10 евъргрийна, free edition, от свекъра (свекървата) - 3

• 717 847
  • 3 345
  •   1
Отговори
# 750
  • София
bebe2 наистина е много неприятно да не ти уважават труда. Аз бих се подразнила и собствените ми деца да го направят. Пък камо ли да ми дойдат такива гости, право ти е казала жената, че не може да го заведе никъде.
И аз смятам така. Също смятам, че е редно на децата да се правят забележки, независимо от възрастта им, по подходящия начин, разбира се. Детето трябва да има мерило за собственото си поведение, да знае, че цветята не се мачкат и късат, а само се милват и гледат и че като цяло не може да прави каквото си иска нито у дома, нито в чужда къща.

Хайде някой да пусне нова тема, че да се запиша с едно бисерче Simple Smile

# 751
от няколко дни ви чета и се разлепих от смях Grinning
Такива бисери има само в старите български филми  Grinning
Моята свекърва живее на 3000 км от мен и я виждам веднъж годишно но и толкова ми е достатъчно,общо взето не и се бърка в нищо и не си създава проблеми но незнам защо е решила че в секундата в която остана на саме с нея и трябва да почне да се заяжда иначе пред мъжа ми не  Laughing
Първи бисер помагам за зимнина и и казвам че съм опитвала да правя на времето кисели краставички но не ми стават хрупкави и тя започва да крещи АМА КАКВО Е ТОВА НЕЩО ДА КАЗВАШ НА КИСЕЛИТЕ КРАСТАВИЧКИ КИСЕЛИ ТА ТЕ НЕ СА КИСЕЛИ А МАРИНОВАНИ Laughing тя сама им казва кисели пък били мариновани Simple Smile
Втори бисер казвам и че обичам лютите чушлета да са опукани и косели и тя почва пак да крещи АМА КАКВИ СА ТИЯ ПРОСТОТИИ ПО ВАШИЯ КРАЙ ХЕМ ОПУКАНИ ХЕМ КИСЕЛИ ТО НЯМА ТАКОВА НЕЩО ИЛИ СА ПЕЧЕНИ ИЛИ КИСЕЛИ НЕ МОЖЕ И ДВЕТЕ Joy

# 752
  • София
petynapetyna, тази жена не може ли да говори с нормален тон, ми все крещи?!

# 753
Абе говори си дори много тихо но явно много я дразня Grinning и аз оставам с отворена уста дори не можах да реагирам а и не искам че съм много устата и ще стане еднаааааа #2gunfire просто го обръщам на смях

# 754
Ох, сетих се за още нещо аз, то май повече е мой бисерът, ама...

Моята свекърва много обичаше в началото да ми намеква как ММ много бил хубав и така много го искали момичетата... Пък ММ не е някакъв неземен красавец, но мама при всеки удобен момент ми казваше как някоя така го била гледала, пък друга го искала...
Както и да е, на мен ми минаваха през едното и ми излизаха през другото, смешно ми беше защо изобщо се напряга? Щом сме заедно, значи сме се харесали, нали? Няма нужда да ме убеждава колко е 'убав синът ѝ. Аз все със шеговит тон и отговарях, че ако той не беше такъв хубавец, аз нямаше и да го погледна, пък сега всички ми завиждат. Simple Smile
При пордното подмятане как едни коя си от компанията имала много хубави приятелки, които все питали за ММ и много го харесвали, аз и отговорих:
"Ееее, като мен явно не са хубави, щом ... мен е предпочел пред тях!". Тя опули едни очи, носи очила, защото е далекогледа и като се ококори и очите и изглеждат като на вълка от приказката за Червената шапчица. Simple Smile Много е смешно така като ме погледне над рамките на очилата, обикновено като недоумява нещо. Simple Smile Та от тогава насам не е повдигала въпрос за това, колко навити мацки има за ММ.

# 755
  • Шумен
И преди съм писала за "бисерите" на свекървата на моята свекърва. Моята си е душичка и освен да я хваля и обичам друго не заслужава, но бабата на ММ е от друга мая.
Преди седмица привикала внук си (тя така прави, като иска някой нещо да направи го привиква по телефона), свършил работата и на вратата му набутала една щайга със зимнина от миналото лято, главно домат консерва. С обяснението "Вие така и не си го взехте, за вас съм го правила и така си стои мазата ми е пълна". Но и аз не и останах длъжна и в прав текст си и го казах по телефона, че през януари когато първо нея питах за домат ми каза че няма а сега за нас бил и стоял ooooh! Бабет просто не обича да хвърля и друг път ме е пробвала. Баница от преди седмица набута веднъж в ръцете на децата с думите "Да не я хвърлям ще я изядат", сякаш гладни ходят и на нея чакаме. Нея вечер и друго ми пробута, но замина директно в коша. Тя има градина с кайсиеви дръвчета, ходила да я нагледа и събрала от земята (в случая калта) падналите и загнили вече кайсийки. Яд ме хвана, че изобщо ги е пратила на правнучките си, като не иска да си дава продукцията (не съм и поискала) защо се излага с 10 изгнили кайсии, опита и да ми обясни как да ги накисна и измия с гъба. Да може би е правилно това измиване, но за здрави плодове а не разпадащи се.

# 756
Ох, сетих се за още нещо аз, то май повече е мой бисерът, ама...

Моята свекърва много обичаше в началото да ми намеква как ММ много бил хубав и така много го искали момичетата...

Моите пък(и свекървата и свекъра) сега ги е прихванала манията да участват в националната лотария - непрекъснато купуват талони и ги регистрират за да участват. Казаха ми на няколко пъти: Ако ни извикат - ти ще ходиш на участваш! Нали съм си наивна реших, че сигурно ме пращат, защото съм по-млада и по-адекватна например Mr. Green и хич не се замислях! ММ пита - а защо точно тя!? А те отговарят: Ами кой друг - тя в нашето семейство е с най-голям късмет! Пък аз ей така! Crazy Щото аз съм такъв карък, че чак ме бъзикат за това! Никога нищо не съм печелила нищо, винаги на мен ми се пада най-гадния въпрос на изпит, винаги от всички възможни варианти - на мен се случва най-невъзможно неприятния. Казвам -ама това не е вярно - аз изобщо нямам късмет! А свеки: АААААААААААА ти ли нямаш късмет - ти си уникална късметлийка - как иначе щеше да се ожениш за такова момче като моето!? Crossing Arms(ама това не на шега, а напълно сериозно и това с доста пренебрежителен тон) Joy Joy Едно време съм й се дразнила на такива глупости - а сега се забавлявам и даже я поднасям - казах й - е да по отношение на мъжете съм си късметлийка - ММ да внимава как се държи, че с този мой късмет - веднага съм си намерила по-добър! Mr. Green Тя обаче хич не го прие за майтап и даже се нацупи Joy Joy

# 757
  • 1st floor
... казах й - е да по отношение на мъжете съм си късметлийка - ММ да внимава как се държи, че с този мой късмет - веднага съм си намерила по-добър! Mr. Green
hahaha hahaha hahaha

# 758
bebe2 наистина е много неприятно да не ти уважават труда. Аз бих се подразнила и собствените ми деца да го направят. Пък камо ли да ми дойдат такива гости, право ти е казала жената, че не може да го заведе никъде.
И аз смятам така. Също смятам, че е редно на децата да се правят забележки, независимо от възрастта им, по подходящия начин, разбира се. Детето трябва да има мерило за собственото си поведение, да знае, че цветята не се мачкат и късат, а само се милват и гледат и че като цяло не може да прави каквото си иска нито у дома, нито в чужда къща.

Хайде някой да пусне нова тема, че да се запиша с едно бисерче Simple Smile

със сигурност, но аз може би не се изказах достатъчно детайлно. детето в никакъв случай не е било оставено на самовол нито пък е газило или тъпкало или унищожавало съзнателно. На година и половина просто му беше интересно разни мушката и саморасляци да установи че може да ги дръпне и да му останат в ръката. Не представих съвсем правилно нещата. И другото което е че на свекървата и беше втора среща с него и вместо да го хване за ръка и да му обясни тя само пищеше... Ми нали му е баба все пак, точно не съм го завела при съседката..
Както и да е

# 759
Здравейте момичета.Май всички свекърви ни смятат за късметлийки ,че сме им взели техните съкровища.Моята един път когато бяхме на различно мнение ми заяви да не се перя,че щяла да ме върне на майка ми #CrazyАз естествено не и останах длъжна и и отговорих,че щом са ме взели с музика ,с музика трябва да ме върнат иначе няма смисъл да го прави,ако никой не разбере Joy
Един път(май по Коледа беше) правих торта Гараш и понеже те бяха при нас реших тортите да са 2,за да има и за празника.Вечерта хапнахме по 1 парче(много е сладка)На сутринта ставам и какво да видя-тя се търкаля из леглото пъшка и нарежда,че се опитвам да я уморя newsm09Вечера  тя станала и изяла цялата друга торта(оставила нарязаната) и естествено вдига кръвно и и става лошо.Недоумявах как тя е 40кг мокра ще изяде цяла торта.И естествено аз съм виновна,че съм направила вкусна торта.Случката завърши в Бърза помощ.Сега ми е смешно,но тогава доста ни изплаши.

# 760
Хи-хи! ssiillvvyy, разсмя ме много!
За моята снахи достойни за синовете и няма, не са се родили още и няма и да се ордят, и Мис Свят с Нобелова награда за наука да се яви, няма да покрие критериите...

На мен ми беше казала, че съм миньонче, джобно гадже. Висока съм 172см. Не съм върлина, но ниска не мисля че съм! Да, на фона на съпруга ми и брат му, както и повечето им приятели ВОЛЕЙБОЛИСТИ, не съм сред най-високите, ама чак пък миньонче...

А като захранвах сина ни, ама съвсем в началото, ме запита доста учудено дали слагам сол и захар в това, което му приготвям. Получи отрицателен отговор, на което последва въпросът "Ама защо го ограничаваш?", трябвало да си опита детето, не можело така... Свекър ми, който също не и е голям фен, и отговори вместо мен, че плодовете и зеленчуците има естествени соли и захариди и той си получава от тях, каквото е необходимо. Ама той си бил изграждал вкуса и трябвало да си опита, настоя тя...  Shocked

# 761
моята за фигурата ми също беше много експлицитна... Разправям и че на сина ми структурата е по-трътлеста, без да е дебел, просто дупата му е месеста и в отговор получавам
- Ми то си е генетична тая работа, нали знаеш, придружено с многозначителен поглед smile3532

# 762
  • Плевен
Бисер от майката на моята приятелка.
 Една седмица преди сватбата, вече е станало ясно, че ще жвеят при родителите на момичето. Излизат двамата младоженци на кафе, срещат компания, едно от момчетата от компанията има рожден ден и става ясно, че ще се закъснява доста. Бъдещият зет решава, че трябва да се обади на тъщата и да каже, че ще закъснеят да не ги чакат. Отговора на тъщата:
- Добре Диди, ти си закъсней, но Веселка да се прибира!

От тогава я наричаме "на Диди свекърва му"

# 763
  "Прибират" ме от болницата с новороденото преди седем години и свекървата пред все рода обявява как е постлала на мъжа ми да спи в хола, защото бебето щяло да го тормози. Той пък веднага се засмя и вика: "Браво, майко, то аз не, ама поне жената да си отдъхва от нас, пък аз ще гледам бебето!" Веднага се усети жената и от сърце ми се извини за неуместното решение.

Отиваме на село с детето, когато беше на две години и пак свекито ще постила легла  - ама на нас двамата с мъжа ми поотделно, а детето при нея, та да сме си починели. Аз й съобщих, че с него сме женени от няколко години, а той добавя, че даже е оцелял през този период без сериозни травми. Последва бурен смях от всички ни, обаче после тя каза: "Ами то тогава по-добре аз да спя на другото легло, така и така го постелих."  ooooh! Само й отговорих: "Ами не е по-добре." Изобщо много се смяхме, но и тя също.

Сега съм бременна в деветия месец и сме я предупредили, че може всичко да пипа, само не и чаршафите ни, че от смях може да не дочакам термина.

# 764
  • София !
Coming2life, симпатична свекърва имаш, що си я крила досега в другата тема? Или теб не те дразни Mr. Green Щом мъжът ти те подкрепя, явно не те.
Забавно ми стана колко си стара за мъжа си Laughing

Образ е голям. Не дразни, наистина. Или ми е смешно, или съм над такива "драми" Направо се поставям на нейно място - радвала му се е толкова години, мило и драго е давала за него, и накрая идва някаква "дърта" и й го отнема, че и той започва "дъртофелницата" много да я обича, заживява от втория ден с нея. И аз бих била същата сигурно  Mr. Green Но ме прие, жената, имаме си приказка, смеем си се, търсим си съветите една друга, споделяме отбрано...

Изцепките напоследък са от рода на тази: събота, 9 без 20 сутринта. Звъни се на моя телефон (тя на мен обича да звъни), отварям 1 око и виждам, че е тя, поглеждам и часа и само минимизирам звука. След малко пак, и пак и пак същата процедура няколко пъти. После започва да звъни на ММ, но телефонът му е в коридора и той не става, дори не знам спи ли или не. По едно време се размърдва до мен. Вече по двата телефона имаме 7 пропуснати обаждания. Аз "Майка ти звъни", той "Знам", аз "Иди вдигни, може някой да е умрял, знам ли вече". Става той, звъни й "Кажи, бе майко". Тя "А, бе, във вестника пише, че Азис ще прави..." и той затваря телефона и си ляга пак.

smile3532 smile3532 smile3532

Общи условия

Активация на акаунт