дайте ми съвет

• 7 605
  • 98
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Тези, за които е най-важно щастието на синчето , са най-гадните свекърви.

това го обявявам за глупост на седмицата smile3533

# 76
Много сте лоши!!! Защо така се подигравате? Наистина не мога да ви разбера!!!!!!!!!

# 77
Браво Трещерица,същото мисля като теб.Няма да се подавам на машинацийте на 19 годишни пикльовци.И то в дома ми,който чаках 20 години с цената на операций на гуша и много нерви.Борих се за това жилище,за да бъде всеки добре,да има стая за всеки и накрая да дойде чужд човек,който още даже не ми е станал роднина и да върти всички на малкото си пръстче.Няма да стане!Аз не съм го изгонила,дадох му да разбере,че вратата за него винаги е отворена,ако иска винаги може да се върне в къщата си.
Ти съвет ли искаше,или просто ей така,да оплюеш момичето и сина си?Върни се назад и почети постовете си,и мисля че ако си достатъчно умна жена ще разбереш защо са те напуснали!"Най- обичам" ей такива майки, които хем тръбят наред колко са всеотдайни и как обичат синовете си,хем пък като стане въпрос за жилището им лягат пред вратата и край...това жилище е мое,как така някой си ще се разпореежда тук,аз здравето съм си дала!!Борила си се за това жилище,ами живей си тогава в него сама...защо ревеш,че сина ти те е напуснал?!И как така ще наричаш детето си "пикльо" или непознато момиче с обидни думи?Хей,мамче осъзнай се!Момчето ти се е влюбило,момчето ти вече е мъж.На теб дали ти харесва  или не,не е важно.Дори да не си съгласна,дори да не ти харесва неговия избор,преглътни и премълчи.Имам двама сина,за тях си давам живота, никога не бих нагрубила и обидела техните момичета,независимо какви са.А и нали можем да се поставим в позицията на женските майки,които също може пък да не харесват нашите синове,които за нас са перфектни,щото са наши!?.За мен е важно децата ми да са щастливи,това ме прави 2 пъти по щастлива от тях,но когато са нещастни,страдам 10 пъти повече.Ще има и щастие,ще има и любовна мъка и грешен избор,такъв е живота.Големия ми син преживя една много тежка раздяла след три годишна връзка.Той е супер романтик,обичаше я безкрайно,но момичето се влюби в друг....Аз много се бях привързала към нея,обичах си я като мое момиче.След раздялата той страдаше,а на мен сърцето ми се късаше и кървеше като го гледах.Но никога не си позволих "лукса"да нагрубя или да изкажа негативно мнение за момичето.Обичали са се,били са щастливи.Не мисля ,че щеше да му стане по леко ако бях почнала да я нагрубявам и нападам.Само му казах,че някъде го чака още по мило и добро момиче,неговата може би голяма любов.Извинете ме за объркания пост,и ако имам грешки.Май не се получи това което мислих да напиша.Но наистина,не разбирам жени кото с такава злоба обиждат бъдещите си снахи,или пък бързат да нападат синовете си.Нали все пак ние ги възпитаваме тези "пикльовци",а това означава ,че грешката е някъде в нас?!

# 78
Ей,верно в тоя форум много злобни мнения прочетох.Не схващате ли,че щом пише тук,майката е напълно отчаяна?!Не са нужни злобни коментари.
Разбира се,че ще се ядосва на момичето.Цял ден на работа,връща се в къщи и всичко наопъки.Щом живее 3 мес. в тях,поне може да си прибере масата и леглото.Не е нужно да прави основно почистване.Нещата се свеждат до елементарно възпитание.Когато отида в къщата на свеки и за миг не съм си помислила да седна и да чакам да ме обгрижат.Че тя да не е слугиня?!А дали е интригантка или не-въпрос на гледна точка.Може би има защо да го казва,ама как да сподели човек,като го изяждате с парцалите?

Истината в 90% от случаите не е приятна. Да не забравяме, че и тя е била снаха ... да се сети за вица - ако го знае- за онази свекърва, която се тюхкала, че като била снаха свекървите били лоши, а сега като е свекърва - снахите станали лоши  ooooh!

# 79

http://movie.pop.bg/item19304.html
Препоръчвам .....вместо съвет  Joy

# 80
бъдеща свекърва 2 - страхотен пост. Поклон пред такива майки като теб   bouquet. Защо всички нямат тази мъдрост ...

# 81
Едно не ми е ясно - как при тези идеални снахи, се получават толкова лоши свекърви.

... да се сети за вица - ако го знае- за онази свекърва, която се тюхкала, че като била снаха свекървите били лоши, а сега като е свекърва - снахите станали лоши  ooooh!

Но и в още едно съм сигурна - тези, които са вечно недоволни от свекървите си, после ще са такива и от снахите си. Защото чувството, че си безгрешен, не отминава с годините. Сега свекървата е виновна, че няма твоите разбирания, после снахата ще е виновна.
Ако ми се падне такава снаха, ще обвинявам себе си, че не съм възпитала добре сина си. Но пък той е възпитан да е откровен и честен, така че една интригантка може да го изработи. За щастие, за кратко.

# 82
Ха не обобщавай за всички снахи и свекърви!

Когато майка ми пристига млада снаха (19 годишна) в чужд дом, свекърва и на всяка крачка и повтаря че не е строила дом за "руспии". Въпреки това майка ми я гледа като писано яйце до последния и дъх, а родната и щерка я нямаше никаква. Изнасят се от там с бебе на 2 мес и 1 куфарче дрехи под безброй майчини клетви.
Майка ми е прекрасна свекърва и трепери над снаха си. Точно по причина че помни прекрасно отношението с което се сблъсква тя самата в чужда къща. Селската простотия на "болни" мъжки майки е неизкоренима и си е признак на българската Бай Ганьовщина.

# 83
ксения, малко по-горе е даден филмът - значи не е само байганьовщина. Гледали сме и Всички обичат Реймънд. А бе, тук-таме, имаме бегла представа за света, границите се отвориха, ако не знаеш.
Майка ти е била и прекрасна снаха и е станала прекрасна свекърва. 

# 84

Но и в още едно съм сигурна - тези, които са вечно недоволни от свекървите си, после ще са такива и от снахите си. Защото чувството, че си безгрешен, не отминава с годините. Сега свекървата е виновна, че няма твоите разбирания, после снахата ще е виновна.
 ......
Под това се подписвам.

# 85
ксения, малко по-горе е даден филмът - значи не е само байганьовщина. Гледали сме и Всички обичат Реймънд. А бе, тук-таме, имаме бегла представа за света, границите се отвориха, ако не знаеш.
Майка ти е била и прекрасна снаха и е станала прекрасна свекърва. 

Този филм трябва ти да го гледаш. Това е един пример за много цивилизовани отношения между снаха и свекърва които не се понасят. Никъде там няма директни обиди в лицето, натяквания че някой не си оправял леглото, обработка на синчето че е довел лъжкиня и интригантка. Има един болен мозък на свекърва, която обаче е достатъчно културна да не изпада в простотии като авторката.

Майка ми беше прекрасна снаха, но не и за свекърва си. Между другото са връстници с баща ми, и двамата 19-годишни "пикльовци", той още и казарма неотслужил. Още си живеят заедно и щастливи. И никога не са си изневерявали за да "си поживеят".

# 86
Този филм трябва ти да го гледаш. Това е един пример за много цивилизовани отношения между снаха и свекърва които не се понасят. Никъде там няма директни обиди в лицето, натяквания че някой не си оправял леглото, обработка на синчето че е довел лъжкиня и интригантка. Има един болен мозък на свекърва, която обаче е достатъчно културна да не изпада в простотии като авторката.

Боже мили. Ти изобщо гледала ли си го.

# 87
Цитат
Още си живеят заедно и щастливи. И никога не са си изневерявали за да "си поживеят".

Shocked

Моля те, убеди ме в това!  Rolling Eyes

# 88
Цитат
Още си живеят заедно и щастливи. И никога не са си изневерявали за да "си поживеят".

Shocked

Нужно ли ти е без да ги познаваш? Достатъчно е че аз го знам, а мен във вярност до живот е изключително трудно да ме убедиш. Grinning Родителите ми от първи клас са седяли на един чин, даже в детската градина са хванати за ръка по снимките. Приети в различни градове да учат след средно, баща ми зарязва художествено образование и се прехвърля при майка за да са заедно. Не са си изневерявали даже през години на раздяла по чужбина. Можеш да не вярваш.

# 89
Цитат

Shocked

Нужно ли ти е без да ги познаваш? Достатъчно е че аз го знам, а мен във вярност до живот е изключително трудно да ме убедиш. Grinning Родителите ми от първи клас са седяли на един чин, даже в детската градина са хванати за ръка по снимките. Приети в различни градове да учат след средно, баща ми зарязва художествено образование и се прехвърля при майка за да са заедно. Не са си изневерявали даже през години на раздяла по чужбина. Можеш да не вярваш.

ми баща ти е мухльо, да си зареже образованието...

Общи условия

Активация на акаунт