10 евъргрийна, free edition, от свекъра (свекървата) - 3

• 716 891
  • 3 345
  •   1
Отговори
# 240
Ее, и баба даже знае, че амидофенът е спрян поради доказаната му токсичност. За захранването и киселото мляко няма да коментирам (и аз съм пълна с примери около себе си, но не тук е мястото).

# 241
  • някъде
Токсичен,ама Франческа изрично ви спомена и кога се развива действието-ПРЕДИ 32 години.И предполагам няма да се учудите ако ви кажа,че и вашите майки са ви давали амидофен.Нямало е друга алтернатива просто.

# 242
Че то друго освен амидофен тогава нямаше.
Иначе и аз съм в групата с "лошо захранените" с к. мляко - от тази тема разбрах, че има хора, за които това е едва ли не трагедията на живота им  Mr. Green

# 243
Ее, и баба даже знае, че амидофенът е спрян поради доказаната му токсичност.

Между другото, все повече се говори за вредата от парацетамол и ибупрофен, ама вие давате, дали? Как ли ще ви оплюват децата ви по форумите след време само!  Laughing
Нищо му нямаше на амидофена (не е по-вреден от другите лекарства, имам предвид), просто беше скандално евтин.
За киселото мляко (истинското) не ми се спори дали е или не е по-вредно от АМ.

# 244
Офф, Данчее, кажи моля те кърмиш.
Аз към свекървата на Данчето съм с изградено вече мнение от една друга тема в Имена Laughing

# 245
Тя към мен:
-Майка ти , да вземе да продаде апартамента, та да си оправите живота.
Не разбрах само, кой живот трябва да се оправи, на майка ми или  моя със сина и.И какво и влиза в работата.

# 246
Нов бисер от снощи
Говори с мъжът ми по телефона и му нарежда:И да махнете тоя памперс на детето,да го къпете всяка вечер и му давайте да яде.
 #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Все едно досега не сме ги правили тия неща и я чакахме да ги каже.

# 247
  • София
Какво да я правя, кокона си е и това е Joy (само да отбележа, че не  епърва младост, на 58 е) Wink

Хммм... Друго си е да си на 24.
Кофтито е, че е мнооого кратко...
А после...
Минаваш в категорията "не първа младост"...  Tired

Впрочем, твоята свекърва едва ли е имала предварителна информация за ефектът, който прожекторите биха имали в/у роклята й. Едва ли е имала някаква представа, че изобщо може да има прожектори... и че те могат да влияят на... хм, видимостта...
А после едва ли е било уместно да хукне да се преоблича...
Пък може и изобщо да не се е зяпала в бюста...

# 248
Тя към мен:
-Майка ти , да вземе да продаде апартамента, та да си оправите живота.
Не разбрах само, кой живот трябва да се оправи, на майка ми или  моя със сина и.И какво и влиза в работата.

Това ме разби  #Crazy .Като много знае-що тя не си продаде нейният ,че да си оправите живота.Много ме е яд на такива думи и хора,които могат да си го помислят и изрекът.!!!!

# 249
  • София
Joy Joy Това за киселата лелка ми напомня за едно бисерно изказване от страна на моят баща. Пред х-л" Черно море" преди имаше една машина за пърж.кортофки, пускаш стотинки /1лв/  и т.н. Та минаваме една вечер от там с нашите и баща ми така Shocked #Crazy като разбра каква е машината и казва "Ти сигурнали си че не са заключили някой манго да пържи картофи Thinking" ooooh! hahaha hahaha Ужас

Не си си написала възрастта, но по реакцията май не си чувала вица за невероятно скоростната съветска белачка на картофи... "Петя больше не можеть"...  Joy

# 250
  • София
Тогава казвайте от къде си ги купувате бе хора Thinking

Миии... де да знам, на мен такива ми се паднаха от раздаването...

# 251
Да споделя, поредната изцепка на свеки от тази сутрин. Всяка събота и неделя готвя- кексове, торити, сладки и различни ястия. Понякога децата и мъжо изяждат всичко дори преди да е изстинало и свеки ( с която живеем в една къща на различни етажи) се оплаква че не съм и носела да опита (което се случва рядко- само когато децата изядът сладкиша без да ги видя Smile). Та.... миналата събота правих постна мусака и и занесох една чиния да хапне и тя. Тази сутрин влизаме с мъжа ми на нейния етаж и същата чиния с мусака, но вече мухлясала е оставена демонстративно на плота. Мъжа ми учуден пита "Каво е това?", а тя отговаря "Питай булката си!" newsm61
Та на моята свекърва угодия няма, ама аз съм си виновна, така хубаво си гледам "съкровището", че утре ще я водя и на море за "добро" държане  341uu.

# 252
А не, не мога да съм толкова добра...И моята врънка, че никой не я водил на море, ама...Имах подобен случай, правих дроб-сърма - миришела и.Ами агнешкото си мирише, но си го хапна.Следващия път, когато планираха да се самопоканят в къщи, културно обясних, че ми идва на нагорнище да удовлетворя вкусовите предпочитания на всеки и да бъдат така добри да се събираме на вън.

# 253
twix много ме кефи подписа ти Grinning Някой го е казал или мисълта е твоя?

# 254
twix много ме кефи подписа ти Grinning Някой го е казал или мисълта е твоя?
Ааа, не е моя.Известна американка, но не помня името и.Джоан Колинс ли беше?Не помня.

Общи условия

Активация на акаунт