Свекър ми пита: ама как улучихте номера!?
Свекървата: А тя ................ ги е пробвала - на нас краката са ни абсолютно еднакви!
Свекъра - към мен! Аааааааааааааа значи и на теб краката са ти с изхвръкнали кокалчета вече!
)
)
Силви
уби ме свекърът ти 
(само да отбележа, че не епърва младост, на 58 е)
Силви
уби ме свекърът ти 
(само да отбележа, че не епърва младост, на 58 е) 

При нас нещата бяха под мотото- дъщера ми си идва за ваканцията от чужбина
Всички тръпнеха в очакване на щерката,която пристигна на същия ден, и поради тази причина и моят мъж, който трябваше да я извози от летището до града, където се женехме( на 160км от София) дойде кажи речи в последния момент.Та- едва се събрахме за сватбата.Отиват кумовете у тях....свеки по пеньоар
Аз сутринта ходих да й купувам разни сладки и от сорта, 4е нали гости ще влизат вкъщата й- един син има , закъснял със сватбата - уж жадувана, а отношение.никакво...Денят преди сватбата лично аз я водих да си купува тоалет
Свекър ми пък се изгуби по пътя за ритуалната зала- закъснявам, чудим се къде е...оказва се че човека спрял да види някакъв познат в квартала по път, върнал се към къщи 4е му се допило вода.......
Рядко се виждаме, не мога да лицемерни4а,Не крия "любовта си" към нея.Надалеко ми е най-добре
Много съм сприхава по принцип и не цепя басма на никого.Тя го знае това прекрасно,така че се съобразява в редките моменти когато се виждаме наживо.Не смее да ме безпокои и по телефона дори
Така 4е- освен да съжалява сина си- какво друго й остава
Не вярвам да нямаш нещо за споделяне
Препоръчани теми