дайте ми съвет

• 7 602
  • 98
  •   1
Отговори
# 90
Цитат
Още си живеят заедно и щастливи. И никога не са си изневерявали за да "си поживеят".

Shocked

Моля те, убеди ме в това!  Rolling Eyes

Нужно ли ти е без да ги познаваш? Достатъчно е че аз го знам, а мен във вярност до живот е изключително трудно да ме убедиш. Grinning Родителите ми от първи клас са седяли на един чин, даже в детската градина са хванати за ръка по снимките. Приети в различни градове да учат след средно, баща ми зарязва художествено образование и се прехвърля при майка за да са заедно. Не са си изневерявали даже през години на раздяла по чужбина. Можеш да не вярваш.

ми баща ти е мухльо, да си зареже образованието...

Може и така да е. Завършва ненавистно икономическо. Затова пък си запазва "пикливата" ученическа любов.

# 91
Този случай е абсолютно изключение! Такава любов, каквато я описваш, се среща изключително рядко в живота. Мисля, че вашите трябва да кандидатстват за Гинес. Абсолютно сериозно го казвам това!

# 92
Мисля, че темата трябва да се заключи!

# 93
Що пък да се заключва? Още не са оплюли като хората пиклата. Чакам с нетърпение включването на авторката за поредните бисери. Laughing

# 94
 Има тристаен апартамент в София, едничък на мама и тате, а там е и баба?! Невероятна партия! Права си, тя затова е с него. В кой квартал е апартамента( това е много важно )?
  Винаги съм искала да го напиша - подкрепям Ксения!  

# 95
  • София
Добър вечер.Ето включва се и авторката на темата.Искам да благодаря на всички които ми дадоха съвет, защото такава беше и молбата ми.На другите които плюха по мен само мога да кажа - ето това е Бай Ганьовщина. Ксения,нито съм проста,нито съм селянка, нито съм болна мъжка майка,но това си е твое мнение. Но все пак благодаря на всички за изказаното си  мнение.

# 96
Може да не си но се държиш и разсъждаваш като такава.

Взимай се в ръце и мисли накъде си с главата! Доколко обективно ти е отношението към това момиче и какви твои чувства стоят зад всичко това. Незаслужено си изгонила и двамата. Те без теб могат, но ти без тях едва ли.
Ако до сега синът ти е имал нужда от теб, от тук нататък все повече ти ще си тази която има нужда. Затова се съобразявай с неговите нужди и не навлизай в личното му пространство!

# 97
Добър вечер.Ето включва се и авторката на темата.Искам да благодаря на всички които ми дадоха съвет, защото такава беше и молбата ми.На другите които плюха по мен само мога да кажа - ето това е Бай Ганьовщина. Ксения,нито съм проста,нито съм селянка, нито съм болна мъжка майка,но това си е твое мнение. Но все пак благодаря на всички за изказаното си  мнение.
Добър вечер.Ти ме изумяваш!!Значи да оплюеш непознато момиче и своя син във форума не е Бай Ганювщина,но негативните отзиви по твой адрес са такива?!Не търси съвет от чужди хора,а отвори сърцето си и за момичето което обича сина ти.Дали е лоша и невъзпитана,или добра и мила,това е избор на сина ти.Спомни си когато ти си била млада,спомни си дали ти си била идеална и прекрасна,и дали теб са те харесвали родителите на момчето с което си дружала.Бъди по благосклонна.Но като чета постовете ти,май не търсиш съвет......

# 98
Тя не прави лошо на момичето. Майка ми на млади години много и се връзваше на баба, която и от далеч не спираше да я тормози с писма към синчето съветвайки го да си прибира паричките че нищо не се знае... Laughing Но в крайна сметка признаваше че вместо да и избоде очите, и изписа веждите. Защото иначе не се знае кога биха се решили да се отделят.
Обаче трябва да осъзнаваш, че този тормоз рефлектира преди всичко върху сина ти, когото поставяш между чука и наковалнята да избира между две любими жени. След като се е решил да живее при нейните родители, значи я обича достатъчно. И не може да не се съобразяваш с чувствата му- той не е малко дете.

Общи условия

Активация на акаунт