10 евъргрийна, free edition, от свекъра (свекървата) - 3

• 716 916
  • 3 345
  •   1
Отговори
# 210
Моята свеки много се гордее колко малък крак има и как носи обувки малък номер. Истината е, че навремето наистина е била 37, но сега определено вече е минала поне на 38 - все пак жената е на 70 и е нормално вече да има някакви изменения. Аз също нося много малък номер - 36, но това никога не ме е интересувало особено - не го смятам нито за някакво качество, нито за някакъв недостатък. С мъжа ми решихме да й купим подарък за РД - обувки, кожени, хубави, защото тя все си купува най-евтините от пазара и естествено ги къса за нула време. Отидохме в магазина купихме обувките с уговорката да ги сменим, ако има проблем. Подаряваме й ги и те й станаха.
Свекър ми пита: ама как улучихте номера!?
Свекървата: А тя ................ ги е пробвала - на нас краката са ни абсолютно еднакви! Mr. Green(Нося 2 номера по-малки, но не ми се разправя)
Свекъра - към мен! Аааааааааааааа значи и на теб краката са ти с изхвръкнали кокалчета вече! Mr. Green(Ама това съвсем сериозно, не на шега! Joy)

# 211
 JoyСилви hahaha уби ме свекърът ти Laughing
Аз забравих най-голямата изцепка на свеки бе хораааа Joy
Моята свеки дойде на сватбата ни с тъмнорозова, леко прозрачна , копринена рокля БЕЗ сутиен..... Shocked и всяко застване под прожектор, светлина, лампа и др. осветителни тела, караше гостите да онемяват.... а се сещате, че на сватба свекървата се вясва пред гостите доста често Mr. Green Laughing
Какво да я правя, кокона си е и това е Joy (само да отбележа, че не  епърва младост, на 58 е) Wink

# 212
JoyСилви hahaha уби ме свекърът ти Laughing
Аз забравих най-голямата изцепка на свеки бе хораааа Joy
Моята свеки дойде на сватбата ни с тъмнорозова, леко прозрачна , копринена рокля БЕЗ сутиен..... Shocked и всяко застване под прожектор, светлина, лампа и др. осветителни тела, караше гостите да онемяват.... а се сещате, че на сватба свекървата се вясва пред гостите доста често Mr. Green Laughing
Какво да я правя, кокона си е и това е Joy (само да отбележа, че не  епърва младост, на 58 е) Wink

хаха  Joy

е, моята бивша свекърва дойде на сватбата с дантелена рокля по тялото (спор няма-има хубава фигура, бивша гимнастичка е) и й се виждаха прашките  Laughing

# 213
  • Варна
Леко спам, но за сватбите и свекървите - аз присъствах на една сватба, на която свекървата освен, че беше с неподходяща прозрачна блуза без бельо, дойде и с мокра коса както си е излязла от банята. Тя си е видно ку-ку и се очакваше нещо нещо от нея, де...Като да се изкъпе и да тръгне в последния момент и - направо в ритуалната зала, предходните галимации ги пропусна, нямаше я.

# 214
Е_ поне е отчела 4е има сватба Crazy При нас нещата бяха под мотото- дъщера ми си идва за ваканцията от чужбина Crazy Всички тръпнеха в очакване на щерката,която пристигна на същия ден, и поради тази причина и моят мъж, който трябваше да я извози от летището до града, където се женехме( на 160км от София) дойде  кажи речи в последния момент.Та- едва се събрахме за сватбата.Отиват кумовете у тях....свеки по пеньоар ooooh! Аз сутринта ходих да й купувам разни сладки и от сорта, 4е нали гости ще влизат вкъщата й- един син има , закъснял със сватбата - уж жадувана, а отношение.никакво...Денят преди сватбата лично аз я водих да си купува тоалет Crazy Свекър ми пък се изгуби по пътя за ритуалната зала- закъснявам, чудим се къде е...оказва се че човека спрял да види някакъв познат в квартала по път, върнал се към къщи 4е му се допило вода....... #Crazy

# 215
 Joy Велмар, не знам дали е за смях...ама се посмях ще ме извиняваш Blush Mr. Green
Милата ми....сега разбирате ли се? Hug

# 216
Е че аз заради веселбата пиша Wink
Не ни се налага SunglassesРядко се виждаме, не мога да лицемерни4а,Не крия "любовта  си" към нея.Надалеко ми е най-добре  Peace Много съм сприхава  по принцип и не цепя басма на никого.Тя го знае това прекрасно,така че се съобразява в редките моменти когато се виждаме наживо.Не смее да ме безпокои и по телефона дори Laughing- взела съм й страха. НЕ е случила на снаха- какво да се прави hahaha Така 4е- освен да съжалява сина си- какво друго й остава Joy

# 217
 Joy Сладурана. Hug

# 218
  • На един клон
Усойници!

# 219
А ти що така  мълчаливо тук висиш на клона, а Wink Не вярвам да нямаш нещо за споделяне Sunglasses

# 220
  • На един клон
Откакто разбрах,че в най-тежкия момент от живота ми са ходили на концерт на ...не знам си кой ансамбъл на червената армия,не  ми се ще да ги увековечавам в тая тема баш,хаха.

# 221
Ааа че хубаво се посмях  Joy Аз за моята ще си направя пас.Ако искате вярвайте до преди месец не й знаех името....ама и тя май не знаеше моето.

# 222
Раждам малката. Минути след като бебето се е появило, и е ясно, че всичко е наред, започвам да звъня наред.
Така стигам и до домашния телефон на свекърите. Вдига го той /свекърЪТ/.
Аз: "Честито, стана дядо за четвърти път. Бебето е момиче, казва се ...".
Той /сериозно/: "Ама, вие кого търсите?".
Аз /леко вбесена/: "Ами снаха ти Х. Да не мислиш, че гаджето ти звъни?"
Той:" Ами, не, тя деца не може да има..../секунди мълчание/. Ами Х, ти ли си? Така кажи, какво е това снаха ти се обажда?!"
 Shocked

# 223
 Joy hahaha Лелее, човечецът или изкукуригва от възрастта или се е сащисал (тази толкова звучна българска дума Mr. Green) от новината. hahaha А защо да не може да имаш деца или е имал впредвид другата снаха??? Shocked

# 224
  • София
Аз пък го разбрах, че гаджето му не може да има деца  Mr. Green  Joy

Общи условия

Активация на акаунт