10 евъргрийна, free edition, от свекъра (свекървата) - 3

• 717 979
  • 3 345
  •   1
Отговори
# 765
Здравейте момичета.Май всички свекърви ни смятат за късметлийки ,че сме им взели техните съкровища.Моята един път когато бяхме на различно мнение ми заяви да не се перя,че щяла да ме върне на майка ми #CrazyАз естествено не и останах длъжна и и отговорих,че щом са ме взели с музика ,с музика трябва да ме върнат иначе няма смисъл да го прави,ако никой не разбере Joy
Един път(май по Коледа беше) правих торта Гараш и понеже те бяха при нас реших тортите да са 2,за да има и за празника.Вечерта хапнахме по 1 парче(много е сладка)На сутринта ставам и какво да видя-тя се търкаля из леглото пъшка и нарежда,че се опитвам да я уморя newsm09Вечера  тя станала и изяла цялата друга торта(оставила нарязаната) и естествено вдига кръвно и и става лошо.Недоумявах как тя е 40кг мокра ще изяде цяла торта.И естествено аз съм виновна,че съм направила вкусна торта.Случката завърши в Бърза помощ.Сега ми е смешно,но тогава доста ни изплаши.
Стига бе! Може ли да има толкова лаком човек да изяде цяла торта?! Свекърва ти е ...нЕмам думи Shocked #Crazy

# 766
Здравейте момичета.Май всички свекърви ни смятат за късметлийки ,че сме им взели техните съкровища.Моята един път когато бяхме на различно мнение ми заяви да не се перя,че щяла да ме върне на майка ми #CrazyАз естествено не и останах длъжна и и отговорих,че щом са ме взели с музика ,с музика трябва да ме върнат иначе няма смисъл да го прави,ако никой не разбере Joy
Един път(май по Коледа беше) правих торта Гараш и понеже те бяха при нас реших тортите да са 2,за да има и за празника.Вечерта хапнахме по 1 парче(много е сладка)На сутринта ставам и какво да видя-тя се търкаля из леглото пъшка и нарежда,че се опитвам да я уморя newsm09Вечера  тя станала и изяла цялата друга торта(оставила нарязаната) и естествено вдига кръвно и и става лошо.Недоумявах как тя е 40кг мокра ще изяде цяла торта.И естествено аз съм виновна,че съм направила вкусна торта.Случката завърши в Бърза помощ.Сега ми е смешно,но тогава доста ни изплаши.

Е, бива ли такава лакомия?  ooooh! Как ще изяде цяла торта и то тази, която е за самия празник ... И то ти се опитваш да я умориш.  ooooh!

# 767
  • София
Аз пък мисля, че Шерифката наистина се е опитала да умори свекърва си.  Naughty Защо ще прави 2 торти - ми тя направо си е викала "елате ми изяжте едната торта, има достатъчно за другите"! А свекървата само това е чакала - поддала се е на провокацията.  hahaha bowuu

# 768
оффф не че нещо ама и вие сте много капризни,изчетох целия форум.Еми че има проклети има ама вие мислите ли се за идеални приемаите по леко нещата един живот е все пак няма смисал от лошо

# 769
оффф не че нещо ама и вие сте много капризни,изчетох целия форум.Еми че има проклети има ама вие мислите ли се за идеални приемаите по леко нещата един живот е все пак няма смисал от лошо
супер включването Rolling Eyes
ако не ти е интересно, намираш за злободневно и нямаш нищо за казване, що четеш newsm78

# 770
Като №1 в  топ 10 на евъргрийните и, за мен ще си остане манипулативния SMS до мъжа ми, отказал да изпълни на момента нейна хрумка /поради наши планове/ и даде "отчет" после, какви ги вършим.Беше в началото на съжителството ни.Дори не помня точно ситуацията, бяхме ходили някъде...Не мога да цитирам и дословно въпросния SMS/трябваше да го запазя!/, но в общи линии беше нещо от сорта:...Ти нямаш ли майка... много бързо ме захвърли...искаш да умра ли...за да не преча...Следващия ден лежеше с високо кръвно.

# 771
  • 1st floor
Да не се разпозна в някоя от случките, та така се засягаш? Mr. Green

# 772
Не несъм се разпознала много съм млада,нищо лошо несъм казала има и случаи много зле но има и като им кажеш нещо дори и да сбъркаш снахата се пали  #2gunfire

# 773
  • София
Не несъм се разпознала много съм млада,нищо лошо несъм казала има и случаи много зле но има и като им кажеш нещо дори и да сбъркаш снахата се пали  #2gunfire

Хайде цитирай или посочи поне едно такова мнение, за да не звучиш като голо подхвърляне в грешната тема - защото до тук такова ти е включването. Темата е за изцепки, за смешни неща, не е нужно даже да палим, понякога и не палим.

# 774
Ааа, тамън тръгна темата,  без такива приземявания, моля! По същество Grinning да продължим.

# 775
И аз да се включа с един от бисерите на моят бивш "свекър". Дълго време не ме одобряваха като приятелка за  сина си. Бяха абсолютно сигурни, че съм с него заради парите  му (им) и ще го "изцоцам"и захвърля (техен израз) Та веднъж някакъв явно важен господин им беше на гости, а ние в другата стая бяхме с компанията. Той влиза и започва да представя приятелите му - това е доктор еди кой си, това е инженер ..., това е еди кой си - преподавател по музика и така...Мен си ме прескочи. Човекът попита - а младата дама? Отговорът беше - А, това е момичето от махалата Rolling Eyes

# 776
Еми момичета то от сития да те е страх.Тя уж сладко не яде,а и трябва да се ограничава,но като дойде в къщи първо проверява какво съм направила.А и аз съм една дето обича да се цапа и винаги има нещо сладко домашно приготвено Joy все съм я изкушавала.

# 777
Темата е страхотна,от няколко дни чета старите теми ,не съм се смяла така отдавна.Аз няма да разказвам за свекървата,че там хич не е смешно,но пък бабата и дядото на ММ са нещо страшно.
Последната случка - скарани са цяла седмица,понеже дядото твърди че си е купил ЕЛЕКТРОННИ чорапи,много специални ,по 10 лв за чифт,а бабата му казала,че е побъркан дъртак и той и е сърдит  Grinning Grinning Grinning Grinning

# 778
  • София
Свекървата на моя много добра приятелка гледа семейните снимки.
Казва на внучката:
- Бабе, колко си хубава.  Flutter А пък татко ти! Същи Ален Делон.  bowuu

# 779
Свекърва ми е добра жена, разбираме се, но и тя си има бисери.
Вижда ме за пръв път оглежда ме и казава: Не си лоша, хубавка си, но аз каква красавица бях и вади шест! албума със снимки JoyНе ми оставаше друго освен да цъкам с възхищение:)
Мъжът ми е доста по голям от мен, на десетата ни годишнина, след вечеря пием кафе, свекърва ми ни гледа и казва, сине не си мръднал за десет години, разликата изобщо не ви личи, демек мен ме е била Чирпанската градушка, а него благосклонно го подминала:)
Бременна съм с втората ни дъщеря, избрали сме името Жаклин. Обажда ми се свекървата и казва:
Виж, майче, аз направих проучване питах десет човека кое име е по-хубаво, Жаклин или Дорис, осем бяха за второто( а то е производно от нейното:)))
И други имам, пак ще пиша. Много се забавлявах с вашите разкази, благодаря, че споделихте тези весели случки:)

Общи условия

Активация на акаунт