10 евъргрийна, free edition, от свекъра (свекървата) - 3

• 717 870
  • 3 345
  •   1
Отговори
# 780
Не съм по темата май newsm78 бисерът е от баща ми Wink Давам му стария си телефон и той вече ще е мобилен Crazy Давам му зарядното и му казвам че батерията е почти празна и трябва да я зареди. Погледна към кабела и отсече: Не моА се занимавам! Ще купя нова батерия!  Joy Joy Joy

# 781
 Joy като на дистанционното -просто ще купи нова батерия
човека

# 782
В събота влизаме със свекито в един хр.мазазин.След като напазари(аз само бутам количката) и плати на касата,забеляза кутия за томбола на следкасова зона.Подава ми бележката и ми казва да си пиша името и да я пусна.Аз и обяснявам,че за да участваш трябва да си купил определена марка кафе.А тя"Ми няма значение,може пак да те изтеглят"

# 783
 Гледахме няколко дни свекъра у нас след болничен престой. Сега като се върна у дома си не спира да повтаря, че САМО У НАС  кръвното не му играело!

# 784
  • На един клон
Гледахме няколко дни свекъра у нас след болничен престой. Сега като се върна у дома си не спира да повтаря, че САМО У НАС  кръвното не му играело!
Хохохо, поддържала си го постоянно високо може би?

# 785
Кръвното му беше перфектно през цялото време .... като на бебе  Joy Joy Joy

# 786
Кръвното му беше перфектно през цялото време .... като на бебе  Joy Joy Joy

Свекървата, ах, свекървата е виновна Joy

# 787
На гости ми е една приятелка и ми разказва за планираното сватбено пътешествие до Куба.Свекито уж разговаря с майка й,но следи и нашия разговор.Бъдещата булка обяснява ,как това е мечтата на живота й ,как са планирали всичко с години ,събирали са пари и т.н.Единственото неприятно нещо в цялата работа ,бил полетът,който бил през Москва и оттам - Куба!Свеки мига,мига на парцали и най-сетне предложи да отидели с ....автобус! ooooh! Обясних й ,че Куба е остров и няма как ...Еееее,толкова ли далече било,чак три дни път,по-добре да били отишли на планина някъде,я  колко хладно и хубаво било в нейното село по това време на годината  #Crazy (тя е  от малко подбалканско селце ,което няма нишо общо даже със селския туризъм Tired)

# 788
  • Варна
Здравейте!  Hug
Изчетох, предните 2 теми, но тази още не съм... реших първо да ви пиша.  Blush
С ММ нямаме брак, но пък сме от години заедно, та все едно са ми свекър и свекърва, родителите му.

Свекърва ми има безброй бисери... ето някой от тях:

1. С мъжът ми живеем в Варна, но сме си от село и уикендите си пътуваме до там.
   Минава уикенда и тръгваме да се прибираме към града, преди да тръгнем свекърва ми ни дава малко багаж (тя има навика да купува и да трупа) и търси там един тиган да ни подари, намира го и отсича, " Ето го тиганът, заповядайте аз не съм го ползвала, хубав е  има си и Джи-точка"  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
С мъжът ми изпаднахме в  Joy Joy Joy, от смях и неудобство не успяхме да и обясним, какво точно е Джи-точката и че няма нищо общо с тиганите.  Joy

2. Прясно от миналия месец... аз съм в сесия и сме я извикали от село да гледа синът ни, аз да ида спокойно на изпити. В дните, които бяха между изпитите излизахме на разходка... та излезли сме на разходка, аз бутам количката по един баир, тя върви до мен и се прибираме, че вече ставаше горещо. Изкачихме баира и я помолих да спрем, да си почина малко... сядам на един бордюр, гледам я и си говорим, загледах се и виждам,че е с дълъг ,черен панталон и тъй като умирах от жега я попитах дали не и е топло така облечена, при което ми се отговаря :
"То, който има сланинки, само на него му е топло и се поти"... то вярно 2 месеца след раждането не съм фиданка, а тя няма и 50кг, знам, или поне се надявам, че не го е казала нарочно и с лошо намерение.  newsm78

Пп: След като се прибрахме,пуснах пералня с мръсните дрехи и взех да изпера и нейната блуза с която беше... е блузата беше мокра.  Mr. Green Теорията и явно малко куцаше.... Grinning

# 789
Да беше й дала тя да бута количката тогава Crazy

# 790
  • София
Хахах,леле как се смях с Джи-точката на тигана,,, Crazy  Laughing

# 791
  • 1st floor
Хахах,леле как се смях с Джи-точката на тигана,,, Crazy  Laughing
Някой така и не могат да я намерят, пък тя ето къде била - на тигана!!! Mr. Green

# 792
Децата ми не обичат кисело мляко ,много трудно го приемат.Онзи ден се опитвам да дам на малкия мляко с бисквити.Той се инати ...идилия Laughing Свекито цъка с език и заключи ,че детето не иска ,защото бисквитите не ги начуквам със стъклена бутилка върху вестник.Дай да пробваш върху вестник ,да видиш какви стават  Laughing Голяма тънкост е това ,да знаете  Laughing

# 793
  • Be realistic - plan for a miracle.
1.
Оженихме се септември, а декември се обзаведохме с едно бебе коте (от доста време си го мислехме  Heart Eyes ) Първо посещение при свекърите след това - барабар с котето, по Коледа, у тях. Тя първоначално "ух, колко е сладко" ама погледа й един сериозен и ме гледа втренчено. След вечеря изплю камъчето:
- Ми то на мен една колежка ми каза, че от котешките косми жените правели аборти...
Не че бях бременна, тя просто да си каже.

2.
Отишли сме на вечеря у тях и мъжът ми й разказва, че в момента колегите му всичките са на морето на тийм билдинг (на него не му се лангъркаше в автобус цял ден и отказа). И както той си обяснява "целият офис сега е на тийм билдинг" и тя се изцепва:
- Ама без теб ли?
Ей, не можах да се сдържа и за части от секундата, като рефлекс, казах:
- Не, с него, и той е там.

Разсърдих я  Tired

# 794
  • На десетия....
Ето точно за тази тема е свеки  Laughing бяхме за няма и два дни, а тя не се спря
Сложила съм малката на земята да се търкаля, свеки влиза и казва
"Недей да я учиш да лази, после няма да иска да ходи"  Joy

Малката още суче, което свеки не разбира. Сега в жегата става вир вода, съответно пак съвет:
" Трябва да спреш да я кърмиш, мъчи се детето с шише ще му е по лесно"

Общи условия

Активация на акаунт