10 евъргрийна, free edition, от свекъра (свекървата) - 3

• 718 200
  • 3 345
  •   1
Отговори
# 450
savina_33 С риска да ми се скараш,ама помня учехме,че близнаците може да се родят  в 7 месец,т.е. по-рано,макар,че не съм сигурна това ли е имал в предвид свекър ти. newsm78  А иначе знам ли,той сигурно доста се е развълнувал,щом не е могъл да го сметне  Flutter

# 451
Здравейте! Hug Писла съм в темата за изцепки на свеки, когато бяхме гаджета, когато се сгодихме, по повод сватбата и сле днея ooooh!
Идва ред на бебето. Голям шок! #Crazy На мама момчето ще става тати.... БОоооже колко неестествено Rolling Eyes Crazy

Изцепка номер 1.
На гости сме в родния ни град на двете родителски семейства.Прибираме се от вечеря при моите родители, в свекърва ми /по някакъв негласен закон спим там/ часове след като сме съобщили за бебо.  Свеки ни посреща на вратата с едни мъжки, жълти гащи Sick ooooh! и ме пита: "Какво е това?" и аз и казвам "Амииии, ъъъ... жълти гащи?!?!?" Crazy newsm78 "Неее, не са обикновени гащи, това са гащите, които ще подарим на дядото, на който ще се кръсти бебето" ............
Лелеееееееееее  ooooh! #Cussing out #2gunfire Издивях #Cussing out можех да й кажа янкои неща, но не знам как запазих присъствие на духа, мъжът ми ме стисна в здрава прегръдка и вика "ние ще си лягаме" Tired И на сутринта тактично и обясни, че детето ще кръстим както си искаме, и най-вероятно на никой Peace
Изцепка номер 2.
Обядваме и обсъждаме пола на детето. Свеки обясни, че момче ще продължи рода им, а момичето е нутрално и аз се пошегувах като казах, че момичето ще продължи моя род, а тя се изхили гадно и ми каза "Миличка, ама ти твоя род няма как да продължиш, ти си само ИНКУБАТОР за бебетата на НАШИЯ РОД!" майчицеееееееееееееееее #2gunfire #2gunfire #2gunfire можех да я удуша с голи ръце и чиста съвест, ама добре, че мъжът ми пак се намеси и ме защити, че не отговарям ooooh! Sick #Cussing out
Сега ще видим колко разочарована ще е, ако нямаме момче, защото дъщеря й има 2 момичета и тя все мрънка, че няма в рода момче....представям си, ако имаме и ние момиченце какво ще ми чуят ушите Tired
Пожелавам си само д ае живо и здраво и всичко да мине добре, пък на свеки м.... й Mr. Green

# 452
  • Sofia
Не е имал това предвид. Беше решил, че като са две трябва да съм бременна 18 мес.  hahaha
Аника, аз за такива изказвания като на твоята свекърва, бих и резнала достъпа до семейството ми и до внуците й.  #Cussing out

# 453
Саве, жал ми е за свекъра....много изстрадал от нея човечец...милее за нас и за бебето....на 75 год е и не искам да го огорчавам Hug

# 454
  • На един клон
Баба и внучка разговарят по телефона ЗА ВРЕМЕТО.
Бабата:
   -Тука вАли снЕг!!!
Внучката:
   - ??? каквооо ???
пак същото:
   - Тука вАли снЕг!!! - още 256 пъти по един и същи начин казано,с все по висок тон...
Отговорът е все "какво казваш,бабо?" .. ooooh!

# 455
savina_33 С риска да ми се скараш,ама помня учехме,че близнаците може да се родят  в 7 месец,т.е. по-рано,макар,че не съм сигурна това ли е имал в предвид свекър ти. newsm78  А иначе знам ли,той сигурно доста се е развълнувал,щом не е могъл да го сметне  Flutter
Мине се, не мине , та се изпляска някой!  ooooh!

Аника, а твоята свеки не знам, какво ще я направя ако е мое свеки! Ужас!  ooooh!

# 456
По повод мой коментар, че е студено и детето може да настине

Свеки:

"Малките деца не изпитват студ!"

Аз:

"Как така?"

Свеки:

"Ами така - не си ли виждала как възрастните хора когато са отрицателни температурите зъзнат от студ, а малките деца не - дори сняг пипат без да им е проблем!"

# 457
По повод мой коментар, че е студено и детето може да настине

Свеки:

"Малките деца не изпитват студ!"

Аз:

"Как така?"

Свеки:

"Ами така - не си ли виждала как възрастните хора когато са отрицателни температурите зъзнат от студ, а малките деца не - дори сняг пипат без да им е проблем!"

newsm09

# 458
Няколко пъти срещнах в мненията, че имало тема, където да похвалим свекървите си.
Ако някой пази връзка към нея, моля да я даде, защото от тази тема тук ми се догади (не можеш да наречеш гласно майката на човекът, когото обичаш "изрод", пък нека си го мислиш, т.е. за мен това прекрачва границата на всичко приемливо).
Имаше и весели историйки, но хора, сами си вгорчавате живота.
За повечето от нещата има простички обяснения.
Например, в едно мнение имаше чуденка за героите от "Листопад". Майка ми също, когато го видя за първи път този сериал, чула имената на Фикрет/Ферхунде като Сикрет/Перхунде.
Излишно е да казвам, че има проблеми със слуха и е напълно нормално да се обърка.
Даже племеницата ми, която е на 7 годинки, й беше казала: "Ама, бабооо, те не са Сикрет и Перхунде, те са Фикрет и Ферхунде."
Извинете за нахълтването.

# 459
Servalan, ай ся се върни няколко поста по-нагоре и прочети първият, публикуван от Аника в темата.
Това на какво ти прилича, а?
Граници не определяй, защото не ти се е паднало моето чудовище, или онова - гореописаното.

И не пиши в теми, които те възмущават. Да не си докараш нещо.

# 460
Така, така, на чужд гръб и 100 тояги са малко.

# 461
свекървата на моята приятелка отишла в тях на гости да види детето. седнало бабето на прилично разстояние от него (все пак жената точно да го ВИДИ е дошла Joy ) и почнала да се превъзнася: "ох, принца на баба, ох, Боже, колко си красив, ох, какъв красив нос имаш - не е грозен и голям като на майка ти" Joy

# 462
свекървата на моята приятелка отишла в тях на гости да види детето. седнало бабето на прилично разстояние от него (все пак жената точно да го ВИДИ е дошла Joy ) и почнала да се превъзнася: "ох, принца на баба, ох, Боже, колко си красив, ох, какъв красив нос имаш - не е грозен и голям като на майка ти" Joy

Joy Joy Joy Аз още преди да забременея ми беше казала"Вие ще имате син и ще прилича на баща си"  Joy Joy Joy
Засега очакваме дъщеря, ако и прилича на мен съвсем ще се съкруши горката Laughing

# 463
  • Бургас

Joy Joy Joy Аз още преди да забременея ми беше казала"Вие ще имате син и ще прилича на баща си"  Joy Joy Joy
Засега очакваме дъщеря, ако и прилича на мен съвсем ще се съкруши горката Laughing

Joy Joy Милата ти свекърва..Вие пък как можахте да не задоволите желанието на свекито Crossing Arms.Че и на всичкото отгоре и това нещастие да прилича не теб. Naughty Joy

# 464
Да,  всеки  който  не  се е сблъсквал  с чудовище  в женски образ, може  да  влезе  и  да ни  нападне  в темата  клко  сме   нетолерантни ,  как  не  сме  широкоскроени като  тях  и всеопрощаващи. Ами   такава  съм - някои  неща   не могат  да  бъдат  простении ако ще  и 200  години да  минат
Аз   " изрод" не  наричам  свекърва си ,  както  и  свекъра пред  мъжа  ми . По простата  причина , че той  си ги  знае какво  представляват  като хора. Неговия  живот   съсипаха родителите  му ,  прогониха  и   му причиниха  много мъка. Освен  изгонвания   от  дома   на  мъжа  ми /  не тяхна  собственост /  съм   била  жертва на физическо  насилие / мъжът  ми  бе  по  това  време   в  чужбина/.  Много  моля  широкоскроените  да  ми  отговорят  дали  биха  подали  сигнал   в полицията  при  побой /фрактура  на челюста/  ако някой им  посегне .  Аз  не съм   го направила   в  името  на семейството  си  и  за да  не  гледа мъжа  ми  част от  неговото   семейство  в затвора.

Така  че  както каза едно момиче по долу -  на чужд гръб  и 100  тояги  са  малко. Просто  всеки  знае  себе си.
Ако  това не  е вашата тема -  просто отидете  в " Да си  похвалим  свекървите"

Последна редакция: чт, 03 фев 2011, 13:03 от Amazing_nice

Общи условия

Активация на акаунт