10 евъргрийна, free edition, от свекъра (свекървата) - 3

• 718 136
  • 3 345
  •   1
Отговори
# 3 045

Писала съм и преди - на първата ни среща със свекъра ме накара да стоя права до масата докато с ММ ядяха, за да му сипвам ракия, защото "снахата се познавала по това как сипва".
Уф! Ще прозвучи заядливо, но не мога да се сдържа. И ТМ яде и пи, докато ти стоя права и не му преседна? И ти се омъжи за този мъж и му роди деца?

Аха, повечето неща в моя живот са типичен пример за как НЕ трябва да се правят нещата. Ама знаеш ли какви са ни хубави гарджетата, пу,пу,пу  Heart Eyes

# 3 046
Един виц по случая на Диана:
Стоят три приятелки и си говорят.Първата:
-Моята свекърва я погребахме на много хубаво място-една зеленина, едно поточе ромоли наблизо, много е хубаво.
-А, и моята е на хубаво място- точно към морето гледа, сутрин я огрява изгрева...
Третата мълчала, мълчала, пък нервно вдигнала телефона и набрала свеки:
-Майко, какво правиш?
-А, нищо, мотам се...
-Аха-процедила снахата през зъби- мотай се, ти докато се моташ хората заеха хубавите места!

# 3 047
Да са ви живи и здрави гарджетата, babunka!

# 3 048
Да са ви живи и здрави гарджетата, babunka!

Благодаря, благодаря!  Ако е рекъл Господ, може и още едно, две да долетят Simple Smile bouquet

# 3 049
Един виц по случая на Диана:
Стоят три приятелки и си говорят.Първата:
-Моята свекърва я погребахме на много хубаво място-една зеленина, едно поточе ромоли наблизо, много е хубаво.
-А, и моята е на хубаво място- точно към морето гледа, сутрин я огрява изгрева...
Третата мълчала, мълчала, пък нервно вдигнала телефона и набрала свеки:
-Майко, какво правиш?
-А, нищо, мотам се...
-Аха-процедила снахата през зъби- мотай се, ти докато се моташ хората заеха хубавите места!

хаха имаше и един друг- за една, дето искала да я погребат на Червения площад и на другия ден снахата идва и казва: Давай, майко, приготвяй се. Уредих те за Червения площад. Погребението е утре.

# 3 050
  • Наблизо
Моята баба е като свека на Диана..Надживя мъжа си,как се казва ''Умря мъжът на болната жена''.

# 3 051
Диана, фенка съм на твоята свеки, голяма работа е:) За раздавката и помена каза ли как и какво? Сигурно пропускаш важни подробности да ни разкажеш, а имам интерес:) Отдавна не се бях смяла до сълзи:)

# 3 052
Диана, адмирации, момиче! Пиши, пиши, умееш го прекрасно bouquet
Babunke, да те ожали човек! Права до масата?! Потрес! Отделно, че
ми стана гнусно като те чета, можеше да не ги изтипосваш толкова цветно!

# 3 053
Zoi, за жалене не съм, спокойно. Човекът си има някакви си негови разбирания, всеки е  свободен да живее както пожелае. Нито го съдя, нито критикувам - споделям с какво не съм съгласна и давам фактологическо обоснование.

Щом и в тази тема не се сдържа да дойдеш да почнеш да мелиш и размахваш пръст си взимам поука. Следващия път ще внимавам какво пиша, за да не се потресеш ако ме прочетеш случайно.  Peace

# 3 054
Диана, фенка съм на твоята свеки, голяма работа е:) За раздавката и помена каза ли как и какво? Сигурно пропускаш важни подробности да ни разкажеш, а имам интерес:) Отдавна не се бях смяла до сълзи:)

значи, тази точно тема, по която свеки много често говори, е като моноспектакъл- минно поле. Тя си говори и аз я слушам внимателно. Сигурна съм, че много ще се зарадва, ако си водя записки. Но! Не се намесвам с коментари или предложения, щото тя се изнервя понякога.Както се случи и последния път.
Веднъж тя както си дрънкаше и аз като една добра снаха давам предложение: а помена да вземем в голям ресторант да го направим- ей тъй за разкош, да поканим тоя и оня и да поръчаме някакво много завързано ядене,какво ще кажеш?  Тя неочаквано ми вика; Ма какъв човек си? Аз още не съм умряла- ти помена ми гласиш! И не ми говори 6 месеца. Хубаво време бяха тия 6 месеца....

# 3 055
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Скрит текст:

значи, тази точно тема, по която свеки много често говори, е като моноспектакъл- минно поле. Тя си говори и аз я слушам внимателно. Сигурна съм, че много ще се зарадва, ако си водя записки. Но! Не се намесвам с коментари или предложения, щото тя се изнервя понякога.Както се случи и последния път.
Веднъж тя както си дрънкаше и аз като една добра снаха давам предложение: а помена да вземем в голям ресторант да го направим- ей тъй за разкош, да поканим тоя и оня и да поръчаме някакво много завързано ядене,какво ще кажеш?  Тя неочаквано ми вика; Ма какъв човек си? Аз още не съм умряла- ти помена ми гласиш! И не ми говори 6 месеца.
Хубаво време бяха тия 6 месеца....

hahaha страшна си!

ама и тя е... сърби, боли, драго ми е  Crazy

# 3 056
Babunka, какво да меля, бе жена?! Ти в час ли си? За пръв път чувам за подобно унижение, права до масата да налива ракия Shocked
Също така коментар пред трети човек за сексуалните ви пози, а то не кой да е, ами свекъра! Срамота! Сори, проблемът е и твой!
Тръгнала, иначе мен да напада в свекървенската тема ooooh!

# 3 057
Ей, някои хора не се усещат просто кога трябва да спрат да го раздават като собственици на форума!
Голяма цензура, голям морализъм, голямо нещо!
Тцццц, някои хора си мислят че слънцето от з-ка им изгрява!

# 3 058
  • София
Babunka, какво да меля, бе жена?! Ти в час ли си? За пръв път чувам за подобно унижение, права до масата да налива ракия Shocked
Също така коментар пред трети човек за сексуалните ви пози, а то не кой да е, ами свекъра! Срамота! Сори, проблемът е и твой!
Тръгнала, иначе мен да напада в свекървенската тема ooooh!
Това не е свекървенската тема, тази е за изцепки.
Диана, свекървата ти е един път. Но и ти имаш голям талант.

# 3 059
Ех, много весело.
И налата баба ( баба е на мм, майка на свеки), от време на време мре.
Ама тя жената си ги баписала нещата.  Даже и какво да има за раздаване. Пари си оставила. И така от време на време ги обяснява на мъжо. Пък той и еийа - ти само умри там като си решила, аз ще се оправя. 

Общи условия

Активация на акаунт