10 евъргрийна, free edition, от свекъра (свекървата) - 3

• 718 039
  • 3 345
  •   1
Отговори
# 375
А снахата какво отговори, че ми стана интересно?
Надявам се, че не е казала: "С мас!".  Laughing

# 376
  • Бургас
Изключително ме забавлява тази тема
Не мога да се оплаквам от мойта свеки, единствено, че не спира да говори. Татко (свекър ми), зълва ми и милото имат избирателна чуваемост, но аз понякога полудявам....

Няколко много добри изцепки са "Жип", "Жи ес ем", "Жоб", "Жинси"... Гледа "Листопад" и незнам защо е решила, че Фикрет е Сикрет, а Ферхунде е Перхунде! ... Ще ходим в "Ауклета" (Outlet-а). ... Ох, има още много, ама не мога да се сетя

Laughing Laughing Laughing
И с моята свеки така се получава, дори като се правя, че не я чувам ми подвиква: "Чуваш ли?" или "Чуй, чуй", а аз как да й обясня, че главата ме заболява и искам малко тишинка, като знам че я уважавам, защото много ме обича и дава мило и драго за мен и защото знам че това ще я обиди!

# 377
  • Варна
Смеете се вие, ама една моя близка (младо момиче), преди няма месец роди и си търсеше масчица за бебето. Не намери и сега го маже със зехтин.

# 378
Смеете се вие, ама една моя близка (младо момиче), преди няма месец роди и си търсеше масчица за бебето. Не намери и сега го маже със зехтин.
Е хайде сега, защо си мислите, че маста и зехтина са  нещо по-лошо от съвременните бебешки продукти? Поне няма химия в тях и  не се получават обриви за да се налага да сменяш "козметиката". Аз не съм мазала с такива неща, но пък и не осмивам бабите, които си мислят че само това има на пазара.

# 379
Поне няма химия в тях и  не се получават обриви за да се налага да сменяш "козметиката". Аз не съм мазала с такива неща, но пък и не осмивам бабите, които си мислят че само това има на пазара.
Това не е вярно. Маста загрява и се получават "чудесни" топлинни обриви. За зехтина не знам.

# 380
Маста може да докара и страховита алергия на бебешката кожа.
Абсолютно остарял, вреден и опасен приом.
Зехтинът е ок.

# 381
  • София
За маста не знам, ама нас навремето баш преварен зехтин ни спаси, след като рожбата се прищеше наред от съвременните прехвалени и недотам евтини бебешки мазила... А иначе и на мен първоначалната ми реакция към бабите беше: "Да, бе! И като го намажа със зехтин, после във фурната ли да го пъхна!?"

# 382
  • София
Зехтинът е добре. За който предпочита де, на мен лично миризмата му ми е силно неприятна, а консистенцията - тежка.
Маста е животински продукт, оттам риск към алергия, както и опасност от прегряване.

# 383

Ми не, извади някакви продукти на Джонсънс...  Whistling

# 384
Ясно. Джонсънс.  Rolling Eyes
По мое време беше последен писък на модата в отглеждането на деца. Вече ги отричат като евтинджоси, пълни с парабени и какво ли още не. Препоръчват чист, натурален зехтин.
Времена и нрави.  Laughing

# 385
Забравихме тези мили жени свекитата и се отплеснахме....
Джонсън евтинджос, добре, ами скъпата Мустела- скоро и за нея четох, че има парабени.
Това не значи, че ще върна към маста и зехтина, мястото им е в кухнята.

Ох, аз моята свеки си я обичам, преминахме различни етапи и стигнахме до този, в който всичко си казваме, повече аз де, тя е тиха и кротка жена. Това не пречи да си прави това, което тя мисли за правилно- като беше бебе малката, аз я завивам с нещо тънко и съм я оставила- връщам се, свеки метнала още едно одеалце за по- сигурно.

Нейните бисери: кише /гише/, парапети /перипетии/, има и други, но тези най- ми бодат очите.

# 386
  • Пловдив
Вие сте остаряли НЕмодерни кандидат-свекърви. Сега е модерно да се мажат бебетата с натурално розово масло. Това обаче за турбо-турбо гъзарчета. Вижте колко му е цената, хем последните години чувам, че била относително ниска (това обаче от производители на рози и розово масло го чувам).

Редкатирам за да добавя линк, да се ориентирате за цена - http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=519318 Simple Smile

Последна редакция: пт, 29 окт 2010, 16:12 от Янтра

# 387
Сега е модерно да се мажат бебетата с натурално розово масло.

Не трябваше да издаваш!  Close
Сега ще му скочи цената...  Crossing Arms

# 388
Ясно. Джонсънс.  Rolling Eyes
По мое време беше последен писък на модата в отглеждането на деца. Вече ги отричат като евтинджоси, пълни с парабени и какво ли още не. Препоръчват чист, натурален зехтин.
Времена и нрави.  Laughing
Peace
Някой път подценяваме бабините рецепти . Thinking
Мойта свекърва е страшна сладурана  Heart Eyes .

# 389
  • София
Сега е модерно да се мажат бебетата с натурално розово масло. Това обаче за турбо-турбо гъзарчета. Вижте колко му е цената...

Еее, хайде сега, какво му плащаш - грамчето 4 евро Laughing  Ами така се гледа бъдещата аристокрация - отрано да свикват на лукс навсякъде, вкл. и по дупетата...

Общи условия

Активация на акаунт