10 евъргрийна, free edition, от свекъра (свекървата) - 3

• 717 027
  • 3 345
  •   1
Отговори
# 15
  • Murcia, Spain/Ruse
и според моята детето не го храня,ама колко пъти й казвам че е злояда,тя не та не Twisted Evilа и сме на 3000 км и няма как да се увери в това baby_neutral

# 16
Ето и от моята свекърва нещо - по повод храненето на детето -
-Не го храниш това дете, дай ми го за една седмица да го науча да яде  chef
Абе да ви кажа, има нещо вярно в това...
Детето ми се научи да яде домати и грозде само за 3 дни престой в майка ми.  Shocked Преди не искаше дори да опита, камо ли да хапне...  Rolling Eyes
По-сладкодумни ли са, по-търпеливи ли, що ли...  Thinking

# 17
# 18
  • София
Моята свекърва съвсем сериозно ми заяви, че не мога да излизам от вкъщи без мъжа ми. Вече съм била семейна и не може да се движа по улиците сама. Аз й се изсмях и й казах, че и аз, и мъжа ми имаме право да излизаме по мъжки/женски. Мен не ме интересуват жените, че да ходя по срещи с мъжа ми и негови приятели. Тя в заключение заяви, че съм к***а.

# 19
  • София
А мойто "съкровище",като се нанесохме и новодомци и ми носи подарък:
Използвани кърпи за лице с думите:
"Само ния сме ги ползвали,сега си прибери новите да не се захабяват и ги изваждай само за "пред хора",иначе ползвай тези нашите" Mr. Green

# 20
Свеки говори по телефона с приятелка и сподселя впечатления от 5 дневното ми бебе: "Тя снаха ми само го кара да спи това дете! Влиза в стаята да го кърми и после казва, че спи. Е, какво е това нещо вместо да го остави по корем или да го научи да гука...."

Madam Stasita , това е култово!  Laughing

# 21
Свеки говори по телефона с приятелка и сподселя впечатления от 5 дневното ми бебе: "Тя снаха ми само го кара да спи това дете! Влиза в стаята да го кърми и после казва, че спи. Е, какво е това нещо вместо да го остави по корем или да го научи да гука...."

Madam Stasita , това е култово!  Laughing
Бъди доволна, че не се е оплакала, че не си го научила на таблицата за умножение.  Simple Smile

# 22
  • Murcia, Spain/Ruse
 Joy Joy Joy

# 23
Да ви разкажа случката със свекървата.От доста време тя се сеща че съм жива и звъни на мъжът ми да ме чуела как съм.Разговорът беше следният:
тя:Как сте с бебето?
аз:добре сме всичко е нормално
тя:ама добре ли си?
аз:да много добре съм
тя:ама ти на лекар ходиш ли,такъв за бременни?  Grinning
аз:да ходя
тя:и кво вика?
аз:ами добре сме ,всичко е наред,всичко е нормално
тя:е толко ли няма никакви проблеми?
аз:не няма трябва ли да има? newsm78
тя:и значи сте добре?
аз:даааааааааааа супер съм
тя(едновременно със свекъра се провиква):еее значи  ще дойдем при вас и ще те водим да изкачваме връх мусала
аз:ама аз съм в деветия месец мислиш и че съм точно за изкачване на мусала все пак съм го изкачвала и знам как е??????
тя:еееееееее е нали си добре какво?????
думи нямам  вече  Joy Joy Joy

# 24
Хахаха ти м еуби! ooooh!
Ми как пък ням ада изкачиш връх Мусала, какво като вече си го качвала?!Плюс тва първия път не си била в 9-ти месец! Naughty Сега тръпката сигурно ще е по - различна Simple Smile Mr. Green
Писна ми от неблагодарни снахи Whistling

П.П. И защо си добре?!..Не те ли е срам?! Веднага да се разболееш! hahaha

# 25
  • Варна
и според моята детето не го храня,ама колко пъти й казвам че е злояда,тя не та не Twisted Evilа и сме на 3000 км и няма как да се увери в това baby_neutral

По този повод:) Моята каза: "ама какво е това хранене по цял ден, само 1-2 пъти го хранете като нас" детето беше на 1,5 г и имаше закуска, предиобедна/следобедна закуска, обяд и вечеря в мин. количества Laughing Както си пише по книгите Crossing Arms
А те наистина ядат по 2 пъти на ден- закуска в 11ч и вечеря в 5-6ч следобяда, после в 8 си лягат... #Crazy

как да и го оставя да го гледа?! ooooh!

Последна редакция: чт, 10 сеп 2009, 16:16 от *Elesta*

# 26
уникални свекита имате  Joy 

# 27
Моята свекърва съвсем сериозно ми заяви, че не мога да излизам от вкъщи без мъжа ми. Вече съм била семейна и не може да се движа по улиците сама. Аз й се изсмях и й казах, че и аз, и мъжа ми имаме право да излизаме по мъжки/женски. Мен не ме интересуват жените, че да ходя по срещи с мъжа ми и негови приятели. Тя в заключение заяви, че съм к***а.

newsm20 Ох, ще умра от смях!

# 28
Моята свеки пък заяви, че тя не готвела, защото Европейките не готвели. И кара на сандвичи.

# 29
Запис и от мен.
Свеки звъни и пита
- как е малката
аз: леко покашля, ама не съм сигурна,д али имитира дядо си, или от някоя храна, я дразни.
свеки: да не е плевмония  newsm78
А е медицинско лице, направо понякога, за някои констатации ми иде да я убия. Хем е от по-свестните.
Миналата седмица звъни на пожар в 6:30 сутринта, знае че спим, че детето спи, и почва да нарежда на мъжът ми, чичо ти си е отрязал пръста, ама не е здравно осигурен, та бях ви носила един антибиотик за рани, бягай му го носи.
Казах му на мъжът ми, няма как да му е отрязан пръста и да не са отишли да му го зашият, ама той се върза, хукна да спасява бедното отрязано пръстче. Е оказа се че си е порязал, най-горната възглавничка на единият пръст, никаква трагедия, голяма паника.
А за манджите, винаги като идват носи един сак храна и винаги едно и също, печено пиле, една кутия панирани мазни хапки, някакви меса печени и задължително зеле, защото знае че много обичам, обаче всичко е адски мазно и заминава в кофата. Казвам 100 пъти не носи храна, не е редно да хвърлям толкова ядене, тя пак влачи, и само казва, виждаш ли, а моят син казва че не мога да готвя. #Crazy
И накрая аз излизам неблагодарна от цялата работа.

Общи условия

Активация на акаунт