10 евъргрийна, free edition, от свекъра (свекървата) - 3

• 717 854
  • 3 345
  •   1
Отговори
# 3 135
Данче,  rotfImbo rotfImbo rotfImbo Animal Pig Animal Pig Animal Pig

# 3 136
Е то е ясно, че "празникът" се отложи за другата неделя, но от 10 години се познаваме и от 10 се пробва да е на моя ден. Май даже веднъж успя LaughingЗабравила съм вече!  Но за нея това е голяма чест, която моята градска натура не оценява!

# 3 137
  • София
ДЗП Данче  Joy Joy Joy
т.е ЧРД де, ако днес е въпросната неделя.  Hug

# 3 138
Е то е ясно, че "празникът" се отложи за другата неделя, но от 10 години се познаваме и от 10 се пробва да е на моя ден. Май даже веднъж успя LaughingЗабравила съм вече!  Но за нея това е голяма чест, която моята градска натура не оценява!
Разбира се, че е чест. Това е един вид жертвоприношение. И когато се прави специално в твоя чест- силата и енергията на пожертваното животно ще се влеят в теб...
Що не правеха в моя чест такива прояви- да речем през месец, през два...може жертвеното животно да се сменя- зимата прасенце, напролет- агънца... по изключение- пернати...

# 3 139
  • Sofia
Разбира се, че е чест. Това е един вид жертвоприношение. И когато се прави специално в твоя чест- силата и енергията на пожертваното животно ще се влеят в теб...
Колко сила и енергия има едно умряло прасе?  Confused  Laughing

# 3 140
А дано е повече от силата и енергията на една маруля, чийто свеж, зелен живот е бил прекършен без време от освирепял от глад веган.  Laughing
П.С. Така става като чета веганската тема.  Laughing

# 3 141
  • Sofia
Скрит текст:
А дано е повече от силата и енергията на една маруля, чийто свеж, зелен живот е бил прекършен без време от освирепял от глад веган.  Laughing
П.С. Така става като чета веганската тема.  Laughing
hahaha
Що за мазохизъм да четеш веганска тема?  Laughing
Но пък съдейки по... разпалеността..., с която веганите общуват с "трупоядците" (Joy), съм склонна да повярвам, че има адски много енергия в нещастните марули.

И за да не скокне пак някой анонимен да мрънкоти, да кажа нещо и по темата:
Преди доста години бившата свекърва си подари пералня за моя рожден ден. При първия ни голям спор не пропусна да изтъкне колко съм неблагодарна, че не съм оценила този жест.  Laughing

# 3 142

И за да не скокне пак някой анонимен да мрънкоти, да кажа нещо и по темата:
Преди доста години бившата свекърва си подари пералня за моя рожден ден. При първия ни голям спор не пропусна да изтъкне колко съм неблагодарна, че не съм оценила този жест.  Laughing
Laughing  и ти и Данчето марш в ъгъла да се срамувате, жените такива жестове правят за вашите РД, пък вие едно благодаря не казвате, само мрънкате  Laughing

# 3 143

Не е точно четене. Трупоядци и вегани сме се хванали за косите и пада здраво скубане.  Laughing

# 3 144

Не е точно четене. Трупоядци и вегани сме се хванали за косите и пада здраво скубане.  Laughing
Това пък трупоядци, звучи ужасно, не знам кой го е измислил  Sickсигурно веган ще да е бил

# 3 145
И трупоядци, и мършоядци ни нарекоха веганите, а Данчето за едно заклано прасе се коси. Laughing

# 3 146
  • Euskal Herria
Ми права е да се коси Данчето. Аз бих искала и теле към прасето, като ще е чест, такава да е!  Joy Joy Joy
Ми друго си е сепак. Ей тогава ще разбере колко е тачена и уважавана.

П.П. Данче, шегувам се. Знам, че хич не ти е било до смях на теб.

# 3 147
Данче, извинявай, не искам да правя майтап на твой гръб, ама си представих прасето с боднати и запалени свещички върху него за рождения ти ден и такъв смях ме напуши! Joy

# 3 148
  • София
Данче, извинявай, не искам да правя майтап на твой гръб, ама си представих прасето с боднати и запалени свещички върху него за рождения ти ден и такъв смях ме напуши! Joy
А в задника - фойерверк, на фона на Мая Нешкова "Честит да бъде този ден във който всеки е роден..."

# 3 149

Общи условия

Активация на акаунт