дайте ми съвет

• 7 624
  • 98
  •   1
Отговори
# 45
Каквото и да кажеш, всички снахички ще ти се нахвърлят.

# 46
Няма да застана на твоя страна, просто бих те посъветвала. Поддържай детето си, не го изоставяй. Това е ученическа любов, ще му мине и ще си дойде.
Сега е толкова заслепен, че не би могъл трезво да прецени + и - на ситуацията, липсва му и опит. Остани си добрата мама, при която винаги може да се прибере и вратата е отворена за него. А нея е по - добре да я приемеш и уважаваш. Верно, че 19 годишните са лигли и си мислят, че са господарите на света и всичко, което лети се яде,  но е само въпрос на време да се разреши ситуацията. Търпи!  Simple Smile

# 47
На 19 се омъжих, на 20 родих и лигла не съм била. Лиглите на 19 си остават лигли и на 39.

Ученическата ми любов която би трябвало да мине, още не ми е минала и синчето още не съм пуснала при мама до поличката. Що за глупости са това дето и пълниш главата? Малко бръмбари са като че ли в собствената и та и ти и подгласяш?

# 48
Ксения, питам се какво ли ти се е случило да си толкова негативен човек. Имаш нужда от помощ, това яде главно теб.

# 49
Ксения, питам се какво ли ти се е случило да си толкова негативен човек. Имаш нужда от помощ, това яде главно теб.

Аз негативен човек? Joy Аз детето си от къщи още не съм гонила. Нито приятелите и. За 20г брак дума напреки не сме си казали със свекърва ми. Нищо че съм била 19 годишна "лигла".

Нещо ме бъркаш с някой Изтрещерица. Изтрещяли сте всички тук от простотия даже се не усещате какви глупости пишете. Аз се хващам за главата ежедневно що за народ броди спокойно по тая земя без капка мозък в главата.

Имала съм явно късмет да не срещам простакеси на живо. Или не са смяли да си демонстрират простотията.

# 50
На 19 се омъжих, на 20 родих и лигла не съм била. Лиглите на 19 си остават лигли и на 39.

Ученическата ми любов която би трябвало да мине, още не ми е минала и синчето още не съм пуснала при мама до поличката. Що за глупости са това дето и пълниш главата? Малко бръмбари са като че ли в собствената и та и ти и подгласяш?

Всеки случай е частен случай. Аз говоря за общия случай (това по повод ученическата любов) Simple Smile
Освен това кой (освен теб) ще отрече, че днешните 20 годишни момичета не са лигли? Всяко правило си има изключение, да, но по твое време е било нормално на 20 да родиш, днес всеки ще ти каже, че е прекалено рано Simple Smile
Времената се менят, нравите също Simple Smile

# 51
  • Plovdiv->Toronto
Ксения, ти може би и на 4 вече си била трезвомислеща, съветвала си останалите и си въртяла кексове, не се и съмнявам   bouquet ... Аз много те харесвам защото си пряма и опитна, но не отричай че повечето 19-годишни все още имат нужда от отглеждане, а не от брак  Peace ...
Мен също много ме е страх от госпойците, че моя ми прилича на влюбчив но имам още 14-15 години да работя върху него ... Но мисля че бих я приела да живее в къщи  Peace, това е единствения начин да се разочарова от нея и да я види колко струва преди да са направили някоя глупост  ooooh! ... Недей да я мразиш, вредиш на себе си и е грозно за сина ти ... Бъди далновидна но не се трови, важното е да са живи и здрави ... Какво са плановете им, карай ги на учат, давай им противозачатъчни  Grinning ...

# 52
Е майче,вече ще се замислиш дали да искаш друг път съвет от  момичетата във форумите!И за една правописна грешка се усъмниха във възрастта ти ooooh!.Никога не бих поискала съвет по личен проблем,най-много да се почувствам още по-зле като се изкажат  всичкознаещите и всичкоразбиращите.

Р.Р.На Ксения любимият й цвят е черният,ако незнаете,да знаете.

Последна редакция: нд, 06 сеп 2009, 18:54 от rozi-maxi

# 53
  • София
Аз се хващам за главата ежедневно що за народ броди спокойно по тая земя без капка мозък в главата.

Ксения, движението на краката е функция единствено на физиологията на мозъка...  Crazy Crazy Crazy, не и на интелекта.

Ще кажа, че си права, много права в тази тема. Grinning

# 54
Нищо не можеш да направиш .

# 55

Всеки случай е частен случай. Аз говоря за общия случай (това по повод ученическата любов) Simple Smile
Освен това кой (освен теб) ще отрече, че днешните 20 годишни момичета не са лигли? Всяко правило си има изключение, да, но по твое време е било нормално на 20 да родиш, днес всеки ще ти каже, че е прекалено рано Simple Smile
Времената се менят, нравите също Simple Smile

Аз.20-годишните момичета не са лигли.На 24 съм и имам 6 години брак зад гърба си.Никога не съм била лигла.Имам и доста примери около себе си,че има отговорни 20-годишни момичета.

# 56
  • София
Живота е шарен. Има и сериозни момичета, има и глезени лигли.
При момчетата също се срещат екземпляри и от двата вида.
Всеки случай е различен, без да познаваме двойката няма как да гадаем какво ще се случи  по-късно.

# 57
Ксения, ти може би и на 4 вече си била трезвомислеща, съветвала си останалите и си въртяла кексове, не се и съмнявам   bouquet ... Аз много те харесвам защото си пряма и опитна, но не отричай че повечето 19-годишни все още имат нужда от отглеждане, а не от брак  Peace ...
Мен също много ме е страх от госпойците, че моя ми прилича на влюбчив но имам още 14-15 години да работя върху него ... Но мисля че бих я приела да живее в къщи  Peace, това е единствения начин да се разочарова от нея и да я види колко струва преди да са направили някоя глупост  ooooh! ... Недей да я мразиш, вредиш на себе си и е грозно за сина ти ... Бъди далновидна но не се трови, важното е да са живи и здрави ... Какво са плановете им, карай ги на учат, давай им противозачатъчни  Grinning ...

Аз имащи нужда от отглеждане не съм срещала. Около мен са новото поколение тийнове на по 17, това са умни, зряли момичета. Напълно самостоятелни финансово и във всяко едно отношение. Лигли не съм срещала.

Не отричам че има и лигли както и лигльовци, но те такива си остават завинаги. Денят се познава от сутринта. Категорично съм против някакви лични качества да се обвързват с възраст.

Абсурдни са желанията на родител да раздели детето си защото видиш ли родителите на гаджето  живеели под наем. Поредната амбициозна майка чакаща изгодна партия за синчето. Тези под наем да не сте посмяли да се запознавате с такива които не са. Laughing

# 58
  • Plovdiv->Toronto
Значи не си срешнала мен, аз бях отглеждана от мама до 27, мъжа ми до 30 си е бил в къщи  Grinning. Явно сме бавноразвиващи. Не мога да разбера какво е това бързане да переш на някой гащите Rolling Eyes, на 19 е време за романтика, дискотеки, тоалети, приятелки, студентски лайф, каквото ти се прииска. Имай си приятелка, приятел, ходете си у вас, у тях, на хижи, където искате, но защо трябва да играем на семейство  Grinning?
Явно всеки е различен, аз не бях готова на 19 за нищо. Родителите ми винаги са ни давали всичко каквото могат със сестра ми, каквото и да стане, нова връзка, разбито сърце Sad Simple Smile, в къщи е нашата крепост, ухаеща на кафе и палачинки, с усмихнати родители. Не съм искала да си тръгвам, честно  Laughing. Никога не сме имали проблем да не се приберем или да доведем приятел в къщи, но и не сме злоупотребявали, леко запознанство без да натрапваме гаджето и това е, може би не повече от 2-3 гаджета съм запознавала. Нашите също гледаха да не се привързват Wink.  Ако е сериозно, то си проличава  Peace.
Мисълта ми беше, какво кара едно дете на 19 да излезе от къщи, или да си помисли че е достатъчно зрял за семейство  newsm78. Аз не мога да го разбера.

# 59
  • София
evolis, с тези разсъждения на дребно нищо чудно, че си отблъснала момичето.  потърси грешката в себе си.

Общи условия

Активация на акаунт