10 евъргрийна, free edition, от свекъра (свекървата) - 3

• 717 994
  • 3 345
  •   1
Отговори
# 615
  • Sofia
И тя пък какво се оплаква - за 3 дни 2 бодита и 1 чаршаф ли да не са могли да купят? Айде сега...

# 616
  • София
И тя пък какво се оплаква - за 3 дни 2 бодита и 1 чаршаф ли да не са могли да купят? Айде сега...

Ами ако е сред зима и съхне бавно?
Точно такъв беше случая със зълва ми.

# 617
  • Sofia
Като се купи в деня на раждането или следващия, изпере се веднага, зимата може да се сложи на парното, за 1 ден все ще изсъхне. Разбира се, и аз съм за предварителната подготовка, както се вижда в предните страници, но съм убедена, че и за 3 дни е възможно да се подготви всичко.

# 618
  • София
Сетих се една изцепка , но не на моята свекърва а на една позната.
Седят и се хранят като на масата са детето на дъщеря й и детето на сина й/ на познатата ми/ при което свекърва й се обръща към детето на дъщеря си и казва" хайде бабе яж , нищо не ядеш виж другото дете как яде"  Shocked

# 619
  • София

С което да приключа офф-а.
Ами тя жената се напъна, но 2 дена издирва по инструкции какво иска дъшеря й. Купуваше и переше... но действието се разви средата на октомври и нямаше парно, а се изляха и едни дъждове за неин късмет.  Crazy

# 620
  • София
Любима гледка ми беше това по бебешките магазини. Аз с корема и мъжО си гледаме най-спокойно, а около нас поне една изнервена групичка “ошашкан нов татко с махмурлук, тъщата, свекървата и т.н.“ пазаруват по списък, а точно това, което е избрала младата майка го няма-а-а... Mr. Green

# 621
  • Sofia
Мда, вече с претенциите доста се усложнява работата!  Peace

И за да се върнем на темата: супер хилеж падна преди няколко месеца. Свекърва ми разбрала, че зет ми има подагра. Отиваме й на гости и почна да обяснява строго на мъжа ми да намали месото. Ние така или иначе не ядем много месо, но тя няма как да знае. Ок, съгласяваме се. В следващия момент сервира за обяд на мъжа ми 2 вида пържоли, а ако иска, има и кюфтета... Joy

# 622
В рискова бременост съм и по спешност ме приемат в Плевен за съмнение за изтичане на води, всичко мина добре, прибираме се и свекървата от вратата- Виждаш ли какво става, като купуваш предварително неща и дрехи за бебето, като ти казвам аз да не купуваш,ме слушай  Mr. Green
А ! Да знаеш да слушаш жената вече щото то от това купуване предварително ще да е изтичането на водата  Joy

ми да, вика ми"виждаш ли какво му правиш на бебето"...едва ли не аз съм виновна, че ме кара мъжо по спешност в плевен и накрая ми изтърси"ми ти си се напикала, то водите не изтичат така по малко, а изведнъж",Е и така да е , може ли така да ми го каже, идеше ми да я прасна по тъпата физиономия....

# 623
В рискова бременост съм и по спешност ме приемат в Плевен за съмнение за изтичане на води, всичко мина добре, прибираме се и свекървата от вратата- Виждаш ли какво става, като купуваш предварително неща и дрехи за бебето, като ти казвам аз да не купуваш,ме слушай  Mr. Green
А ! Да знаеш да слушаш жената вече щото то от това купуване предварително ще да е изтичането на водата  Joy

ми да, вика ми"виждаш ли какво му правиш на бебето"...едва ли не аз съм виновна, че ме кара мъжо по спешност в плевен и накрая ми изтърси"ми ти си се напикала, то водите не изтичат така по малко, а изведнъж",Е и така да е , може ли така да ми го каже, идеше ми да я прасна по тъпата физиономия....
Ти стой по-далеч от свеки поне докато родиш. Трябва да си спокойна, а с такъв човек до себе си едва ли ще можеш. Ако пък няма начин й кажи право куме в очи да не те нервира, защото вреди на бебето.  Peace
Пази си спокойствието!

# 624
  • София
ааа мойта не беше от суеверните ама хич;) накупихме всичко, даже дрехи втора употреба беше купила за бебето  Shocked
направо в кофата и така и не разбра.

# 625
едно записче, да не изтърва темата, пък като е сетя ще пиша

сетих се.
женим се ние набързо ( свекитата и мама правиха сватба) и аз си мрънкам, че нямам годежен пръстен и никой не ме е питал дали да се женя. На сватбата получавам пръстен от свеки с картичка - не е годежен, но дано да спреш да мрънкаш. Пазя си я картичката.

Последна редакция: вт, 30 авг 2011, 16:02 от ~Elg~

# 626
едно записче, да не изтърва темата, пък като е сетя ще пиша

сетих се.
женим се ние набързо ( свекитата и мама правиха сватба) и аз си мрънкам, че нямам годежен пръстен и никой не ме е питал дали да се женя. На сватбата получавам пръстен от свеки с картичка - не е годежен, но дано да спреш да мрънкаш. Пазя си я картичката.

#Crazy #Crazy #Crazy #Crazy ужас

# 627
  • София
На сватбата получавам пръстен от свеки с картичка - не е годежен, но дано да спреш да мрънкаш. Пазя си я картичката.
Joy

# 628
  • София
~Elg~ , или си прекалила с мрънкането, или не е било пред правилния човек.  Laughing

Ако има някой, който повече от мен мрази да готви, то това е моята свекърва. Всеки път, когато отидем при тях и тя казва нещо от сорта "Ох, започнала съм да правя салата, но само ще отида до еди-къде си и..." И се сещайте кой довършва салатата. Последният път, когато им гостувахме аз пристигнах много ядосана /служебно/.
Тя: Тук съм извадила едни домати и краставици, за да правя салата, но първо ще изляза малко да разходя децата и ... Ти виж нещо там, ако искаш...
Аз: Изобщо не си прави труда, аз ще разходя децата. Ти си върши работата.
Стоим една срещу друга и "под вежди се гледаме строго." Без да отмества погледа си от мен, тя се провиква към девера ми: "С., ела, маме, да довършиш салатата, че ние със Спунк трябва да разходим децата."

Хобито на девер ми е кулинария.
Децата, в конкретния случай,  спокойно можеха да се разходят сами.

Последна редакция: ср, 31 авг 2011, 00:45 от Спунк

# 629
  • Шумен
Спунк, свекърва ти обаче голяма хитруша  Joy а си мислех че аз съм човека, който най-мрази да готви а и не ми се отдава  Blush

Общи условия

Активация на акаунт