10 евъргрийна, free edition, от свекъра (свекървата) - 3

• 717 144
  • 3 345
  •   1
Отговори
# 105
  • На един клон
Честито!

# 106
Сега последно ми се обажда да ми каже, че е решила да купува на каката яке за коледа. Ама да е шушлеково, дебело с гугла, дългичко обаче до 30 лв. Е естествено аз ще и купя такова но остатъкът от парите ще ги добавя аз. Дали изобщо има напредстава колко струва едно яке.

Явно има.  Mr. Green
Аз току що купиха на сина си дебело, шушлеково яке за зимата с качулка и поларена подплата за 29 лева от Вис Виталис  Wink

Е да ама в Добрич няма. Най евтиното което открих е 35 лв. /що годе изглежда добре/

# 107
  • София
Нямам оплаквания от моята свекърва - много е грижовна и внимателна с всички, но разбира се една снаха има за какво да се захване  Wink Отиваме при нея на гости. Попита ме тя по едно време дали може да даде домат на детето. Отговорих й НЕ, защото малката не обича пресни домати (само в манджа) и с това реших, че се е приключил въпросът. След малко детето се появява в пълен блясък - новата й хубава блузка цялата обагрена в червено. Свекървата давала домати, детето плюело... Скачам аз и питам с какво е омърляно детето, а отговорът на свекървата "Не знам"  Close Е, то не беше трудно да се досети човек, ама от нея не могат да се изтръгнат самопризнания, отдавна съм го забелязала.

# 108
Едно от нещата който няма да забравя никога.
Синът и и казва,че ще ме  изписват след кото родих,тя казала:
-не може ли утре днес имам работа ooooh!
Направо като чух  Shocked
Добре,че не се изисква присъствието на свекървите на изписването още щях да съм там Wink

# 109
И моя бисер е свързан с бившата ми свеки..Та преди години,когато мобилните телефони бяха по-малко разпространени,отивайки на гости у свеки,говоря по моя телефон и казвам по време на разговора,че ми пада батерията и започнах да се ядосвам,че точно сега трябваше да ми се случи.Излизам от стаята и отивам до другата да видя нейната майка.Когато се връщам в стаята,що да видя:свекито лази по пода ,показва ми някакво парченце намерен боклук и ме пита:това ли ти е батерията,дето ти падна от телефона.Намерих ти я . Joy

# 110
Да не казвам голяма дума,но майката на моя приятел е готина,въпреки че и тя като всеки човек си има недостъци Simple SmileНапример много обича да казва на другите какво и как да правят Simple SmileА пък сещам се преди време бях на гости на приятеля ми и там бяха брат му ,приятелката му и майката на приятеля ми,постояхме с тях,но с него не се бяхме виждали от доста време и решихме да отидем в неговата стая а си поговорим малко,обаче започнахме да се целуваме и в този момент влиза майка му да ни донесе кола Simple Smile Simple Smileи като ни видя му вика :"Ееее С... ,може ли такова нещо бе ,мамо ,ще я смачкаш,не виждаш ли каква е мъничка "  bouquet хаха ,а аз наистина съм 160/50 кг ,а той 190/100 кг Simple Smile)Иначе мн сме си приказвали и се разбирамес нея и ми се иска винаги да са ни така отношенията:)

# 111
  • в очите на моето ангелче София
Хм интересна тема сте подхванали,освен и аз да запиша мойта с един днешен бисер.
От преди 3 дни свеки разбра от изследвания,че има диабет,тя е дебела и много обича сладкиши,както да яде така и да прави.
Та вчера правих коледен кейк и те със свекъра се прибират,а тя непреклонна нямало да яде,и на сутринта ми заявява,че ако още веднъж направя сладкиши или нещо сладко щяла да го тълкува като тенденциозно отношение спрямо нейния диабет. #Shocked  doh
Направо ме икушава за един крем карамел Laughing

# 112
  • Пловдив
Еленце ти наистина не разбираш колко е гадно да спазваш диета, след като никой друг вкъщи не пази. Говоря от опит и точно за диабет. Бъди малко солидарна със свекърва си, поне докато свикне. В началото е най-трудно.

# 113
  • в очите на моето ангелче София
Ок само че има една малка подробност аз бях на Дюкан 7 месеца през които тя въртеше баници пици кексове торти и кремове,но когато аз направих сладкиш (запоследно правих преди 2 години Simple Smile)веднага ми се навря в очите тази "подлост",да не говорим че свекъра ми е от 3 години и той с диабет. Naughty

# 114
  • Пловдив
Е, ти като имаш да и връщаш е друго. Аз по принцип си говоря - много е трудно да спазвам диета Animal Pig

# 115
Хм интересна тема сте подхванали,освен и аз да запиша мойта с един днешен бисер.
От преди 3 дни свеки разбра от изследвания,че има диабет,тя е дебела и много обича сладкиши,както да яде така и да прави.
Та вчера правих коледен кейк и те със свекъра се прибират,а тя непреклонна нямало да яде,и на сутринта ми заявява,че ако още веднъж направя сладкиши или нещо сладко щяла да го тълкува като тенденциозно отношение спрямо нейния диабет. #Shocked  doh
Направо ме икушава за един крем карамел Laughing
Еленце, ти що не кажеш на твойто претенциозно свеки, че не правиш сладкиши за нея, а за твоето семейство, пък дано почне да мисли преди да приказва с тебе Laughing

# 116
Свекърва ми е американка и очаква да се обръщам към нея по име. Но моята майка винаги се обръщаше към баба ми (свекърва й) с "майко" и явно това ми се е набило в главата, защото един ден на чист български се обърнах към моята свекърва с "майко." Тя веднага полюбопитства какво съм казала. Преведох й и й обясних, че в България това е традиция, макар и вече не толкова популярна. И свекърва ми каза: "Ти ми казвай, както искаш, обаче утре съм поканила приятелки на кафе. Може ли, уж случайно да ми кажеш 'майко' пред тях?" Речено-сторено. Пристигат лелите. Свекърва ми слага кафето и казва: "Забравила съм каничката с млякото." Аз отговарям: "Аз ще я донеса, майко" и се изнасям към кухнята. Лелите веднага почват да питат: "Какво? Какво ти каза?" И свекърва ми гордо се изпъчва и отговаря: "'Майко' ми каза. Те европейките така са възпитани." А мъжът ми от кухнята щеше да се срине от беззвучен смях.

# 117
Ena,на мен случката ми прозвуча много мило,не знам точно защо. Simple Smile

# 118
Свекърва ми е американка и очаква да се обръщам към нея по име. Но моята майка винаги се обръщаше към баба ми (свекърва й) с "майко" и явно това ми се е набило в главата, защото един ден на чист български се обърнах към моята свекърва с "майко." Тя веднага полюбопитства какво съм казала. Преведох й и й обясних, че в България това е традиция, макар и вече не толкова популярна. И свекърва ми каза: "Ти ми казвай, както искаш, обаче утре съм поканила приятелки на кафе. Може ли, уж случайно да ми кажеш 'майко' пред тях?" Речено-сторено. Пристигат лелите. Свекърва ми слага кафето и казва: "Забравила съм каничката с млякото." Аз отговарям: "Аз ще я донеса, майко" и се изнасям към кухнята. Лелите веднага почват да питат: "Какво? Какво ти каза?" И свекърва ми гордо се изпъчва и отговаря: "'Майко' ми каза. Те европейките така са възпитани." А мъжът ми от кухнята щеше да се срине от беззвучен смях.

Ех, де да можеше и моята такава да е......но---мечтииии, мечтиииии

# 119
Вярно, че е много мила случка, ама ми е и смешно всеки път като се сетя. Свекърва ми много си е мечтала да има дъщеря, ама има трима сина и много ми се радва. Не мога да се оплача. Аз пък бях подучила мъжа ми да се обръща към майка ми с "мила тъщо." Майка ми, понеже си познава чадото, умря да се хили, а мъжът ми се поразсърди, когато му обясниха конотациите на думата "тъща". Но оттогава се старае да понаучи български.

Общи условия

Активация на акаунт