А иначе знам ли,той сигурно доста се е развълнувал,щом не е могъл да го сметне
Писла съм в темата за изцепки на свеки, когато бяхме гаджета, когато се сгодихме, по повод сватбата и сле днея 
На мама момчето ще става тати.... БОоооже колко неестествено 
и ме пита: "Какво е това?" и аз и казвам "Амииии, ъъъ... жълти гащи?!?!?"
"Неее, не са обикновени гащи, това са гащите, които ще подарим на дядото, на който ще се кръсти бебето" ............
Издивях
можех да й кажа янкои неща, но не знам как запазих присъствие на духа, мъжът ми ме стисна в здрава прегръдка и вика "ние ще си лягаме"
И на сутринта тактично и обясни, че детето ще кръстим както си искаме, и най-вероятно на никой 
можех да я удуша с голи ръце и чиста съвест, ама добре, че мъжът ми пак се намеси и ме защити, че не отговарям

А иначе знам ли,той сигурно доста се е развълнувал,щом не е могъл да го сметне 
) и почнала да се превъзнася: "ох, принца на баба, ох, Боже, колко си красив, ох, какъв красив нос имаш - не е грозен и голям като на майка ти"
) и почнала да се превъзнася: "ох, принца на баба, ох, Боже, колко си красив, ох, какъв красив нос имаш - не е грозен и голям като на майка ти"
Аз още преди да забременея ми беше казала"Вие ще имате син и ще прилича на баща си"

Аз още преди да забременея ми беше казала"Вие ще имате син и ще прилича на баща си"

Милата ти свекърва..Вие пък как можахте да не задоволите желанието на свекито
.Че и на всичкото отгоре и това нещастие да прилича не теб.
Препоръчани теми