10 евъргрийна, free edition, от свекъра (свекървата) - 3

• 716 842
  • 3 345
  •   1
Отговори
# 270
Ааа, рекорда е на моята!Скандала го направи, веднага щом се прибрахме от родилното и мъжа ми излезе от вратата за  да се върне на работа. Wink

# 271
Нали тяхното поколение са по- морални, по- търпеливи, по- толерантни?

Друг път!Скоро слушах две дърти кукумявки(без извинение) и едната разказваше на другата как ще скрие всичката храна от камерата следващия път като дойде снахата с внуците  Twisted Evil .И това НЕЩО се нарича БАБА ?!?А снахата била ку*ва,защото излизала на кафе с една приятелка.Аз ако бях на мястото на тази снаха,нямаше да и позволя да си види внуците.

# 272
Хм, че тя снахата може и да не знае, че е ку*ва  Mr. Green Може да е неосъзната, както е с неосъзнаните гейове  Mr. Green Според мен, всичко идва от злобата им,а и най-вече че и те не могат да правят това, което правят снахите им  Mr. Green

# 273
Убийствена тема  Mr. Green

Сещам се за нещо, което баба ми е казала навремето /на майка ми свекървата/, като отивали на гости /те живеят в друг град, и се виждат рядко/ и баба казала 'аз да си отделя от пилето хубавото на моето си /т.е. на сина си/, да не го изядат другите'  Crazy

# 274
  • в провинцията
Да е само свекървата, с мед да я намажа...  ooooh!
Понеже мъжът ми трябваше да работи през цялата нощ, вчера след работа се разбираме с една приятелка да дойде у дома да се съберем по женски, хем да се видим, хем да си направим и по някоя разкрасяваща процедура. Тъкмо дойде жената, звъни по телефона моята майка, да ме чуела какво правя. И като разбра какво възнамеряваме да правим, вика: Чакай и аз да дойда, да ми боядишете косата! Ако щете вярвайте, тъкмо затварям телефона, на вратата се звъни, отварям - свекървата. И тя загрижена какво ли ще правя цяла вечер самичка. Че пък като вика "Ей сега ще ви донеса мезе на пиенето" (ние живеем в един блок със свеки). И мъкне, представете си, един буркан кисело зеле. Ние пием джин с тоник.
И двете майки седяха докъм 23.00 ч.  Mr. Green Моята майка си освежи косата, ние с приятелката - нищо.
Та, да ми разправя пак някой колко било хубаво да има родители наблизо...

# 275
ето един и от моята преди сватбата ни казва "  Я да си ми дадете поканите да си поканя моите хора"

# 276
Муза, въобще не се оплаквай, че вие сте си приятелки направо, само зеле да не беше   Mr. Green

# 277
Ааа, рекорда е на моята!Скандала го направи, веднага щом се прибрахме от родилното
Аааааа,ние сме за рекорд ! Свеки вдигна скандал 30 минути след като се роди малкия и мъжа ми й звънна да съобщи ,че е станала баба.Беше възмутена как може да кръстим детето с такова селско име ,като не сме искали модерно име ,да го бяхме писали Трифон (на мъжа й  ooooh!)
Ето такава беше реакцията й при раждането на първородното внуче ,кръстено на нейно име ooooh!
Иначе една от вечните й фрази е ,като звънне да пита как сме винаги първи пита "Плаче ли?" (без пояснение кой ,защо и т.н.Ако е бебе - то задължително трябва да плаче Tired)

# 278
Хаха, Данчето с трабантчето, Петьо било селско име, сравнено с Трифон, а?  Joy

# 279
Хаха, Данчето с трабантчето, Петьо било селско име, сравнено с Трифон, а?  Joy
Казват ,че "грубичко " звучало newsm78
Какво му е на Петър ?Нормално българско име  Thinking
Хайде,сега очаквам съкровището и после може и да се включа с бисер Mr. Green

# 280
Лежах в болницата с малката, попаднахме в една стая със една баба с внучката си. Искрено ценя готовността й да влезе в болницата с детето, но пък тя не се спря. Трябваше и половин час и метна снахата.
 Свеки:
- Нашият род винаги е живял на центъра на града, ние сме от старият хайлайф на Бургас, а тя снахатааааа - от село ..е от Меден Рудник(най-големият и с най-много млади хора квартал...естествено най-отдалечен) де..ама то си е село.

Tired паднах направо

То на свекитата все им се струва, че те са от хайлайфа, а снахите не са достатъчно добри ...оттам май тръгва всичко.

Май тук прочетох дефиниция на понятието свекърва - майка на едно изключително дете несполучило в брака  Laughing

# 281
Ние викаме Пепи на малките Петьовци. Угодия няма явно. Хем на нея, хем не го харесва.
Аз като кръстих моята Никол, замлъкнали всички вечерта,когато са се събрали да се черпят и мъжът ми съобщил името.  На свекървата е, тя нищо не е казала жената, тя е за другата тема, нали казах вече, баща ми само промълвил: Е що така на средата сте спрели /свеки е Николинка, аз исках да е Николета, ама мъжът ми не го харсвал това име/.
Когато кръщавахме Рая, уж трябваше да е момче. Бъзикахме се с моята майка, щото тя беше наред, че ще е Райчо, щото друго има с Р не сме харесали. И тя викаше: Моля ви се бе, да не е на мен, ама да не е Райчо. Е сбъдна и се желанието.

Какалинка, уби ме с изключителното дете...

# 282
Сега се сетих. За моята свекърва, нейните деца са най...Най-красивите, най-умните, най-добрите/ и съответно най-неуспелите в брака , както беше написано Simple Smile/.И много често обича са го подчертава дебело.Запознавам я с моя роднина и тя ни в клин, ни в ръкав /разговора е  съвсем различна тема/ ..."Моята дъщеря е много красива"...Реакцията-чуденка. Втора тяхна среща-пак..."Моята дъщеря е много красива"...Роднината ме пита какво е искала да каже с това.Капакът беше, когато ме изписват от родилното и там... съвпадение... пак същия роднина и свеки пак..."Моята дъщеря е много красива"... Още я майтапи с това - "моята дъщеря е много красива"...
П.П. Не си мислете, че за мен става въпрос.Тя никога няма да признае, че съм... поне колкото децата и.

Данчето с трабантчето, поне е имала смелостта да признае, какво не и е харесало.Моята се заяде за всичко друго, но не призна болната и тема.

# 283
Туикс, красотата ми напомня за моята свекърва.
Синът ми беше бебе, а тя го гледа. Изведнъж изтърси - "Б. беше много, много красиво бебе".
Превеждам - Детето, което съм родила от сина й не е така хубаво, както е бил собствения й син преди години.
След тази случка няколко пъти правеше същото уточнение Laughing.

Има много, много още.

# 284
Sourcherry ,точно това си помислих и аз!Няма да забравя моето свеки(и то е за "хубавата" свекървенска тема,ама си има евъргрийни),когато видя новородения си внук,каза:"Прилича на нашия род!Слава Богу!" ShockedЕ,имам и грозновати роднини,ама чак пък толкоз...Или е имала съмнения,че детето не е от сина й  newsm78...

Общи условия

Активация на акаунт