10 евъргрийна, free edition, от свекъра (свекървата) - 3

• 717 842
  • 3 345
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте и от мен,4етох ви темичката със сълзи се смях какви бисери има..Мойта свекърва боб да яде..Тя само дет си говори сама и ако нещо сме я ядосали с етарвата се разбира Joy.Преди малко само чух че тока много(щото се къпим всеки ден и пускам пералня)

# 91
Свекърва нямам, само свекър. Той е много добър човек, обичаме се и се уважаваме, но има една лоша черта, някакви абсолютно непоклатими навици, свързани с ежедневието!
Предлагам му да пусна пералнята, бяха паднали от децата мръсни дрехи, с неговите, дори и да не са много ще се събере за едно пране. А той "А, не, вие ако искате си перете, аз пера САМО В СРЯДА!"
После, вижда ме че въртя копчето за програмата и ми обяснява "Аз винаги я пускам между 3 и 4(номер на програма), тя така е свикнала!"(и пералнята ли с навици бре!)

# 92
Трудно е, ако се налага да съжителстват две поколения (че понякога и повече). Тук има направо култови изпълнения  ooooh!

# 93
Бях на гости в свекърва ми,  и много добре знам,ч е тя ме преджобва понякога.

Направих се, че отивам до тоалетната, и тихичко излязох и я виждам как ми бърка
в чантата, вади ми протмонето и ми гепа парите,
и аз викам дръжте крадеца , тя се стресна и ми вика, е миличка нали знаеш каква съм си хитричка!  #2gunfire

Свекървата ти краде парите?  #Crazy
О, Боже  ooooh!

# 94
  • Varna
Момичета Hug
направо ме трупясахте от смях Joy Joy Joy Joy Joy

# 95
Абе ние се смеем, ама на тия клети снахи не знам дали им е толкова смешно  Joy
Аз нямам изцепки от моята свеки, но пък имам доста от свекървите на мои приятелки  Laughing
Голяма част вече са споменати - за честото къпане, непоклатимите навици сметките за тока, честотата на храненето на детето (или това, че го държат гладно, затова такова кльощаво).
Имам чувството, че това си е "болест" по хората от определено поколение  Joy
И много се радвам, че моята майка изобщо не е такава тъща, нито свекито е такава свекърва  Grinning
Даже сега се сещам веднъж свеки режеше кромид и очите й се насълзиха, а аз и казах да захапе две кибритени клечки с главите навън, за да не й се насълзяват повече и тя ми беше много благодарна за практичния съвет Wink
При нас отношенията са такива - взаимно уважение и никой не се бърка в работите на другите  Heart Eyes

# 96
  • España
Моята свекърва е безкраен извор на какви ли не изцепки,радвам се ,че съм на 3.000 км. от нея.
Един пример:казвала ми е, че едва ли не на колене трябва да благодаря на сина й, че ме е взел с дете.Нарече ме буквално "ку..ва".И това от жена,която има 4(четири) неуспешни брака,с 4 деца от тях.

# 97
Даже сега се сещам веднъж свеки режеше кромид и очите й се насълзиха, а аз и казах да захапе две кибритени клечки с главите навън, за да не й се насълзяват повече и тя ми беше много благодарна за практичния съвет Wink

А стига бе! Ти ме уби....... ooooh!
Това си е жив бисер free edition от снаха  Joy.

# 98
Преди около 14 - 15 години живеехме за някакъв период от време при родителите на съпруга ми. Тогава епилаторите бяха по-малко разпространени и нещо като лукс. Та свеки ме мернала, че имам и по повод някакво там важно събитие решила да се разкраси (обезкосми). И най-учтиво ме пита: "Мила, може ли да ми дадеш да ти ползвам вибратора?"  #Shocked  Joy

# 99
  • София/Варна
"Мила, може ли да ми дадеш да ти ползвам вибратора?"  #Shocked  Joy

Joy Joy Joy
Те това уби всичко детско в мен Simple Smile

# 100
  • Varna
Момичета продължавайте така да ме разсмивате.  Hug Hug Hug
Еййй, мойте аверки, явно си крият свекървите и не им казват издънките. Мойта добре, че далече newsm44 Опитваше се да командва парада от далече ама при мене няма такива неща. А и аз съм имала упреци, че трябва да му целувам ръцете на мъжО, че ме е взел, нищо, че аз си бях и без детенце. Казваше, че съм обядвала със Господ, че съм случила на такъв добър мъж. За това е права на 100% за добрия мъж. Доста време търпях да ми го натяква това за Господа и накрая и изтрясках- Ами аз не само съм обядвала със Дедко Божко ами съм и закусвала и вечеряла. А той щом е искал да съм със него на една софра е имала за какво. И край, повече не се обадииииии smile3503

# 101
  • Italia
Преди около 14 - 15 години живеехме за някакъв период от време при родителите на съпруга ми. Тогава епилаторите бяха по-малко разпространени и нещо като лукс. Та свеки ме мернала, че имам и по повод някакво там важно събитие решила да се разкраси (обезкосми). И най-учтиво ме пита: "Мила, може ли да ми дадеш да ти ползвам вибратора?"  #Shocked  Joy

Почти настига свекървата на Бижу, която ? подарила собствения си дамски душ   Hands Clap

Моята също не беше китка, но съм позабравила повечето неща.
Не съм забравила обаче, как в родилното дойде да ми каже, че единия от близнаците имал рак на кръвта. Не е смешно, трагично беше, още повече, че чула-недочула от тук от там и готова с диагнозата, иначе беше санитарка в съвсем различно отделение. Слава Богу, оказаха се "родилни петна", които избледняха за месец-два.
Да видим обаче какво си спомням от по-комичните ? изцепки:

1. Не съм добра съпруга, защото не гладя чорапите на мъжа си.
2. "Ами аз идвам да си поиграя с децата, ама те са още малки и спят."  Shocked (Уточнение - децата са на 15-20 дни)
3. Първата вечер вкъщи тя ги изкъпа единия (аз съм със секцио, а и цял ден висяха у нас). Успях да се преборя да не мажем бебетата с мас и да ги солим, не предполагах обаче, че ще си напълни шепата с олио и ще намаже лицето на бебо.
4. "Памперси ще слагате на децата само като имате гости" - заслуга на свекъра. Пак говорим за новородени.
5. "Не, не може да се изцеждаш с помпа и да даваш така на бебетата. Не е стерилно!" (Ама не ми каза, че трябва да си изварявам  bombs преди да кърмя )
6. БУфета не може да стои тука. Трябва много да ИЗбикаляш.. WTF?!?!?

# 102
  • На един клон

А стига бе! Ти ме уби....... ooooh!
Това си е жив бисер free edition от снаха  Joy.
А трябва ли да са запалени,за да правят димна завеса?!?

# 103
За мойта свекърва мога да разправям до скъсване.

Ето няколко бисера:
1. Аз в родилното, тъкмо съм родила един месец по-рано, притесненията за бебето големи, а тя ме пита по телефона бяло ли е. То толкова нязряло, а тя ме пита за цвета. Обаче аз не и простих направо и казах не е бяло червено е  Laughing . Уточнение аз съм бяла, руса с сини очи, не че мъжо е тъмен, обаче защо очакваше да е черно незнам.
2. През двете бремености бях на лекарства за задържане, много тежко ги износих, а тя само мърмореше че ще се родят с увреждания от толкова лекарства. Направо ми идеше да я  #2gunfire.
3. Цитат, вие като се изнесете от тук аз какъв ремонт ще направя. /Бяха ни остъпили единият етаж на къщата/ Е ние се изнесохме а тя една година даже не се беше качвала горе.

Друг е въпроса че прахосмокачка въобще не ползва, само метла. Смятайте колко е чисто в тях.

Сега последно ми се обажда да ми каже, че е решила да купува на каката яке за коледа. Ама да е шушлеково, дебело с гугла, дългичко обаче до 30 лв. Е естествено аз ще и купя такова но остатъкът от парите ще ги добавя аз. Дали изобщо има напредстава колко струва едно яке.

# 104
  • София
Сега последно ми се обажда да ми каже, че е решила да купува на каката яке за коледа. Ама да е шушлеково, дебело с гугла, дългичко обаче до 30 лв. Е естествено аз ще и купя такова но остатъкът от парите ще ги добавя аз. Дали изобщо има напредстава колко струва едно яке.

Явно има.  Mr. Green
Аз току що купиха на сина си дебело, шушлеково яке за зимата с качулка и поларена подплата за 29 лева от Вис Виталис  Wink

Общи условия

Активация на акаунт