Хайде някой да пусне нова тема, че да се запиша с едно бисерче

Много е смешно така като ме погледне над рамките на очилата, обикновено като недоумява нещо.
Та от тогава насам не е повдигала въпрос за това, колко навити мацки има за ММ.
Бабет просто не обича да хвърля и друг път ме е пробвала. Баница от преди седмица набута веднъж в ръцете на децата с думите "Да не я хвърлям ще я изядат", сякаш гладни ходят и на нея чакаме. Нея вечер и друго ми пробута, но замина директно в коша. Тя има градина с кайсиеви дръвчета, ходила да я нагледа и събрала от земята (в случая калта) падналите и загнили вече кайсийки. Яд ме хвана, че изобщо ги е пратила на правнучките си, като не иска да си дава продукцията (не съм и поискала) защо се излага с 10 изгнили кайсии, опита и да ми обясни как да ги накисна и измия с гъба. Да може би е правилно това измиване, но за здрави плодове а не разпадащи се.
Щото аз съм такъв карък, че чак ме бъзикат за това! Никога нищо не съм печелила нищо, винаги на мен ми се пада най-гадния въпрос на изпит, винаги от всички възможни варианти - на мен се случва най-невъзможно неприятния. Казвам -ама това не е вярно - аз изобщо нямам късмет! А свеки: АААААААААААА ти ли нямаш късмет - ти си уникална късметлийка - как иначе щеше да се ожениш за такова момче като моето!?
(ама това не на шега, а напълно сериозно и това с доста пренебрежителен тон)
Едно време съм й се дразнила на такива глупости - а сега се забавлявам и даже я поднасям - казах й - е да по отношение на мъжете съм си късметлийка - ММ да внимава как се държи, че с този мой късмет - веднага съм си намерила по-добър!

Аз естествено не и останах длъжна и и отговорих,че щом са ме взели с музика ,с музика трябва да ме върнат иначе няма смисъл да го прави,ако никой не разбере 
Вечера тя станала и изяла цялата друга торта(оставила нарязаната) и естествено вдига кръвно и и става лошо.Недоумявах как тя е 40кг мокра ще изяде цяла торта.И естествено аз съм виновна,че съм направила вкусна торта.Случката завърши в Бърза помощ.Сега ми е смешно,но тогава доста ни изплаши.
Само й отговорих: "Ами не е по-добре." Изобщо много се смяхме, но и тя също.