици не е ходил на детска. Беше с възпалени уши на АБ, после пък госпожата каза да не го пускаме, че имало болни, вчера говорих с Деси, че от днес били в сборни групи с 2-ра група.. По радиото чувам, че има вероятност да обявят грипна епидемия, та кога ще иде... направо незнам....
дени,и Миа от днес не е на детска, появиха се зелени сополи и подкашля от тях, но я спрях защото ми дожаля сутринта най-вече аз съм болна у дома дне си утре, та я пратих на баба й/.
не знаех за Марти, милия, тя ми казваше, че Марто ходи на градина, гледай ги ти, измислят си всякакви неща....., не знаех и за сборните групи???
а под "има болни деца" да разбирам, че има видимо болни деца, които не е редно да са извън дома, така ли? кой ти обяснява...
а за затварянето на обществените учреждения незнам какво да кажа... каквото дойде, такова!
по въпроса за опрасването, Миа се пази, колкото може, чак не е за вярване, но момиченцата нали са принцеси, та не й се дразня като се престарава, мамина златна!
Кате, жестока фотосесия, явно е много модно в Европа и Сащ сега това течение, което и Калина Арсова представя /помните Боб на Ладидка/, самата Калина ми каза, че тук не е много популярно, но явно ще наваксаме

някъде имам нови снимки, но трябва да се качат онлайн, а сега ме чака филмче с Катрин Зита и тя има преимущество пред работата! / качването на снимки
/опа,като казахте Халоуийн, Галче, много сте готини, аз не помня вече показах ли си скучната кърпа, с която отбих морема в самия работен ден всички бях маскирани почти - http://photos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs117.snc3/16450_16 … 131_4272835_n.jpg
коремчетата , да се пазите и до скоро!

моя вина.

И честито за новия лаптоп! 
.