10 евъргрийна, free edition, от свекъра (свекървата) - 3

• 717 940
  • 3 345
  •   1
Отговори
# 630
Това за пръстена по- скоро беше майтап. Аз и сега си казвам, че никой не ме е питал искам ли да се женя.

Чувала съм, че сина и бил донор. Чудна работа, ако беше само донор защо още съм с него.  newsm78

Весело да е.

# 631
  • София
Ами не й е било лесно на жената с трима ящни мъже в къщата.  Laughing

# 632
Това за пръстена по- скоро беше майтап. Аз и сега си казвам, че никой не ме е питал искам ли да се женя.

Чувала съм, че сина и бил донор. Чудна работа, ако беше само донор защо още съм с него.  newsm78

Весело да е.

как само донор  newsm78 на спематозоиди ли
е какви са тези жени, бе майки са все пак и съпруги...оф  Shocked

# 633
  • Шумен
Ами ако тя  така е приемала мъжа си, може това и на сина да се е прехвърлило  Crazy

# 634
да само донор. Пък от бабетката съм чувала, че само му харча парите. То едни пари, мани.

Чудно защо не го напуснах, като ме забремени или като остава 2 пъти в най- неподходящия момент без работа и го "гледам". Явно пък го обичам, знам ли.

Сега се сетих и друго. Когато детето беше малко те ( свеки и бабата) ми обясняваха, че му се е отлепило небцето, защото като пие мляко и хълца след това.  Joy Доки много се смя. Та според тях трябвало да я държа да увисне на небцето си.  hahaha

# 635
  • Шумен
май-нямат представа какво и къде е небцето  #Crazy

# 636
да само донор. Пък от бабетката съм чувала, че само му харча парите. То едни пари, мани.

Чудно защо не го напуснах, като ме забремени или като остава 2 пъти в най- неподходящия момент без работа и го "гледам". Явно пък го обичам, знам ли.

Сега се сетих и друго. Когато детето беше малко те ( свеки и бабата) ми обясняваха, че му се е отлепило небцето, защото като пие мляко и хълца след това.  Joy Доки много се смя. Та според тях трябвало да я държа да увисне на небцето си.  hahaha

ихаааааааааааааа, тя свекърва ти и бабата са достойни за медал  hahaha hahaha
как може да има толкова неграмотни хора, ами дори и да го мислят , да мълчат бе
да не се излагат като кифладжийки
А моята ми вика"да не си посмяла да кърмиш повече от 6 месеца, че е вредно за бебето и само се разглезвало"
Имам чувството, че свекървите над 60 са изкукуригали вече  Shocked

# 637
 30 минути след изписването, седим на дивана, майката на мъж ми държи първото си внуче, следва въздишка на облекчение и коментара: Добре, че прилича на Георги!
 Да допълня, че детенце е вече на 2 години, а баща му не е дошъл да я види. Оправданието, е че аз съм я била загърнала на изписването та той да не я види! Което е глупост, но май на него му трябва все пак оправдание.
 и последния бисер е от скоро - мъж ми му показва снимка на малката ка бере магданоз, баща му пита кой е това, мъж ми отговаря - Дъщеря ми. Баща му казал,ч е няма честта да я познава и се обърнал на другия край. Ама май и няма да има честта да я познава!

# 638
fifonka като одъртеят някой хора наистина откачат Shocked Моят свекър е същия като твоя, прави си някакви странни заключения ooooh! Ама това че си искала да скриеш бебето направо ме уби #Crazy

# 639
fifonka като одъртеят някой хора наистина откачат Shocked Моят свекър е същия като твоя, прави си някакви странни заключения ooooh! Ама това че си искала да скриеш бебето направо ме уби #Crazy
Да ти кажа честно - и мен ме уби, останах безмълвна. И до ден днешен продължава да си измисля такива неща по всякакви поводи!

# 640
..Та според тях трябвало да я държа да увисне на небцето си.  hahaha

.
май-нямат представа какво и къде е небцето  #Crazy

Навремето се е правело наистина. Старите баби, дето са бабували, правели са масаж на бебето и накрая с два пръста са повдигали бебето за небцето, поставяли са пръстите си в устата ме и само на горната челюст е висяло бебето. За няколко секунди.
Не знам защо се е правело обаче.
Баба ми ми е разказвала.

# 641
Навремето се е правело наистина. Старите баби, дето са бабували, правели са масаж на бебето и накрая с два пръста са повдигали бебето за небцето, поставяли са пръстите си в устата ме и само на горната челюст е висяло бебето. За няколко секунди.
Не знам защо се е правело обаче.
Баба ми ми е разказвала.
За пръв път чувам за такова нещо  Shocked Радвам се, че вече живеем в други времена...

# 642
 Да, и моята баба ми е казвала, че е трябвало да вадя дребния като бебе от коритото по описания начин- за небцето  Crazy Било се правело, за да се повдигнело самото небце и да не се дави когато пие течности детето  Joy

# 643
ужас  Shocked Shocked Shocked
моята баба пък ми е казвала, че са търкали бебетата със сол за дезинфекция

# 644
Това за небцето и аз го знам. При мен евъргрийните не са от свеки, а от майка ми, но да не е запис, че ми е весела темата.
Когато сме на гости на нашите и малкото ревне, плаче му се просто, се изливат тонове светена вода върху него, да не би да е урочасано, вика се една баба, съседка, да му гаси клечки. ooooh!
И мас имам, девет пъти преварена, да го  мажа.
А  майка ми е детска учителка. Whistling

Общи условия

Активация на акаунт