10 евъргрийна, free edition, от свекъра (свекървата) - 3

• 718 164
  • 3 345
  •   1
Отговори
# 480
Рая-Никол, що пък да ни съжаляваш Confused.
То се свиква и после на хумор го обръщаш. Аз се забавлявам от просташките й изявления.

# 481
Да ама това не е смешно. как да обърна това на смях:
Баща ми се смля да й помага, направи и ремонт на терасата, за каквото е звъннала е отишъл, всеки път и прощава обидите и интригите... а тя все това повтаря..."охх, той много дребен..." а майка ми беше болна от рак, забалежи преди 11 год. оперираха я и до ден днешен си е жива, просто от стреса й остана един диабет.... е свекърва ми не спря да повтаря, че баща ми нисък, а майка ми болна #Cussing out
Толкова пъти ме е разплаквала с това си отношение Cry
Мама е на крака, живее един съвсем нормален живот, идва дори да ми помага с пролетни и есенни почиствания, а тя я изкарва инвалид Cry Confused
А нейните родители??? Баща  й е починал на 50 год. МАйка й е била на легло години наред, брат й е починал от рак.... на нея някой натяква ли и го???? #Cussing out

# 482
Рая-Никол, що пък да ни съжаляваш Confused.
То се свиква и после на хумор го обръщаш. Аз се забавлявам от просташките й изявления.

Смешно е, ако слушаш отстрани, никакъв хумор не намирам в това, което пише  Аника, особено за майка и.....това е извратено.

# 483
Пак ще ни скастрят, че не за това е темата.
Обиди всякакви съм получавала от нея. В началото беснеех. Няма смисъл да рева и да се тръшкам реших. Ограничих достъпа до себе си и детето и вече изобщо не ме интересува какво и на кого говори.
Но да си тровя живота и най-вече да й позволявам тя да ме разстройва - не!

# 484
Аника_Б, аз бих ограничила до минимум контактите си с такъв човек.
Не знам и не разбирам, защо търпиш и си мълчиш...

# 485
Когато се разбра , че ще си имаме момченце свекър ми : "Нашият род е отхиляда осемстотин нам си коя година, генът ни е невероятно силен, тъмни коси , тъмни очи .... само момчета се раждат в нашето семейство!"....не мога да не вмъкна че свекър ми има сестра  Joy...ама тя явно не се брои от семейството , нал не е мъж  hahaha  Аз- светла, светли очи, коса руса. Бебе- очи сини, бяло, коса руса. Бебе на година и половина, на гости сме им, свекърът ми след дъъълго наблюдения и малко тъга в очите - Ей поем, това дете е точно твое копие....ама то на баща ти прилича всъщност..мъжкият ген си е мъжки ген  Joy ... опитвам се да проявявам уважение към тях...но този път направо паднах под масата от смях  hahaha

# 486
  • Italia
poem, к'во се оплакваш? Прав е свекър ти, че мъжкия ген е по-силен, ей на виж - момченце е  hahaha

# 487
Прав е свекър ти, че мъжкия ген е по-силен, ей на виж - момченце е  hahaha

Ахахахаааа!

# 488
poem, к'во се оплакваш? Прав е свекър ти, че мъжкия ген е по-силен, ей на виж - момченце е  hahaha

Значи на моя му  е много слаб гена, добре че го прекъснах.... Joy   

# 489
  • в моя свят на мир и любов
Аника,
моята свекърва не ми позволяваше да нося новороденото бебе при моята майка, защото тя била болна от рак и щяла да зарази и бебето с рак. Въпреки, че бях страшно притеснена от много други неща, тази идиотка от сутрин до вечер измисляше разни бабини деветини, само и само да си придава важност. На всичкото отгоре вечер не разрешаваше на сина си да влиза в стаята на бебето, за да го види и да му се порадва. Моля ви се, бащата нямал работа при бебето докато не отрасне.
Пък после се чудя, защо сина й се превърна в такъв идиот - то си е ген.

И когато ми стана бивша бивша свекърва, ме тормозеше докато не й върнах всички подаръци, които ми е правила за сватбата и след това /добре че бяха само две - три нещица, но ми отне доста време да ги изровя от кашоните на тавана/.

Последна редакция: нд, 13 фев 2011, 12:49 от luda

# 490
Как може да има такива хора???  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Ще следя темичката.

# 491
Племенникът ми е вкъщи, свекърите взимат сина ми и племенника от градина. Обаче племенникът ми явно се разболява, защото имаше Т и кашляше, болеше го и глава детето. Понеже майка му, т.е. етърва ми не иска да го гледа, когато е болен, за да ходи на работа и това е практика, свекърва ми се чувства неудобно от създаващите се постоянно ситуации и за да я оправдае, все ни лъже, че детето не е болно, че има спастичен бронхит, който не е заразен и т.н. Но този път направо ме "хвърли в музиката", като каза на детето: "Не се прави, че кашляш!". Доста въображение се иска, за да оправдаеш нечия безотговорност и да прикриеш нечия болест.

# 492
Племенникът ми е вкъщи, свекърите взимат сина ми и племенника от градина. Обаче племенникът ми явно се разболява, защото имаше Т и кашляше, болеше го и глава детето. Понеже майка му, т.е. етърва ми не иска да го гледа, когато е болен, за да ходи на работа и това е практика, свекърва ми се чувства неудобно от създаващите се постоянно ситуации и за да я оправдае, все ни лъже, че детето не е болно, че има спастичен бронхит, който не е заразен и т.н. Но този път направо ме "хвърли в музиката", като каза на детето: "Не се прави, че кашляш!". Доста въображение се иска, за да оправдаеш нечия безотговорност и да прикриеш нечия болест.
Каква тази майка бе..?! Close Close

# 493
Аника Б, както и всички други момичета, които сте тормозени психически от тези долни създания, които само ни тровят живота.. съчувствам ви!!!
За съжаление аз съм в същата ситуация и просто.... искам да ми се махне от живота цялостно... но се опитвам да се успокоявам с това, че Господ вижда всичко и силно се надявам да не ми създава поводи да избухна някой път и да и се разкрещя, че колкото гняв и нерви съм насъбрала.. няма да е добре.

Та по темата....
Моята ни купува консерви и ни праща, защото е с две леви заврени отзад и как да си признае, че нищо не може да сготви... и каза че манджите в консерви били вкусни...  Crazy
Постоянно като се чуем ме пита как е времето при нас... сякаш са й хвърлили пъпа в някоя метереологична станция.....
Един път ми каза, че внезапно е "огладняла като идиот" и аз погледнах ей така  Shocked щото.. това до сега не съм го чувала...

Има още куп простотии... но... опитвам се да ги изтрия от съзнанието си, че яко ми лази по нервите тази женица...  #2gunfire

Ако някой може да сподели как прави пълен игнор на свекърва си би било прекрасно... и как да направя така, че да спре да се обажда на ден по 3 пъти на сина си, да му пише после в скайп, че и във фейсбук... лееелееейй иде ми да я убия.. честно..  Tired

# 494
luda, ужас! Shocked #Crazy #2gunfire Надявам се, че майка ти е по-добре! Praynig Hug
labello , моята свекърва не завъни на него, защото той не и вдига или на бързо я разкарва и тя звъни на мен всеки ден, пише ми в скайп и ФБ ooooh! Tired
zuki , ужасно е, когато баба си дели внуците Close

Общи условия

Активация на акаунт