Кристиан на мама Страйпър е малък МАЙски юзър!

• 31 227
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ВАНИЛКА !!! БЪДИ ЖИВА И ЗДРАВА И ВСЕ ТАКА ОБИЧАНА !!!

ЧЕСТИТА МЪЖКА РОЖБА НА ЛАДИДА !!! ДА Е ЖИВО И ЗДРАВО И МНОГО ДА РАДВА  ВСИЧКИ ОКОЛО СЕБЕ СИ !!!

Лек дъждовен следобед  Heart Eyes

# 76
Честито на ЛаДида и от мен !!!!
Да се възстановява бързо и да се радва на малчуганите Simple Smile
А защо намалява бройката на пишещите ...

# 77
  • София
Честит Рожден ден на Ванилка!!!
Да е жив и здрав сина на LaDaDA!!!
Аз съм тук, но няма какво да пиша като съм без дете все още. Тази вечер пътуваме да си го вземем и от понеделник на градина, нищо че е в ремонт и са сборни групи. Вече не издържа детето далече от нас. По принцип е здрав, наяден от комари и други гадинки.
За това защо рядко се пише в темата, смятам, че е нормално, хората ходят на работа, не всеки има свободен достъп до Нет в работата си. Сезона е отпускарски. Ако имаш лични проблеми не ти се пише и други такива - комплексно е!
Надявам се от време на време някой да се сеща да каже - Здрасти. Това не означава, че хората са забравили приятелите си тук. Но понякога контакта се е пренесъл на друго ниво.
Хайде Чао Ви, че имам да довърша още малко от разчистването в къщи и да тръгваме.
 Heart Eyes

# 78
  • София
Момичета така ли ще я караме, прогресивно намалява бройката на пишещите тук...много жалко наистина имаше времена в които трудно се изчитахме а сега...Люба да знаеш че може и да не се стигне до тема за нашите деца  Sad
Галя, прочете ли, темите ще се заключват след 50 страници - шансовете и на нас и на вас с тази активност, клонят към 10 клас на децата. Но здраве да е!  Laughing

# 79
А,нали знаете,че Люба е досатъчно нахална,че да поеме инициативата за изписването на темите..........`хеле тия дни като остане и без деца през деня/Неде,всичките тези оправдания не са сериозни-който иска-намира начин и какво да пише...........ще кажеш,че тук само за децата сме писали едно време Crossing Arms/
Ванче,честит празник-да си все така позитивна и слънчева....и усмивката да не слиза от лицето ти!

Честита втора рожба на ЛаДиДа!

Аз съм малко скапана от работа и освен това едвам свалих дечковците от главата си за да ги приспя,пък и утре съм пак цял ден,та май-не е зле да поспя....Затова пожелавам лека и мека.... smile3524

# 80
  • Пловдив
Хелоу и от нас!
Днес отидохме да кажем сбогом на яслата - изписаха я миналия петък. Много се разчувствах и натъжих - всички дечица наизлязоха да я видят нашата, а тя им обяснява
- Аз вече няма да идвам тука, вече ще ходя на градина  Laughing
Лелите я разцелуваха и взеха да си припомнят какво бебе беше като постъпи там, а сега какъв голям човек е... Абе направо ми се насълзиха очите... то напоследък много малко ми трябва и веднага към на рев де...
Надявам се и в градината да попаднем на такива прекрасни хора  Praynig Praynig

Стига прочувствени речи - ето малко снимки от сватбата, на която бяхме в събота - Кики още само за булката говори - откъсна й се ченето от зяпане  Mr. Green

http://www.facebook.com/home.php?ref=home#/photo.php?pid=53535&a … 585329&ref=mf

# 81
Ванилка, Честит Рожден Ден!
Пожелавам ти много здраве, щастие и успехи!

Честито момченце на Ладида! Да е живо и здраво! Честито братче и на кака Краси! Сигурно е много щастлива Simple Smile

Ще помогна за изписване на темата. Само Ема да заспиа преди мен... Че е почти полунощ и тя е в стихията си.

# 82
Люба видях в скайпа да влиза и си спомних, че обещах да пиша за Варна ... Пък и смятам, че е достатъчно студено вече ...

Мислим ние значи с мойто мъж къде да отидем на почивка ... Която, бай дъ уей, е първата ни истинска за 6г брак ... Ама това е друга тема де ... И решаваме да отидем на вилата на чичо му във Варна и няма да плащаме нощувки ... Освен това взехме свекитата за да могат да гледат Ави, а ние живот да си живеем на плажа поне до 13ч и да излезем поне 5 вечери сами ... Всъщност забравих да кажа, че решихме да отидем за две седмици ... Нали не плащаме спане ... Тръгваме ние в 5ч сутринта е Пежо 206, 89г ... 5 човека, багажи, лаптоп ... Добре, че не се разпадна колата ... Всъщност вилата се намира в някаква вилна зона ... И имало някакво нагорнище по което се слизало към плажа и без кола не можело за Ави ... Та отиваме ние във Варна и вилната зона се оказва някаква спирка Журналист ... Е, не бях виждала по-утрепано място (да ме извинят варненци, ще има реванш в края на разказа) ... Качваме се ние на вилата по един крайно разбит път ... Толкова разбит, че се налагаше да слизаме от колата за да я паркира мъжо ... Качваме се ние и виждаме, че човека приготвил една стая за всички ни (5 сме - да напомня ако сте забравили) ... При което мъжо каза, че или си намираме хотел или си отиваме в Стара Загора ... Тръгнахме ние вечерта да търсим, но какво да видим - няма улични лампи освен на нещото подобно на център ... Уличките тесни, почти без тротоари - като нищо може да те отнесе някой ... Как да е спахме там една нощ и на другия ден тръгваме пак ... Свекитата си намериха съседна вила с идеята да спят там, но "през деня ще сме си тук всички заедно" ... То хубу га е тъй ама ние с Милото си ходим голи лятото ... Освен това чичото живее в съседната стая през която трябва да минем за да стигнем до банята и кухничката .... Също съм длъжна да кажа, че вилата не  е поддържана изобщо, мръсно и чаршафите пожълтели ... А мъжът ми както е свикнал по луксозните хотели в чужбина ... Лошо му стана ... В крайна сметка тримата се озовахме в някакви апартаменти за чужденци, с басейн отпред ... И пак две седмици изкарахме и хубав плаж си намерихме, макар и не охраняем ... Защото централния беше отвратителен - влизаш и както е до прасеца водата изведнъж е до шията ти ... Понаучих се да плувам - да ви се похваля ... В крайна сметка сме много доволни от апартамента (2 стаи + кухня), от басейна, от плажа, от времето и накрая ... от самото място ... Защото дефакто си е супер тихо и спокойно и можахме да си починем истински ... Ходихме във Варна и св св Конст и Елена по ресторанти, на забавления ходихме на Златните и на екскурзия - до Балчик - Двореца и Ботаническата ... Голямо преживяване беше, но съм препрепрепредоволна от всичко ... Е, изхарчихме парите за климатика, но какво да се прави .... Все пак беше първата ни семейна почивка ...
Забравих да каже, че Ави рече и отсече: искам заедно с вааааас! Та едва откъснахме две вечери да сме без нея, съответно и на плаж стояхме до 11ч, защото не искаше с баба си да тръгне ... Накрая почти откачихме два дена до 14ч ...

# 83
  • София
heheh ИВе,разказът е наистина интересен...... добре,ч е се е развило към добро, че звучеше направо акто "стягай багажите и изчезвация...".

благодаря ви на всички з апожеланията, имах чудесен ден и вечер.... с мъжо отидохме до ресторант Българи, който е чудесен.. на втория етаж в една заличка за непушачи, като в във времето на 1887  /имаше портрети на 2то Велико Народно събрание и пишеше годината Wink/,старинен часовник, скрин за вина, стените, декорацията, завесите, наистина напомнят онова време..... и хапнахме агнешко и риба  Blush,каквато не мога д аси приготвя у дима с лекота Simple Smile ; изненадите бяха чудесни и ан работа и после у дома..еех.. да ми е жив и здрав Данчо и Бог д аго благодаслоавя все така, много ме изненада с нещо, което исках и хем го питам снощи, той си трае: има време, казва  Laughing
а иначе ме зарадва с една спа придобивка, свещ в купичка, върху която се излива разредено масло, което  мирише страхотно... /сега проверявам редовно да не подпаля къщата Simple Smile/

честито на Ладида! да е здравичко и кротко бебенцето!

пс. галче, колата ни се води семейна понеже е големичка, но я карам всеки ден до работа аз. данчо работи от къщи,ех как ми се иска на мен.... донякъде Simple Smile
хайде хубав ден! отивам да пазарувам долнища за ДГ от понеделник! Ивака и МАрто да ни чакат Simple Smile

# 84
Честита рожба на Ладида.
Честит рожден ден на патерици Ванилка
Ивче, нищо че в началото сте имали премеждия, важното е че сте се насладили на семейната почивка
Ние сме добре, няма да ходи на детска, ще си го гледам синчето поне до другата есен. Това е от нас. Дано се включват все повече мами, че до 50 страница има още много постове да се изпишат. Wink

# 85
  • София
Ванилка, честит рожден ден (на патерица)! Да си жива и здрава и все така да те глези мъжа ти!

Честит син на Ладида! Да има много щастливо детство! А мама бързо да се възстанови и да ни го покаже, както и щастливата кака.

Ива, много интересно разказваш. Всичко е добре, когато завърши добре, важното е че сте си починали и сте имали запомняща се ваканция Grinning
Миленка, много сте красиви цялото семейство на снимките, а сватбата си личи, че е била много стилна, на хубаво място и с красива булка.
Недка, много забавно линкче си пуснала Joy

На нас директорката на градината ни съобщи по телефона, че групите ще почват от първи октомври Shocked Shocked, защото госпожите имали по 56 дни отпуска, а били работили юли месец и нямало кога да си я вземат. До края на септември щяло да има сборни групи, но ако дойдели повече деца, тя имала готовност да прекъсне отпуските..... Без коментар, само не знам в градините, които почват от първи септември как си взимат отпуски служителките newsm78
Аз обаче смятам да  пускам Румен от другата седмица, че вкъщи вече не го свърта и само бели мисли и ми се качва на главата. Приятен уикенд!

# 86
Добър вечер,

Първо Честит Рожден Ден, Ваня! (с извинение за закъснението) Да си здрава, щастлива, все така позитивна и да не ти пука.

Честита втора рожба на Ладида! Да са здрави, щастливи и задрижни цялото семейство.

В понеделник и ние ще стартираме ДГ. В четвъркът разведохме Мартин там, запзнахме се с Госпожата (или Госпожица). На първо четене ми хареса, може би защото учителката изглеждаше нормална, в час и млада. Когато отидахме (към 11ч.) всички деца си играеха, нямаше нито едно да реве, въобще прилично ми се стори. Помощник - възпитателката също излезе да се запознаем, и тя ми се стори нормална. (използвам думата "нормална" толкова често, защото ме е страх, да ги похваля, пък след чудовищата от миналата година, ми се струва, че да намериш "нормална" госпожа си е направо късмет).
Ванче, ще ви чакаме.. то и да не ви чакаме, ще се виждаме, защото шкафчетата на Миа и Мартин са едно до друго.  Simple Smile  (и това ми хареса, че всяко прието дете, дошло, не дошло, вече си има определено и надписано шкафче).

П.С. Гранде Мишора, абе Пежо модел 206 все ми се струва, че през 89-та все още не е било "открито"... Иначе е гадно отпуската и намеренията да се сдухат от гадни условия, хубаво решение сте намерили... Не се кахъри за климатиците, преживяванията са безценното.. (или поне аз така си мисля...).

Хайде, приятна вечер, и ще се постарая да допринасям за наближаването на 50-та страница....

# 87
Ми свекъра каза, че били вкарани само 5 броя в България ... Повече не мога да кажа ...

# 88
Иве,спокойна съм вече/и обещавам да не те притеснявам поне няколко седмици на Скайп Mr. Green/...и доволна,пък се радвам,че и ти в крайна сметка си останала доволна от почивката-пък клипатика не го мисли,то топлото свърши вече...
Ванче,радвам се,че си прекарала незабравим празника.....дано все така да ги отбелязваш....
Ръш-че,да ти кажа според мен това  че Румен няма да ходи на ДГ,ще и е донякъде в +-ще си спестиш болестите донесени от там....както и развеждането на бебето до дГ и обратно/честно-имало е случаи в които Иво е болен или спи,или времето е лошо и се е налагало да ходя да прибирам Сами,та в чудо съм се виждала...нищо че ДГ е в съседния блок/
Дени,радвам се,че на първо виждане са ти са се видяли нормални-пожелавам ти на всяко следващо да ти се виждат все по-хубави и свестни Peace...а ,я кажете,там по форумска принадлежност ли ги разпределят шкафчетата?
Бъбълче,дано да Ви е нормално и на Вас тръгването на ДГ-всяка година се изумявам от такива организационни изненади по ДГ-имам чувството ,че там нарочно няой ги мисли нещата така,че да осуети  ходенето на децата/то не са ремонти,не са отпуски......а имам приятелки -учителки,дето разправят,че им дават отпуските не когато те искат...та се чудя толкова ли е трудно да се направи така,че всички да са доволни Thinking?...но аз да не говоря многопо въпроса,че да не ме изненадат във вторник,тамън съм нагодила всичката документация и иизследвания Mr. Green/
Аз и днес имах пълен с емоции иизненади трудов ден...та сега с едното око преглеждам,с другото спя......но не мога да Ви спестя,че днес присъствах на следната ситуация:по едно време се изисипаха на кръстовището една камара полицаи и отцепиха района заради някакво колоездачно състезание-това в пиов час,едно от много оживените кръстовища,коли да искаш/и ни обясняват защо,ни до кога.....и пиле не дават да прехвръкне,камо ли пешеходец/....и в един момент в колоната от чакащи автомобили се оказва че се е набутала и сватба.....та замалко се размина боя м/у полицаи и сватбари,щото едните бързат,че закъсняват,другите пък строго изпълняват дълга...и така повече от половин час цирк.....дано да са стигнали овреме хората....ма това е мила родна картинка-за двайсет велосипедиста имаше 200 човека ескорт,охрана и пълнеж....и блокада на половин Пловдив...
Айде,лека и спокойна-затварям и другото око.........

# 89
  • Плевен
Добро утро МАЙки!

От мен кафенцето тази сутрин

Честит син на Ладида! Да й е жив и здрав и много щастие и гордост да им носи!   bouquet

Любе те с тез отцепвания на трасе за състезания и мен ме дразнят, защото не оповестяват както си му е реда. За София можеш да чуеш и прочетеш инфо всеки ден за затворени улици, но за другите градове ... нихт. И ние така преди месец мисля беше си отчакахме едно състезание по триатлон.

Дени силно се надявам и аз в понеделник да съм с нормални впечатления от учителките на Траяна, че само мимоходом се видях с едната и нещо ... а е супер важно кой и как ще ги приеме , когато отиват за първи път.

Руми дано Косьо се размине само с хремата  Hug.

Домъчняло ми е за постовете на СИска, Таня, Ира и да неизброявам още ...

Хубав ден от мен и ни стискайте палци утре за лека адаптация в Детската градина!

Общи условия

Активация на акаунт