Кристиан на мама Страйпър е малък МАЙски юзър!

• 31 512
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
Тук съм Mr. Green-минах листовките “ма за кормуването има още време докато почерпя........засега  и на това се радвам,че като се знам каква съм "отнесена от вихъра"и как вече ме е налегнала старческата деменция ....,но да не се отплесвам с оплаквания,“ми да почерпя:

Руми,много са ти оригинални и тортата и почерпката.....браво!Да Ви е жива и здрава,пък каквато ще да стане като професия,важното е да и е по сърце!
Симби,честито и от мен попълнение на родата-ама не е зле да разкажеш и да покажеш Wink....че ние тук не се сърдим на никой,не пишем неизвинени,но пък ценим дългите постове/особено ако са онагледени със снимков мат“риал/

Аз съм кратка,но още не съм му свикнала на тоя лаптоп/много крива тая Виста,нещо не и вдявам.......отделно,че и нещо клавиатурата ми идва нова и още не съм я разучила/,та сега сядам да опознавам.......

# 631
  • Бургас
ДоброУтро и от мен!

Вчера Люба почерпи с алкохол, сега за освежаване едно силно кафе, моля:

Днес се събудих в особено добро настроение, дължащо се, предполагам, на първото ми наспиване!  Crazy
Навън пробива едно хубаво слънце, та смятам да прекараме деня навън цялото домочадие напук на пропагандите да си стоим у дома заради пустия грип! И на мен взе много да ми писва да слушам и чета само за него!

Rumya , честита ти рожденичка, да расте много здрава и сърцата!   bouquet

Уна, мила, честито  ти щастие Стефан! Много прекрасни мигове да имате цялото семейство!  Heart Eyes  bouquet

Люба_ , браво! Щом си изкарала листовките, другото следващия път! Още малко практика и ще си готова!  Peace

За гумите- верно каращите е най-добре да имате 2 комплекта- зимни и летни, но това не винаги зависи за съжаление само от желанието! Аз в тази връзка съм голяма късметлийка! Като продавачка на коли карам само нови и винаги окомплектовани както трябва, та нямам никакви тревоги по обгрижването на колите в семейството!  Mr. Green

Та така- доизпивам си кафето и почвам да приготвям багажа за излизането!
Пожелавам на всички ви готин ден и да наснимате децата, че довечера да разменим по някоя и друга снимка!  Hug

# 632
  • Пловдив
Руми, да ти е жива и здрава малката принцеса!!! Страхотна торта си спретнала както винаги  Hug

Любче, честито засега - другия път и кормуването  Hug

Ние от снощи сме младоженци - взеха ни детето за уикенда, та даже на ресторант бяхме  Flutter
В петък ходих да видим малкия човек - не спря да шава и ръкомаха  Laughing Реших да ходя на частно 1 път в месеца и да получавам нужното внимание, вместо на онзи на ЖК да му давам всеки път по 25 лв за ехограф за 1 мин.
Новият лекар живот и здраве ще ме изражда, много мил и не ми повярва на колко съм години  Crazy Даде снимки на бебето и бъдещата кака ги гледа през половин час   Laughing

Симби, добре дошла и честито ново попълнение в семейството   bouquet

# 633
Добро утро, дами!

Може би някои от вас ме помнят.... че не съм писала сигурно от 2 месеца, но може би с настъпването на зимния сезон това ще се промени из основи.  Twisted Evil

Руми, да ти е жива и здрава Ида! Да ти носи много радост и поводи за гордост заедно с баткото.  Hug
Уна, честито! Пожелавам ти да имаш много сили да се грижиш и за Стефан и за каката. Да е здрав, послушен и спокоен малкият човек.
Любче, ще ти кажа едно сутрешно "наздраве" (вече всички знаете за алкохолистичните ми наклонности  Mr. Green), че снощи хич и не видях повода ти за почерпка.... Честито и късмет на следващия етап.

Аз умишлено се държа в информационно затъмнение. Писна ми да се натоварвам психически с всякакъв вид проблеми - птичи грип, свински грип, не знам какъв си грип. Искам пък да кажат нещо хубаво по новините.

Връщам лентата няколко страници назад да кажа за датата на Коледното парти, за което гледам няма много мераклии (ама що ли държа толкова на него като синът ми го е страх да присъства на такива мероприятия  newsm78) - за дата нямам претенции - когато е удобно на всички желаещи.
Може би ще е хубаво да се съберем все пак с децата - да обменят някой и друг вирус на свинския грип... Пък ние, че няма да успеем да се видим - то е ясно.
 Та в тази връзка - Имаровааааа, забърши си сополите и кажи кога ще пием????? (пък нали знаеш, то ракията убива всякакви микроби). Този въпрос го срещнах и по-нагоре, но отговор на него не намерих и за това си позволих наглостта пак да го задам.

Галя, за ремонта хич не ми се пише, че от "майстори" се изприщвам вече. От подвизите на детето не съумях да прибегна до боите за коса, но от "подвизите" на "майсторите" може би ще се наложи.
Направихме ремонта, който бяхме планирали - преместихме кухнята в хола и я освободихме за стая на Ники, който в разговор каза, че иска и хола да му освободим за него. Баща му го попита: "Ти още малко ще искаш и целия апартамент да ти освободим..." Никола: "Еми, да...". Та очевидно си остава на дневен ред идеята за ново жилище - няма как, детето ще ни изрита като едното нищо.  hahaha Joy

Ами аз освен да се ориентирам към приключване, едва ли някой ще има нерви да изчете тоз роман, който сътворих...

Весел ден и усмивки!

# 634
  • Велико Търново
Аркова,изчетох те Hug

# 635

И аз  Joy

Люба, честито! Следващия път ще стане и градското.

Не мога да не ви споделя моите премеждия със зимните гуми. Понеже сме в планината. И моят съпруг изчете де що намери в интернет за гумите. Та взе едни супер меки зимни гуми. Които сигурни са перфектни за Финландия, обаче на мокри павета се хлъзгат като шейна. А цената им беше височка.
И тъй като снега се задържа 1 ден и определено не беше за тези гуми, имах късмета собственика на гумаджийницата да ми влезне в положението и да ги смени.
Освен, че няколко пъти щях да катастрофирам с тях, накрая не можах да се прибера до нас, защото беше кално.
Та вече не искам най-доброто, а това, което ще ми свърши работа в моята ситуация.

# 636
  • Пловдив
Леле, Ели, добре че се е разминало леко  Praynig и че сте случили на човек

Аркова, и аз те изчетох, а Сиска само това ли ще каже  Crossing Arms

Аз не мога да не се похваля с най-новата ми "придобивка"  Mr. Green

http://zmeikovica.snimka.bg/baby/koremche.440521

# 637
  • София
milenka, колко си хубава в новата поло рокля!

наистина врви по голямо коремчето....аз бях така в 14 седмица помня....правех БХС   ако не се лъжа с такова коремче, че и по малко да не беше.... но явн ов торите бременности са така.

стрйпър, то най добре човек да кара 4 по 4, ама като няма..да сме само живи и здрави! сега с какви гуми си?

# 638

Аз не мога да не се похваля с най-новата ми "придобивка"  Mr. Green

http://zmeikovica.snimka.bg/baby/koremche.440521

Много е хубаво коремчето! Дано този път да е много по-лека бремеността.

А къде е снимката на бебето Simple Smile

# 639
  • Пловдив
Благодаря ви, мацки  Hug
Ели, не съм я качила, с новия апарат още не съм научила как да снимам на макро  Embarassed ама ще накарам Юлиан утре  Laughing

Ванче, аз така бях първата бременност чак към 18-19 г.с.  Crazy ама сега расте стремглаво, въпреки че засега все още съм на минус с кг  Wink

Ели, надявам се и аз да е по-леко... Засега е малко по-добре от предния път, но проблемите си ги има отново  Confused Надявам се до края на този месец да отмине риска, после към края на 6-ти вероятно пак ще залягам - това в най-добрия сценарий  Praynig Но този път съм оптимист, гледам да съм положително настроена и да се радвам.
Днес Ю реши да ме пощади да не готвя и ме води на пицария, помечтахме си, купихме импулсивно на Кики една прекрасна рокля за зимните празници... Абе хубав ден. Честно казано обаче нямам търрпение утре да си вземем Кали - мъчно ми беше днес за нея, но се съгласих да я оставим там, защото тя е много щастлива там, пък и Ю малко да си почине... Откакто разбрахме за бебето, той пое всички грижи по нея  Wink

# 640
  • София
Такаааа, Добър вечер,
Явно тук е модерно да се питаме Помните ли ме. Та - Помните ли ме?
Не може Танчето да се отчете , да зададе съществени въпроси и аз да не се включа.
Танче ЗА съм за коледно парти, ако трябва само Стоян и Никола ще съберем и пак ще го спретнем. От сега казвайте датата и мястото да не останем без помещение. Галя беше дала примерни дати. Дайте да се реши и то бързо. На мен за сега са ми удобни всички дати даже и 19,12. Мами нали знаете, че не е само за Софиянки, ако има такива де  Sunglasses, и всички пишещи тук са добре дошли.
Има толкова много за честитене на толкова много майски семейства - Честито   bouquet Бебенца, "придобивки", зимни гуми  Mr. Green, взети листовки, нова къща, на Ида Специално  Hug
При нас нещата са в обичайното си русло. Нямаме съществени притеснения и оплаквания, но няма и с какво да се похвалим. Снимки на синчето скоро не сме правили и нямам какво да показвам, а и който иска да ни види - да дойде на среща.
Да похваля детето - знае 10-15 думи на английски, но ги казва когато той реши.
Сега съм в чуденка какво да подарим на племенника за първият му рожден ден  newsm78 И на Стоян не съм решила какво да подарим, но ще е нещо малко. У нас играчките са за украса, играе се само с коли и от двамата мъже. Тези дни го питах какво иска да му донесе Дядо Коледа - пожела си - самолет. Може и това да е, ако не си промени мнението 10 пъти поне.
Лека вечер и бъдете тигрици  Joy

# 641
Здарвейте! Доста има за честитене, само да не пропусна някой, че не си записвах  Wink : Честит рожден ден на Ида! Руми с тортата надмина себе си! Дори не си бях и представяла че може да се изработи такава торта!
Люба, честит ти половин взет изпит!
Змейко, аз изобщо нямам спомен как ми изглеждаше коремчето в 11 г.с. Но важното е човечето в него да се чувства добре, пък после ще му регулираш размерите!  Simple Smile
И тък като е топло времето на мен снощи ми хрумна гениалната идея да изкараме уикенда на Слънчев бряг. Днес тръгнахме на там, но след като пристигнахме в апартамента, установихме че са ни спрели тока  Crazy Дидо се обади в енергото, случи на доста разбрана служителка и взе да я убеждава да пуснат тока с експресна поръчка, понеже дошъл с любовницата и много се изложил пред нея с тоя сперния ток. .. Е тока не го пуснаха, затова решихме да се приберем обратно. Но се доразходихме в Несебър, а преди да стигнем в Слънчев бряг минахме през етнографски комплекс Медово. В понеделник ще пусна снимки. Можехме да си вземем хотел, но тъй като трябваше в неделя рано да отпътуваме за Шумен, нямаше смисъл. Брат ми решил да прави някакъв банкет на Камчия и държеше да присъстваме. .... Поне фризирахме детето детето в сттария Несебър. Да не мислите, като видите снимките , че съм с две деца.  Grinning

# 642
Добро утро.

Честито на малката Ида и на мама Руми за прекрасната торта.
Честито и за взетите листовки на Люба.
Танче, този Ники още отсега си знае интересите. Браво на него.
Ани чакаме снимките.
 змейковица много сладко коремче, да расте и да сте живи и здрави, пък за габаритите ще мислиш след раждането.

Последна редакция: нд, 08 ное 2009, 09:10 от rush

# 643
Аз слагам обяда, че днес съм именичка Grinning

Честито и на всички именици! Да си живи и здрави и много обичани!

# 644
  • София
gicho, честито! за теб:

каква почерпка, потекоха ми лигите!

Общи условия

Активация на акаунт