Кристиан на мама Страйпър е малък МАЙски юзър!

• 31 230
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
Ние се завърнахме от почивката - доволна и отпочинала съм. Утре с нови сили на работа.
Това за 50те страници сериозно ли??!!! И отчетните ли? Сега да не пускам ли нова тема като стигнем до 20та страница? Иначе , ако искате по бързо да стигнем до родените през юни, това може да се уреди много лесно. Примерно на 10то, 20то и 30то число от месеца мога да сменям заглавието заедно със снимките на първа страница и готово!  Mr. Green

Само аз ли не мога да видя снимките на Змейковица?! Като натисна линка и ми дава да си напиша паролата и после виждам само моята стена. А бе тоя фейс бук защо не ми се отдава не мога да разбера , а разправят лесен бил!  Wink

# 91
  • Пловдив
Ани, не знам защо така - пробвай първо да се логнеш и без да затваряш да чукнеш на моя линк
Аз ти пратих покана  Hug

Стискам палци на всички ученици-новобранци тези дни - ние сме във вторник  Peace

# 92
  • София
Добро утро и от мен. Изпратих Евка на градина, дано и хареса. Има и дечица от яслата, така че се надявам да се сприятели с някой (че какъвто ми е темерут, трудно завързва приятелства). Утре изпращам и ученика и почвам да се трудя. Вече ми омръзна това стоене в къщи.
Честито на всички, които са имали повод напоследък!  bouquet

# 93
  • Плевен
Привет!
И аз изпратих Траяна на детска градина днес. Дано й хареса. Групата й е с повече момчета. Бързаше да влиза да си играе, даже забрави, че е боса. Хареса си отвън една кукла, попита дали може да я вземе, без да получи отговор я гушна и влезе при другите деца. Днес ще я взимам на обяд и съм "на линия", ако се разревяла неистово да си я вземем. Надявам се да не се налага това последното де... Мисля, че ще й хареса Simple Smile.

Желая ви хубав ден!

# 94
Добро утро и от мен,

Изпратих Мартин на градина. Влезе спокоен, но за мен е по-важно как ще излезе...

Хубав ден ви желая, сори, че не слагам кафе, надявам се да сте пили.

# 95
Четейки за вашите градински неволи днес, се сетих да се обадя в нашата да питам кога почват и казаха 23.09. ура ура само тази седмица да избутаме, че се редуваме с баща й и баба й и вече сме доста изнервени от подмянането на детето насам натам, а за нея не знам как е...даже няма да нося и изследвания ...хип хип ура. И от 01 октомври вече в първа група, дано и там лелите да се свестни като тези в яслата и да съумеят да ги приобщят. Няма да я мисля тя е ветеран и много оправна и самостоятелна.
Пожелавам на всички ви - спокоен ден! Но най вече ще стискам палци за оставищите дни от седмицата те ще са по критичните! Praynig
Чакаме доклад като ги вземете!  Naughty

Люба не знам по форумски ли им редят шкафчетата, но е супер че и тримата са в една група - успех на новите попълнения в първа група - Мия, Марто и Ивайла!

Супер разказваш Иве, радвам се че всичко е завършило със супер емоции и усещания за истинска почивка!
Ванче радвам се че шофираш вече - браво и ти си в редиците вече на жените шофьорки!
Анна мисля че децата като са вече по големи по лесно се сприятеляват и няма да има проблеми с това Евка!
Ръш и вашият ред ще дойде!
Руми кажи как е Косьо?

Хайде чакаме докладите!

# 96
Четейки за вашите градински неволи днес......

Ако трябва да бъдем точни, терминът "неволи" не отразява действителността.
Аз лично се радвам, че тръгна.  Grinning

# 97
  • София
Абе, Дени, за нашия случай не съм сигурна много-много не са ли неволи... т'ва от 2-я ден да се разболее, при условие, че цяло лято всеки ден играе в парка и сутрин, и следобед с различни деца и нищо му нямаше... Какво става в тия детски  Rolling Eyes
по този повод да не забравя: на всички ученици пожелавам лесно да се адаптират, трудно да прихващат болести, но като се случи бързо да им минават!

Коки общо взето е добре, беше отпаднал само един ден, сега остана хремата. Убеждавам се, че има разлика в справянето с вирусите сега като е по-голям. Но май няма да го пускам тази седмица, защото Ида и тя прихвана, с всчики екстри вече 3-ти ден  Sad и тя като батко си не приема никакви медикаменти, като и сложа капки за нос повръща, добре, че някой гений е изобретил свещичките за температура, че дамо така успявам.

Исках да ви питам, кога по принцип смятате децата готови да тръгнат след като са били болни? Като им мине тежката фаза или чак като отшумят всички симптоми като кашлица и т.н.?

# 98
  • София
Четейки за вашите градински неволи днес......

Ако трябва да бъдем точни, терминът "неволи" не отразява действителността.
Аз лично се радвам, че тръгна.  Grinning

подкрепям! никакви неволи , само хубави емоции! и здраве!
поне ще им е разнообразно като са сред повече деца. при баба е хуабво, но и доскучаваше....
хайде, моят работен ден почти привършва, лека вечер!

# 99
  • Плевен
Ето го доклада Simple Smile.

Траяна ни чакаше и си играеше. Даже искала да си ляга с децата, но ние не й бяхме оставили пижама. От утре вероятно ще спи с тях там. Едната учителка , която ни посрещна сутринта ми хареса, другата не особено. Траяна е доволна, каза, че си е намерила приятелка и са танцували и играли. Това засега от нас.

Рапорт даден  Wink.

Руми според мен е желателно да се е стабилизирало детето и да са отшумели симптомите. Днес след Траяна дойде едно дете с ужасна кашлица - къртеща секрети направо и бащата я попита - Пак ли се задави тати?  Shocked. Ами аз не бих си пуснала детето с такава кашлица, все пак трябва малко да си информиран за евентуални, не дай си боже, последствия.

# 100
  • София
Люси, честно казано и аз не съм информирана за псоледствията и затова питам. Едиснтвеното, което ми идва на ум, е че след боледуването е отслабена имунната система и ако много бързо се изложи на нов вирус, ще е по-тежко да се справи.

# 101
  • Плевен
Да, все пак са изчерпани някакви ресурси на организма. Кашлицата все още е симптом на заболяване, поне тази, която чух днес. Ако покашля 2-3 пъти на ден , то е ясно че вече му минава на детето. Simple Smile

# 102
Е,почна се....със градинските истории/при някои неволи,при други ентусиазъм...да видим ние  от коя категория ще сме/...Очаквайте ме и мен утре със новини/макар,че като за първи ден и куклен театър в програмата-не очаквам да има много шаш и паника/
Но,аз не мога да не споделя,че днес със Змейковица и Калина и моите двама момци ходихме организирано на очен преглед.Е,честен кръст,но аз толкова внимателен доктор не бях срещала  нивгаж....човека ни изтърпя,успя да прегледа отрочетата въпреки явното нежелание на някои от тях да бъдат преглеждани,обясни ни всичко,разведе ни из болницата......и накрая не само почерпи децата с бонбони,ами и за из път ни даде ......просто нямам думи да си изкажа възторга....И,понеже съпругата на въпросния доктор се подвизава в тая тема,да знаете,че а се е оплакала-а съм я наплюла....Апропо,вече съм и го казала това последното лично и съм се кандидатирала,че ако много го ядосва- го взимам.....
Пък,тя се надявам да се появи да разкаже за първите градински преживелици на дъщеря и Хриси.
Бягам,да се къпя,че съм с боядисана коса и да не се окажа гологлава по случай първия учебен ден.....после повече ще пиша...

# 103
  • Пловдив
Привет и от мен,
Първо да не забравя да честитя на LaLiDa момъка!
Второ и аз да дам отчет...на на с ни беше първият ден днес и изкара целия ден, отиде с желание и май рано я взех (бях още в 4 там  Embarassed). Като отидох да си прибера детенцето си мислех как ли е изкарала, но изненада беше доволна и спокойна, каза че утре пак ще ходи  Laughing
Пожелавам лесна адаптация и на утрешната смяна
....ееее Любе, изпревари м..но нали знаеш приказката че от чуждото по хубаво нема  Laughing

# 104
А,добро утро!
Явно всички сте се покрили и подсмърчате тайно някъде,та затова още няма никой тук с кафето?
Оставихме го Ивчо сутринта,сърдит още от събуждането/че нали ми е поспаливичък и като го събудихме и се почна с "мрън"-ченето...после пък и в ДГ се доошашави от хаоса/ама наистина нещо не бяха го доикусурили откъм организация/...надавам се,че поне кукления театър ще го поразсее и факта,че поне до обед ще са заедно с батко му/че са събрани всите филиали накуп днес/.......ама не тръгна оптимистично деня-и за него.....и за мен/уж съм го играла тоя филм вече,`ма-на сега седя тук и рева като идиот/..и се чудя каква да я захващам,че да мине деня по-бързо......

Общи условия

Активация на акаунт