10 евъргрийна, free edition, от свекъра (свекървата) - 3

• 716 888
  • 3 345
  •   1
Отговори
# 255
Вита, с риск да ме нападнеш ще попитам, как така 2 малки деца изяждат цял сладкиш преди да ги видиш. В темата за здравословното хранене ще те направят на нищо просто.

А свеки що ще я водите на море не разбрах- заради заслуги или да понаглежда децата вечер.

Аз не бих тръгнала никъде с баби, чак ми е смешна подобна гледка.

А за носенето и черпенето е до болка познато, живели сме в една къща с баба ми, така беше, продължават и до днес, но мен вече ме няма там. Няма нищо лошо в това.

# 256
Вита, ми то не е казано, че трябва свекърва ти да ти одобрява манджите.
Започваш разказа със сладиши и завършваш с постна мусака....

И наистина за чий ви е на морето. Не ми отговоряй, наясно съм.  Wink

# 257
Започваш разказа със сладиши и завършваш с постна мусака....

Нали, аз тъща ще ставам, не свекърва, ама и аз това си помислих, явно постната мусака не я изяждат така бързо.  Laughing

# 258
малко спам - ама сте големи кобри  Laughing

# 259
Кои, ние с Г-Жата ли или г-жата с постната мусака. Ако сме първите, може и така да е, ама нищо лошо за свекърва си не съм казала, тя за мен също, значи съм безобидна кобра. Ама може и да съм като се позамисля, на море не съм я водила, никога за 12 г. брак. Значи тя може да пише в някоя тема за снахите.

Вита, я я пробвай твоята с някоя месна мусака, пак ли ще я зареже   Mr. Green

# 260
twix много ме кефи подписа ти Grinning Някой го е казал или мисълта е твоя?
Ааа, не е моя.Известна американка, но не помня името и.Джоан Колинс ли беше?Не помня.

Казал го е Стивън Кинг, чрез една от героините си в "Долорес Клейборн" , но то и без това си е всеизвестна истина  !

# 261
twix много ме кефи подписа ти Grinning Някой го е казал или мисълта е твоя?
Ааа, не е моя.Известна американка, но не помня името и.Джоан Колинс ли беше?Не помня.

Казал го е Стивън Кинг, чрез една от героините си в "Долорес Клейборн" , но то и без това си е всеизвестна истина  !
Peace
Верно, истина е!

# 262
Хайде и аз да увековеча един от бисерите на свеки.
Малко предистория. Ние живеем в чужбина и по принцип се виждаме веднъж годишно, ако не и по рядко. Но дъщеря ми миналата година изкара в Бг 3 месеца с родителите ми, а свеки въпреки, че живее на 5 км. от нашите я беше виждала точно 3 пъти и то защото нашите са ги търсили. Тази година няма как да я изпратим, защото скоро чакаме бебе и каката си остана тук. Та обажда се малката на свеки и започва да говори с нея, а свеки я пита ще си ходи ли на Бг тази година, при което щерката разпалено започва да обяснява, че не и че иска да е тук когато се роди бебчето. При което свеки я пита"за какво ти е да стоиш там, то като се роди бебето теб ще те бият, я вземи си ела при баба" Shocked ooooh!. И това при цялото ми обясняване, че ще обичаме бебето точно колкото и нея и всичките ми опити от сега да избегна появата на ревност.

# 263
Хайде и аз да увековеча един от бисерите на свеки.
Малко предистория. Ние живеем в чужбина и по принцип се виждаме веднъж годишно, ако не и по рядко. Но дъщеря ми миналата година изкара в Бг 3 месеца с родителите ми, а свеки въпреки, че живее на 5 км. от нашите я беше виждала точно 3 пъти и то защото нашите са ги търсили. Тази година няма как да я изпратим, защото скоро чакаме бебе и каката си остана тук. Та обажда се малката на свеки и започва да говори с нея, а свеки я пита ще си ходи ли на Бг тази година, при което щерката разпалено започва да обяснява, че не и че иска да е тук когато се роди бебчето. При което свеки я пита"за какво ти е да стоиш там, то като се роди бебето теб ще те бият, я вземи си ела при баба" Shocked ooooh!. И това при цялото ми обясняване, че ще обичаме бебето точно колкото и нея и всичките ми опити от сега да избегна появата на ревност.

Ми твойта свеки е направо джакпот!!!
Баси и маймуната!

# 264
  • София/Варна
По повод предлагането на сладкиши на свекърви - баба ми (свекървата на майка ми), мир на праха ̀и, редовно ни отказваше всичко, което ̀и предлагаме. Сладките твърди, кекса ще ̀и залепнел на зъбите, тортата много сладка.
Обаче няма да ви казвам колко пъти сме я излавяли скришно да си похапва от "недоизкусурените" лакомства Wink.

# 265
Хайде и аз да се мушна тук с великите мисли на моята свекърва,която упорито увещава сина си да ме остави(въпреки,че съм бременна в 5-тия месец),защото щял да дойде бившия да си ме вземел smile3555

# 266
Хайде и аз да се мушна тук с великите мисли на моята свекърва,която упорито увещава сина си да ме остави(въпреки,че съм бременна в 5-тия месец),защото щял да дойде бившия да си ме вземел smile3555
Е не не мога вече.Туй нещо човек ли го каза ooooh!

# 267
Последното ме подсети за моята свекърва, която дойде да помага след раждането на детето, направи скандал и се изнесе няма и 12 часа след като ни изписаха. После се обади и заубеждава мъжа ми да ни напусне и да ходи тя да му намери жена от сой, а не такъв боклук като мен. Пиша го тук, тъй като си е евъргрийн да кажеш подобно нещо няма и 24 часа след изписването на първия ти внук...

# 268
Шамси Shocked Shocked Shocked Кажи че се шегуваш мила!И понеже знам, че едва ли е така, освен  Hug не знам какво друго...

# 269
И аз това се чудя, какво сте им направили бе момичета на тези свекърви??? Това за 12 часа пък е  е рекорд направо. Аз влязах да чета тук да се позабавлявам, а то свеки направо ми се издигна в очите. Учудвам се колко нежелани снахи има, то вярно че роднини няма да станем както се казва, ама чак пък и в очите да ти го кажат? Нали тяхното поколение са по- морални, по- търпеливи, по- толерантни?

Общи условия

Активация на акаунт