Кристиан на мама Страйпър е малък МАЙски юзър!

• 31 521
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
  • София

Мартин от две седмици не е ходил на детска. Беше с възпалени уши на АБ, после пък госпожата каза да не го пускаме, че имало болни, вчера говорих с Деси, че от днес били в сборни групи с 2-ра група.. По радиото чувам, че има вероятност да обявят грипна епидемия, та кога ще иде... направо незнам....

дени,и Миа от днес не е на детска, появиха се зелени сополи и подкашля от тях, но я спрях защото ми дожаля сутринта най-вече  аз съм болна у дома дне си утре, та я пратих на баба й/.

не знаех за Марти, милия, тя ми казваше, че Марто ходи на градина, гледай ги ти, измислят си всякакви неща....., не знаех и за сборните групи???

а под "има болни деца" да разбирам, че има видимо болни деца, които не е редно да са извън дома, така ли? кой ти обяснява... ooooh!
а за затварянето на обществените учреждения незнам какво да кажа... каквото дойде, такова!

по въпроса за опрасването, Миа се пази, колкото може, чак не е за вярване, но момиченцата нали са принцеси, та не й се дразня като се престарава, мамина златна!

Кате, жестока фотосесия, явно е много модно в Европа и Сащ сега това течение, което и Калина Арсова представя  /помните Боб на Ладидка/, самата Калина ми каза, че тук не е много популярно, но явно ще наваксаме Simple Smile

някъде имам нови снимки, но трябва да се качат онлайн, а сега ме чака филмче с Катрин Зита и тя има преимущество пред работата! / качването на снимки  Flutter Blush/

опа,като казахте Халоуийн, Галче, много сте готини, аз не помня вече показах ли си скучната кърпа, с която отбих морема в самия работен ден  всички бях маскирани почти - http://photos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs117.snc3/16450_16 … 131_4272835_n.jpg

коремчетата , да се пазите и до скоро!

Последна редакция: чт, 05 ное 2009, 13:10 от ва ни ла

# 616
Правя си нова принудителна почивка,но не мога да не се изфукам,че току що приключи сагата с моя лаптоп....за огромна моя радост с повече от щастлив край-след един месец опити да го отремонтират/уж не беше голяма повредата,но се оказа неотстранима/,днес се обадиха,че мога да си избера нов от магазина и сега Асен ми носи насам чисто новичък и с доста по-добри параметри newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68......Така,че ще има вече мир и любов/имащите само едно РС вкъщи и повече от един РС пристрастен,вероятно ме разбират за какво говоря/.
Ники,много стоплящи снимки........и много подсещащи ме за някои неразписвали се скоро мами,както и че не е лошо пак да спретнем една интернационална/или поне общонационална/ срещичка.А,на Сиси-пожелавам да оздравява и скоро да има възможност да се изявява като творческа личност в ДГ!

# 617
  • Пловдив
ЕЕЕЕ Любче, честито! Значи вече можем да разчитаме на дълги постове  Hug

Ванилка, кажи кой е филма - нали скучая, та все си търся какво да гледам   Blush

Благодаря на всички ви за съчувствието - днес съм доста по-добре, даже си направих баницаааа голяяяма тая сутрин и не съм се спряла  да ям Crazy

За цапането - Кали от 2 години си яде сама, без петънце се връща винагиот градина и преди от яслата. Вкъщи е малко по-небрежна  Mr. Green ама простено й е  Laughing

Дано всички болнички да оздравяват бързо - аз доста се чудя дали да спра Кали от градина временно, но пък не съм много в състояние сега да й угаждам и ще настане лудница  Thinking Thinking

Кате, невероятни снимки, а за моделите нямам думи  Heart Eyes

# 618

дени,и Миа от днес не е на детска, появиха се зелени сополи и подкашля от тях, но я спрях защото ми дожаля сутринта най-вече  аз съм болна у дома дне си утре, та я пратих на баба й/.
......

ами, ванче, ние от полемики за гумите не можем две приказки за децата да си кажем... Joy моя вина.

ами да, болен беше...  дълго, дълго време се лекува, при майка ми е, вчера искаше да ходи от днес на детска, аз се обадих на деси и тя ме информира за сборните групи и че нашта госпожа се гонила две близначета, които няколко дни ги водели болни, докато накрая ги върнала с температура... а другата госпожа казала на виктор да не го водим, първо, ако не е излекуван, за да не заразява и второ, ако е излекуван, че имало болни... ми сметката каква излиза.. който е здрав да си седи в къщи.. нищо не разбирам

не зная другата седмица какво да правя.. всички ме психират с тия вируси... епидемия.. че след АБ му бил слаб имунитета... и не искам и в сборна група да ходи (то не че само нашата са все здрави със сертификат..).. наистина нищо не разбирам..

# 619
  • София
hm дени, наистина кашата е голяма, да се чуди човек кое е за предпочитане...
наистина в ДКЦ-то беше пълно с деца и като видя маските и настръхвам...

# 620
  • София
Здравейте и от мен. Аз днес си бях с Мони на работа, защото им обявиха грипна ваканция. В ДГ няма много болни, Евка си ходи нормално. Пък и колкото по-малко деца има-толкова по-добре. Хем им обръщат повече внимание, хем няма от кого да прихване нещо.
FY, Много хубави снимки и срещата беше супер. И Стоянчо скоро ме питаше няма ли да има среща, но аз му попарих ентусиазма.
Кате-страхотни сладури са твоите деца, чак и на мен ми се приисква трето. Да не беше  този жилищен проблем, отдавна да съм го осъществила.

# 621
  • София
simbi чете! ха! хванахме те, разпиши се  Flutter Flutter

добро утро с това:

на мам коконката, /отидоха ми бижутата вече/

някой друг да слага кафето! Wink

# 622

HugХайде на кафето......с пожелание за много хубав ден и много поводи за усмивки!

Ванче,ако е нашето simbi то,ще трябва да пише повечко,че гледам лентичките в подписа са вече 2.

Последна редакция: пт, 06 ное 2009, 09:06 от Анонимен

# 623
  • София
Здравейте мами,
Толкова отдавна не съм се разписвала  Embarassedгооолям срам. Нещо не ми достига времето,както и на всики вас, само че вие сте по-организирани от мен и успявате да драснете някой ред, пък аз даже не успявам да ви изчета.... А и малко ми е неудобно , след толкова време да се поява и да кажа "здравейте аз съ вашта леля"
По темата за градините да се изкажа Бояна ходи три дни и се разболя, седя после три седмици в къщи с кашлица и от тази седмица е пак. Много и се ходи, явно заниманията в къщи не са и достатъчни.
За ревността, да проявява, но не е нещо страшно, иска да се гушка и малко се поглезва. Тя не търпи много ласки и тези и желания се изпаряват бързо. Игра е си със сестра си, доста мечешката и малката си поревава, но се научи да се пази и като я види в такава "нежна " фаза бързо бяга(пълзи, по точно) и се крие. Вчера такава гоненица спретха, голям смях падна е накрая имаше играчка -плачка, нищо ново.
Ще се опитам по-често да се разписвам, дано да ми се получи.
Честито на Уна   bouquet
Бремените мами, пазете се и повече почивка.
Люба стискам палци.
За гумите щях да ви пиша, аз като човек от бранша ще ви посъветвам по-добре по-евтини зимни отколкото всесезони. Ето времето ми изтече. Хубав ден ви пожелавам.

# 624
Люба, успех на изпита днес!  Peace И честито за новия лаптоп!  Wink

# 625
  • София
Успех Любче! и споко, само без паника и дори си говори на теория какво трябва да правиш според ситуациите / ако знаеш де/, аз така спечелих симпатиите на изпитващия навремето...., разбра, че смятам по правилата да карам и това бе всичко, което го интересуваше;
то им е ясно ,че не можем да караме в деня на изпита, а че сме покрили минимума умения.

симби, честита рожба, аз не знаех, че имаш воро детенце! живи и здрави бъдете!

# 626
Привет и от мен,

Аз се позагубих, но както се досещате всички се извъртяхме в новия грип и просто не съм и сядала на компютъра. Явор го изкара доста тежко, но без антибиотици, а Гери по-леко, но със Суметролим. На таткото скоро му мина, а аз съм в момента за завършване на цикъла. Само да няма повторение, че вече ще откача. А и вчера казаха, че ще има втора вълна към февруари, която винаги при пандемии е много по-тежка от първата, а и имало опасност да се свържат свинския грип с грипа "Бризбейн" през януари и не се знаело какво ще се получи.  Абе ... психозата е страшна.

Уна, честито момченце! Да ти е живо и здраво и само да ви радва !

Сега отивам да ви почета малко, че не съм много в час.

Приятни събота и неделя от мен  Heart Eyes

# 627
  • Плевен
А и вчера казаха, че ще има втора вълна към февруари, която винаги при пандемии е много по-тежка от първата, а и имало опасност да се свържат свинския грип с грипа "Бризбейн" през януари и не се знаело какво ще се получи.  Абе ... психозата е страшна.

Ако вярваме на медиите ... дано не е вярно обаче.

Любче чакаме те с новини  travel

simbi добре появила се Simple Smile.

Траяна върви към подобрение /пу,пу/. Сега й варя спагети, по желание на клиента  Grinning.

Хубав уикенд!

# 628
  • София
Simbi, добре дошла и честито!

Люба, сетИ се, де! Или си яхнала мобила и летиш със 100 км. в час Wink

Докато е още днес да почерпя за 1-я РД на Ида:

и една с тортата, а дано и други да ми пратят:
http://images.violetovgeneral.multiply.com/image/1/photos/50/500 … mp;nmid=295658389

Празникът беше в супер тесен кръг - приятелките с малките деца май са се понаплашили от грипа. Аз дишам дълбоко и гледам да не гледам новини.
На простъпулника Ида потанцува, потанцува и най-сетне благоволи да отиде да си избере предмети - първо взе една отвертка, после сребърно бижу и ключовете от апартамента. Интересна комбинация Simple Smile  аз Коки гласях за MIT, a то какво ще излезе - щерката инженерка ще става  Laughing

# 629
Руми!!!!

Да е здрава и много щастлива малката Ида!
Тортата ти е страхотна! Толкова оригинална и добре направена. Много ми хареса.

Тези съобщения за грип почнаха да ме дразнят. Само ни психират с разни неща. Ако ги слушаш трябва да станеш отшелник или да избягаш в някоя пустиня.

Симби, радвам се, че писа отново.

Общи условия

Активация на акаунт