Благодаря Ви, че ми усмихнахте деня! 
Не знаех какво да кажа

не се стърпях

ние сме и оставяли кучето да го гледа и се чудя защо горкото гледа нещастно и скимти като я оставяме там
, пита мама къде е свекърва ти ... и отива буди я и къзва : ама свао къде е сина ти , тя и отговаря с най мазния си гласец - ами как къде спи, почива си , а прабаба ми - значи почива си а .. , а мойто дете ви пере бельото , я са виж ква си млада и чръвена, и ръцете ти гледам не са в г..ъ , мястото на мойто дете е при твойто дете а ти почвай да переш ...
а ние не сме си прилачили чак толкова все пак сме момче и момиче единия с коса другия без ... 
!
), да го мажете с мас, оооо, аз знам толкова много неща, ще ви гледам детето, не се притеснявайте (което няма как да стане
)! Засега това се сещам от баба му, но изцепки има много 

Окъпах си,подсуших си го и тя довлече едно бурканче със Много прясна свинска преварена мас да съм го намажела да му станела хубава кожата като на нейното дете(мъжът ми).Този път се намеси мъжът ми и я изгони от стаята
След 5 мин се връща и ми казва ,че "тестисите на синът ми не се били прибрали,но не не се притеснявай на Гошо(мъжът ми )стигаха до колената
.
Препоръчани теми