Кристиан на мама Страйпър е малък МАЙски юзър!

• 31 250
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Любче, споки, ще се успокоят нещата  Hug

Моята мома ме изпрати с широка усмивка, това не ми попречи да ми стане доста тъжно и носталгично за порастналото ми детенце  Rolling Eyes Crazy
Госпожата ми се видя повече от нормална, посрещна ги много мило, нямаше нито едно ревящо дете от 10-ина приети докогато бях аз. Калина като влезе веднага се строи послушно на едно столче без никой да й казва и още 4-5 момиченца я последваха - личи си старото куче  Mr. Green И в нашата градина има тържество сега, но аз съм с един гаден цистит и трябва да пазя леглото  Rolling Eyes
Ние сме в по-хубавата първа група - в централната сграда, ремонтирано и чисто нови мебели и играчки  Party Другата първа група са в някаква барака, не ми хареса много там  Confused
Следобед ще я взема раничко, дано и утре мине така добре, че обикновено е по-страшно втория ден  Mr. Green

Ето и една снимка на ученичката пред прозореца на нейната група
http://zmeikovica.snimka.bg/family/morence-2009.406638.14839427

На последната снимка е една част от стаята им - само толкова снимах, че ми паднаха батериите  Embarassed
Зад столчетата им гардеробчетата се свалят и това всъщност са легълцата  Wink Струва ми се, че са доста наблизо едно от друго, дано не си пречат и свикнат бързо  Hug

# 106
Ама тази Калина, колко старателно си почиства веждите  Grinning голяма сладурка.
Браво на първогрупците - дано все така спокойно и с желание да ходят!

Косьо и Ида да се оправят и без повече такива премеждия, че мама Руми да е спокойна!
Докладвайте още интересно ми е да чета за вашите премеждия (по добре ли е тази дума  Embarassed), другата седмица и аз ще се включа за нашите.
Даниеле, пиши как сте в къщи и да ни покажеш снимки!
Кате, къде си - липсваш? Как е при вас?
Дени ако имаш време качи снимки от морето!  Praynig

Хайде спокоен ден на всички!   bouquet Благодаря за раздвижването на темичката ни! Heart Eyes

# 107
Ехо, здравейте,

При нас ходенето на детска градина, явно, ще мине през всички естествени етапи. Т.е. първи ден влиза спокоен, излиза разреван, втори ден - реве, та се къса и не ще да ходи, трети ден - още по-голям рев, и така, след 4 седмици най-накрая свиква, а майка му и баща му боядисват взаимно посивелите си коси.

До днес (втори ден) следваме без никаква тежест "естествения" развой на събитията.

Не знам дали помните миналогодишните намерения на Господин Иванов да ходи да шпионира. Тази година ги превърна в реалност. Тъй като изтегли късата клечка и той го води сутринта, лично бил свидетел на силния рев и сърцераздирателни молби на Марто. Първо седял и слушал в подножието на стълбището известен период от време да види сина дали ще реве до безкрай или в 8,30 ще приключи. После в 10,30ч. отишъл да гледа скришом през оградата. Децата играели спокойно в двора (включително и нашето). Явно обаче не се е предрешил достатъчно, защото Госпожата го видяла и му махнала. (Срам!) Преди детето да го види обаче, той се снижил и скрил и изчезнал...

Това е за сега.

Специално благодаря на Галя, на която явно още хич не са й чужди тези емоции, че вчера се обади да се поинтересува лично кво става, живи ли сме...

Лелееее, с тия снимки.. съвсем се забравих... Имам една камара за качване - Бургас , Пловдив, ужас, ужас.-..
Като казах "Пловдив" от 28 септември сутринта до 30ти септ. вечерта съм там.

# 108
  • Пловдив
Хахаха, Дени, задавих се от смях  Hug Предполагам ти е свита душичката, но го прикриваш умело  Hug
Шпионирането на Виктор направо ме разби  Laughing Но пък действа успокоително да знаеш, че не реват по цял ден както си представяме

А за идването ти - още отсега си разчиствам графика  Mr. Green Hug

# 109
Ох,на шега,на майтап..ама и аз се чудех дали на да ходя на шпионаж...и след като повече от час се разкарвах с набрания номер на ДГ на телефона,накрая го натиснах бутона "Набери"....и питах как е положението.Г-жа-та звучеше спокойно,не сечуваше рев и затова приех за достоверно,че е поревал/не само той/ ,но вече положението е "овладяно".....Обаче,нервата ме гони яко все още....от одеве едно хвана,друго пусна......никаква не ми спори....и вися на компа и убивам времето до 16,ама едвам се точиии,бе....За ,тре съм подготвила таткото да го води,че да спестим сърцераздиратените сцени на вратата......пък и току що ми се обади колежката,че иска да я сменя,та без колебание приех-така поне ще съм ангажирана и няма да го мисля постоянно...
Дени,да знаеш,че и аз си освобождавам графика.....ама нали ще се виждаме на "чашка"/демек да освобождавам вечерите/?

# 110
Ох,на шега,на майтап..ама и аз се чудех дали на да ходя на шпионаж...и след като повече от час се разкарвах с набрания номер на ДГ на телефона,накрая го натиснах бутона "Набери"....

Ми ще се обадиш, разбира се, как няма да се обадиш! Ние всеки ден звъним ("всеки ден" включва два дни подред  Grinning) детето ми е това! оставено при група непознати!

А за идването ти - още отсега си разчиствам графика  Mr. Green Hug

newsm10 разчиствай, пренареждай, доколкото помня Юлиан няма против, да ти е жив и здрав 1000 години Simple Smile

Дени,да знаеш,че и аз си освобождавам графика.....ама нали ще се виждаме на "чашка"/демек да освобождавам вечерите/?

вечерите я, на чашка я..... на години сме вече, няма за кога да променяме стари навици....

# 111
Ох,на шега,на майтап..ама и аз се чудех дали на да ходя на шпионаж...и след като повече от час се разкарвах с набрания номер на ДГ на телефона,накрая го натиснах бутона "Набери"....

Ми ще се обадиш, разбира се, как няма да се обадиш! Ние всеки ден звъним ("всеки ден" включва два дни подред  Grinning) детето ми е това! оставено при група непознати!

вечерите я, на чашка я..... на години сме вече, няма за кога да променяме стари навици....

Абе,то ясно,че трябва да демонстрирам заинтересованост,ама я си представи ако всичките родители се обадим и по пет минути ги занимаваме г-жите,кой ще ни успокоява ревящите отрочета през туй време/ама се надявам,че не всички са толкоз притеснителни....или просто са по храстите,а не вкъщи с телефон в ръка/

А,иначе,за визитата ти-да знаеш,камък ми падна от сърцето,че викам си,тя Иванова е вече сериозен фен на Пловдив и на забележителностите му-да не каже да я водим по култура......или не дай си Боже-на шопинг....ама щом стигнахме до предварително споразумение да поддържаме вече установените практики-дишам спокойно и почвам да броя дните......

# 112
  • Пловдив
На чашка, естествено и без деца, аз мислех, че се подразбира  Mr. Green
Дени, естествено, че няма против  Mr. Green такъв съм си го избирала. И на теб да ти е жив и здрав шпионина - нашият поне в тази част търпи леки критики, ама щото знае, че момичето на тати сериозно и държеливо на публични мероприятия  Laughing

# 113
Привет на всички,

ЧЕСТИТ ПЪРВИ УЧЕБЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПЪРВОКЛАСНИЦИ !!! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И САМО ДА НИ РАДВАТ !!!

Ето и една снимка, Явор е с червената блуза. http://picasaweb.google.com/lh/photo/DzyFhXIRIuhGTUB13nky7w?auth … p;feat=directlink

Дени, аз съм си шпионирала без никакви притеснения, ами то верно са си група непознати и то не малка група.  Mr. Green
Сега вече сме си стари ясленски дресирани кучета, дето изпълняват всичко като войници. Така е, това ни е вече трета година поред  ooooh!

Целувки и лек ден на всички  Heart Eyes

# 114
Здравейте и от мен,

Не съм чела /освен написаното на последната страница/, но не мога да се въздържа да не драсна и аз някой ред.

Цитат
Не знам дали помните миналогодишните намерения на Господин Иванов да ходи да шпионира. Тази година ги превърна в реалност. Тъй като изтегли късата клечка и той го води сутринта, лично бил свидетел на силния рев и сърцераздирателни молби на Марто. Първо седял и слушал в подножието на стълбището известен период от време да види сина дали ще реве до безкрай или в 8,30 ще приключи. После в 10,30ч. отишъл да гледа скришом през оградата. Децата играели спокойно в двора (включително и нашето). Явно обаче не се е предрешил достатъчно, защото Госпожата го видяла и му махнала. (Срам!) Преди детето да го види обаче, той се снижил и скрил и изчезнал...
Joy Joy Joy
Дени, това ме разби. Със сълзи съм се смяла. Иначе естествените етапи добре си ги описала. При нас обаче на 3-тия ден обикновено следва етап: разболяване. И сега съм на тръни, че в събота мислехме да направим едно пътуване към Силистра, Добрич, Балчик, но не се знае, знае ли се ... А и като се разболее после три седмици седи в къщи и малко й е трудно да свикне с градината.
За сега обаче следваме етапите с пълна пара, въпреки че сме втора група, но от март месец не сме се вяствали. Сиси от една седмица мрънка да ходи на детска градина и всеки ден ме питаше днес ли щяла да отиде. Вчера нямаше търпение да стъпи там, а днес сутринта ми обясни, че мрази градината и щяла да идва с мен на работа. След като не се съгласих да я взема, каза "Ами тогава тате идвам на твоята работа". В крайна сметка като видя, че няма да й мине номера се примири и влезе без хленчене. Чакам с нетърпение да си я взема довечера и да чуя какви са й впечатленията от днешния ден и дали не си е сменила мнението.
Като гледам как си уговаряте срещи се чудя дали и аз да не си разчистя графика и да взема да ви изненадам. Тъкмо мъжо май ще ходи командировка в Сф, да взема и аз да се командировам ли?  newsm78
Хайде, хубав ден от мен и довечера да си вземете спокойни и усмихнати децата.  Heart Eyes

# 115
Като гледам как си уговаряте срещи се чудя дали и аз да не си разчистя графика и да взема да ви изненадам. Тъкмо мъжо май ще ходи командировка в Сф, да взема и аз да се командировам ли?  newsm78

И какво, моля, се чудите още? Единствено да не сбъркате дестинацията - Плов-див! Не София! Пловдив - на Кабранска любимия град  Mr. Green!   Тъкмо ще пътуваш наполовина на Зарко.

А когато Сиси се разболее и седи в къщи, кой я гледа 3 седмици?  (Тва с болестите не съм го включила в сметките.... май теорията за "естествените етапи" се нуждае от сериозна преработка...).
Днес половината ми теории излязоха криви... С едната ви запознах, другата е за оптимизма... ама да не ви занимавам и с нея, че, както каза Кабранска, и мен ще сложат под наблюдение...

# 116
Ами чудя се, защото не знам детято на какво дердже ще е тогава. Ако е всичко наред може да измисля нещо. Трябва да уредя и въпроса с настаняването. А дестинацията няма да е сбъркам, и на мен ми е любима.  Wink
Дени, Сиси когато се разболее я гледа баба й. Тя за сега е свободна и е на линия. И дребната преди казваше, че баба й я гледа понеже се разболявала на градината. Голяма е хитруша.
Надявам се теорията ти за оптимизма да се оправи и да не излиза крива. Човек има нужда да гледа на нещата от към положителната им страна. Пожелавам ти хубав ден и усмивки.  Heart Eyes
........ и чакам снимките когато имаш време.  Wink

# 117
Ей, какви мисли са ви налегнали. И аз ще имам такива, но най-рано след седмица. Мен един друг проблем ме вълнува днес. Днес след като си изтървах телефона в тоалетната шЪ ли ми заработи отново или сега и телефон трябва да си купувам. Голям майтап днес с мен. Като ми падна в дупката направо ми се приплака, но после като се сформира бригада за разбиване на тоалетната с цел спасяването на моя мобилен, настана голямо оживление във фирмата. Засега резултата е дамската тоалетна не работи, но и телефона на Банкова - също!  Утре е денят в който ще се обяви крайния резултат колко телефонни номера съм на минус и ще ми се наложи да ги събирам пак - поне вие сте ми лесни. За останалите просто не искам да си помислям колко ценни и безценни номера имах вътре!

# 118
  • София
ех ани..това е много неприятно .. затова никога не влизам на това място с телефон в джоба... Confused ама станалото станало, не се коси. всичко материално се преживява  Peace

аз ще видя как е моето мишле тази вечер. сутринта и ние сме ревнали дружно с групата. но след шпионажа на г-н иванов съм успокоена и съм готова да забравя началото на този ден Crazy /не повярвах много на отчета даден ми от директорката поителефона: детето е спокойно -е хайде това приех, но..."детето закуси", виж вече тук не съм съвсем убедена, знаейки тя колко "закусва" сутрин.  май те автоматично отговарят....  Confused

Последна редакция: вт, 15 сеп 2009, 15:43 от ва ни ла

# 119
Ани,съчуствам ти най-искренно....нали и аз съм го правила тоя номер...само дето поне тоалетната остана здрава Mr. GreenАко,номерата са ти на картата-може и да са с запазили....стискам палци да са!Пък  ти не се ядосвай,тамън сега ще си имаш нов и надявам се по-хубав апарат/опитвам се да вкарам малко оптимизъм/
Нанчи,много сте лъчезарни с ученика-дано да е все така усмихнат и ведър  и да ходи с желание!

Аз отивам да прибирам поколението.....рано-не рано......не ме свърта......

Общи условия

Активация на акаунт