10 евъргрийна, free edition, от свекъра (свекървата) - 3

• 717 821
  • 3 345
  •   1
Отговори
# 705
ООо, моето свеки колко пъти като остане мляко е подканвала мъжо :" Пийни си бе маме, пийни си- к'во му е"
 Laughing

# 706
  • София
Малко офф - не знам дали се опитвали АМ, е няма такава гадост.. блудкаво и остава горчив привкус в устата.  Sick

За протокола - не съм пила от шише или биберон на бебето, но го опитах в чуденка защо не иска да го яде малката... еми разбирам я Simple Smile

# 707
един добре забравен стар съвет-ако от нещо му излизат пъпки на бебето,ти мудавай повече,не му го спирай ,да свикне детето с храната Mr. Green
Нали при нея нищо не трябва да се изхвърля Sick

# 708
Малко офф - не знам дали се опитвали АМ, е няма такава гадост.. блудкаво и остава горчив привкус в устата.  Sick

на мен пък фризо-то на малката ми харесва на вкус  Mr. Green ама кърмата повече ми харесва.Снощи пък моята свеки хукна да дава на бебето студена вода, добре, че я видях  Tired

# 709
  • Бургас
е, моята изчака хубаво да текне студената вода, че да й измие лицето

# 710
един добре забравен стар съвет-ако от нещо му излизат пъпки на бебето,ти мудавай повече,не му го спирай ,да свикне детето с храната Mr. Green
Нали при нея нищо не трябва да се изхвърля Sick

Shockedмного се смях на това Grinning Grinning Grinning

# 711
  • Шумен
Тази тема за консумация до дупка е любамата на свекървата на моята свекърва. Обикновено тя ни навестява към края на седмицата и ни носи храна сготвена от нея. В повечето случаи тази манджа цяла седмица я е яла (тя е сама) и вече и е писнало, но да не отива зян. Друг е въпроса че аз поне не знам тя да има хладилник и храната стои навън и е със съмнително качество Sick

# 712
Как така без хладилник, къде си съхранява яйца, месо, млечни продукти и подобни неща?! Ами лятото? Звучи ми абсурдно просто, аз всичко тикам в хладилника и не мога да си представя дом без такъв уред.

Към евъргрийните си зачислявам желанието на бащата на любимия да си купи нова кола на лизинг, за да можело след 20 г. да ни я завещае на нас... дори за марка се допита. Да е жив и здрав, ей това се вика с поглед в бъдещето. Mr. Green

# 713
  • Шумен
Идея си нямам кое къде съхранява. Тя си имаше хладилник в апартамента, но от 2 години се премести насело и ми е казвала че няма хладилник там. Аз също всичко тикам в хладилника и ми е странно, но явно има и хора за които е излишен този ел. уред просто (при нея не е липса на средства а на желание).

# 714
24-ти декември в телефонен разговор със сина си:
-"Утре ще си изключа телефона,не ми се обаждай да ми честитиш Коледа!"
25-ти декември звъни сутринта на внучка си и реве:
-"Честита Коледа,бабеее,аз тука ЗАБРАВЕНА ОТ ВСИЧКИИИ!"

Синовете й се разсърдиха тази година,защото категорично им отказа да ги приеме за празника,щяла да работи,нямала пари,трябвало сами да си готвим и палим печката.После се отметна,твърдеше,че не сме искали да ходим при нея,защо сме си харчили парите за ресторанти и хотели...Да уточня,че сме й купили дърва и ако евентуално се беше съгласила да караме празниците в дома й щяхме порядъчно да напазаруваме.
Моят мъж не се е чувал още с нея оттогава,много й се обиди.А на мен ми е смешно.

# 715
за 5-месечното бебе на приятелката ми-много е пълно това дете-тежи около 8кг не помня точно Mr. Green,само ако моя бебчо на пет месеца е по пълен Mr. Green-веднага ще го сложа на диета Mr. Green

# 716
И аз ще включа моята тук; толкова години съм добре възпитана и я "прикривам", но тази коледа ми стана особено смешно и тъжно.

Виждаме се рядко. Интересуват се главно от себе си. Интерес към внучето - само показен, никакво реално опознаване и общуване не се случва. Затова пък синът им (тоест, мъжът ми) е на някакъв огромен пиедестал сложен; гледат го като полубог само ако си отвори устата. Тази коледа ни идват на гости за дълго, даже оставят да спят. Гледат и слушат сина си с влажен поглед през цялото време, аз се налага да домакинствам, малкото внуче пренебрегнато и умира от скука. На края на 24-часовото гости няма никакви признаци това да свършва и аз предлагам да играем всички една board game, от тези на маса, за да провокирам все пак и някакво общуване с детето.

Малкият е на 7, играе като голям и често печели без ничия помощ. Когато губи обикновено не се разстройва. Обаче - о, чудо! На края на играта бабата и дядото започват активно да помагат на 40-годишния си син да спечели (!!!), предлагат му картите които изтеглят ("вземи, маме") и т.н. Така че накрая спечели 40-годишния, а 7-годишния се разплака от несправедливостта, не защото загуби.

Седях и се дивях. Честно казано дори не можах да се ядосам, толкова беше абсурдно, че чак смешно.

И за капак, на финала подхващат разговор пред детето - питат божествения си син вярно ли е, че тази година ще свърши света, как мисли... С мъжът ми се опитваме да замажем и се разсмиваме, казваме - поредната глупост, но те не се усещат и настояват - по телевизията казали и всички тези катаклизми... Та следващите 24 часа отговарях на разстроени детски въпроси, гушках много, правих се на маймуна и играхме на 100 различни игри с малкия, докато се отърси... Добре че ни гостуват рядко!

Последна редакция: ср, 11 яну 2012, 04:10 от Кинче Кривошапкова

# 717
  • Пловдив
Малкият е на 7, играе като голям и често печели без ничия помощ. Когато губи обикновено не се разстройва. Обаче - о, чудо! На края на играта бабата и дядото започват активно да помагат на 40-годишния си син да спечели (!!!), предлагат му картите които изтеглят ("вземи, маме") и т.н. Така че накрая спечели 40-годишния, а 7-годишния се разплака от несправедливостта, не защото загуби.
Ако баща им си позволи да мами в игра за да спечели от децата си!!!!!!!!!!!!!!!! ще го изям с парцалите. И тук не е важна свеки, а защо господин полубога е приел помощта!!! Проблема изобщо не е в свекърва ти, а в мъжа ти.

# 718
Да, редно е да погледнеш и от друг ъгъл
Защо тати не обръща внимание на детенце,или и той е доволен,че има аудитория запленена от него Simple Smile

# 719
Обаче - о, чудо! На края на играта бабата и дядото започват активно да помагат на 40-годишния си син да спечели (!!!), предлагат му картите които изтеглят ("вземи, маме") и т.н. Така че накрая спечели 40-годишния, а 7-годишния се разплака от несправедливостта, не защото загуби.

Смешно и тъжно е наистина, че  40-годишния  позволява да се случва това!

Общи условия

Активация на акаунт