10 евъргрийна, free edition, от свекъра (свекървата) - 3

• 718 164
  • 3 345
  •   1
Отговори
# 465
Съжелявам  за  грешките  в поста. Просто  се развълнувах прекалено

# 466
  • София/Варна
Аз пак ще се намеся като черна станция, но много от момичетата, писали напоследък в темата, изместиха фокуса от забавните реплики от ежедневната комуникация с родата, към изливане на негативната си емоция.
Теми за наплюване и съскане срещу свекървите има достатъчно - тази е за забавление  Peace.

# 467
Покрай историята с носа се сетих за следната история. Пращам на мъжа ми снимка от ехографията от 18 г.с, че беше в чужбина при техните. Показал я той на свеки и следва коментар:"Детето ИЗЦЯЛО прилича на теб, само носът му е на ... сестра ти"  Mr. Green

# 468
Аз пак ще се намеся като черна станция, но много от момичетата, писали напоследък в темата, изместиха фокуса от забавните реплики от ежедневната комуникация с родата, към изливане на негативната си емоция.
Теми за наплюване и съскане срещу свекървите има достатъчно - тази е за забавление  Peace.

Абсолютно подкрепям, аз харесвам моята свеки, но това не пречи и тя  да си има нейните изцепки, харесваше ми хумора, иронията в темата, бисерите...нека се придържаме към стария и вид, аз наистина я четях за  удоволствие. Не искам да се натоварвам с проблемите на хората.

# 469

1. Аз и мъжът ми сме сгодени и сме на гости на бъдещата, вече настояща свеки...аз обаче се връщам два дни по-рано от мъжа ми във Варна, защото имам изпити, а той остава там. Вечерта ми звъни свеки с един тайнствен, леко гробовен глас и казва" Мъжът ти излиза на кафе с една негова бивша приятелка, оставяй изпитите и идвай тука!!!"  #Crazy Не знаех какво да кажа Mr. Green Laughing

2. Няколко месеца след тази случка, г-жа свеки ми изпрати разпечатка на НЕГОВИЯ телефон да съм видела с кого говори. Sick ooooh!

Това е първият ми пост в темата, цитирах си го специално за Servalan. Ти как би реагирала, ако така свекърва ти прави такива номера?
Има и забавни моменти в темата, но има и тъжни....хората много си патят от свекърви, и книги има. Почети Караславов "Снаха", "Татул" Peace
Радвам се, че си попаднала на добра свекърва, но не всички имат твоя късмет. Peace

# 470
Няколко пъти срещнах в мненията, че имало тема, където да похвалим свекървите си.
Ако някой пази връзка към нея, моля да я даде, защото от тази тема тук ми се догади (не можеш да наречеш гласно майката на човекът, когото обичаш "изрод", пък нека си го мислиш, т.е. за мен това прекрачва границата на всичко приемливо).
Имаше и весели историйки, но хора, сами си вгорчавате живота.
За повечето от нещата има простички обяснения.

Навярно  нямаше  да разводня  темата, ако  някой  преди  това  не  е  беше  разводнил  с това  , че  сами си измисляме  проблеми.
Съжелявам  за о-ффа  момичета  и  за това  , че  ви натоварих. Ако  се сетя  за нещо  забавно  ще  се включа

# 471
На сватбата на един приятел сме. Неговата половинка е с три-четири месеца по-голяма от него, родени са в края и началото на следващата година и о, чудо - това е най-срамното нещо което може да НИ се случи ( според свекървата). Пооплакала се тя на мъжа ми, на всички други общи приятели, обаче никой не й влиза в тона. Та, минаваме да поднесем поздравленията и тя се навежда към сина ни и с висок глас - " А, Иве, ти познаваш ли ги тия хора? Това е булката, нали? Ето, това е леля ти Радостина и бате ти Жоре."  Mr. Green

# 472
Момичета, не сте ме разбрали правилно явно.
Нито се подигравам на онези, които имат проблеми, а още по-малко им се присмивам.
Чета темата от доста отдавна, има страхотно весели и майтапчийски истории и всеки път влизам, за да се посмея с тях.
Има и доста момичета, които когато темата стане прекалено нажежена, се опитват да върнат нещата в правия им път.
Но има и много мнения, които пишат не майтапчийски случки, а по-скоро безсмислени и безпочвени обиди, които не са за тази тема, а си има отделна за лоши свекърви, доколкото помня (и съответно там не чета).
Не знам какво мога да си навлека от писането тук, защото и аз като Вас съм чисто и просто потребител...
Отново извинения за онези, които имат истински проблеми, но не съм имала тях предвид или ако основната цел на темата не е била хумористична...

# 473
  • в дяволитите очички на моето тормозче
Днес моята свеки отново е на гости. Малката си боде с виличка   портокал, нарязан на  ситни парченца. Поради неумело забождане, две от парченцата  падат на пода. ПРеди детето да си ги събере грижливо и да ги изхвърли в коша, както е научена  да прави, баба й чевръсто  ги взема от земята, поднася  ги пред очилата си и  започва   да ги върти между пръстите  си, ато ги оглежда внимателно. На учудения ми  поглед, бабата обяснява: "Гледам да не е полепнал някой косъм по тях". Красноречиво поднасям ръка  към нея, за да ми даде  парченцата и съответно  отивам да ги изхвърля в коша. След мен бабет обидено мърмори: " Ама то и аз щях да  ги хвъря...нямаше  да ги дам на детето".
Възможно е. Вярвам й. Ама друг път. Laughing

# 474
Миналата година им съобщаваме, че ще ходим на почивка в чужбина с колата. Следва въпрос"Защо?". Аз мълча, мъжът ми обяснява - искаме да сме си само двамата, така си почиваме най - добре, освен това си организираме програмата и за разглеждане на забележителностите, както на нас ни харесва. Свекърът мърмори "Ей, само пари харчите, какво ще им разглеждате на някакви камънаци, стойте си в къщи и се наспете, или елате на село" #Crazy

# 475
Не знам къде да се оплача и за това идвам тук  #Cussing out #2gunfire Бясна съм на свекърва ми   smile3514пак започна с нейните глупости...бебето щяло да е красиво, високо и здраво като татко си, от мен се искало само да го износя smile3515 newsm61 сиреч, аз за нищо не ставам /пък и нали каза, че съм само инкубатор за бебетата на техния род/... добре, че е семето на сина й, та да ми е хубаво и здраво бебето newsm61 fight
Всяка втора дума е "то ще е хубаво и високо, и здраво като татко си" щото аз съм грозна, тъпа и т.н. #2gunfire  Веднъж реших да я жегна и да й кажа, че може да е средно на ръст и знаете ли какво отговори?!?!?  bash
"Ами да ! То едните сме високи, другите ниски..." лелееееееееее ignore2 newsm66 Hands Fist без извинение!!!!!
Значи, ако бебето се разболее, ще е болнаво и кекаво като мен, а като е здраво, високо и хубавоще е като златния си тати .... абе аз що не ти Hands Fist
Оххх, много съм и набрала!!! Извинете ме Blush

# 476
Аничка ти се дано бебчето да е здраво пък било то на баща си...
Та по темата:
- Как се нарича когато двама ниски родители имат високо дете?
- Въздействие на околната среда... Wink

# 477
Аз нямам нищо против да прилича на татко си, даже ще се радвам Heart Eyes искам тя да млъкнееееее #Cussing out

# 478
Кажи и директно в очите! Оле, направо ви съжалявам...моята е китка.

# 479
Аника щом ти си инкубатор за гените на мъжът си, то и свекървата е била такъв за гените на свекър ти. Защо не и го кажеш следващия път?

Общи условия

Активация на акаунт