'' Парфюмни размисли и страсти'' 40 - юбилейна тема

• 24 325
  • 640
  •   1
Отговори
# 45
Момичета,имам си 75 ЕДП Хипноузззззззззззззззззззз  Two Hearts Ще си го самоподаря по случай днескашния ни празник-идеален подарък  newsm44
Noir

# 46
Дааа тиии еее честиииит   261uu  261uu  261uu Grinning Grinning, с най -голяма радост да се пръскаш

край! отидоха ни мъжете Sunglasses Laughing

# 47
Честито, Ди Grinning
С интерес прочетох мнението ти за Вера Уанг, незнам защо, но имам чувството, че ще ми хареса ThinkingНе съм го пробвала дори, но го искам Simple Smile
Chloe ми е сред фаворитите - изключително елегантен парфюм, аз не го намирам дистанциращ, даже напротив,когато съм с него  синът ми е наврян неизменно в мен да ме души Grinning

# 48
Дааа тиии еее честиииит  261uu  261uu  261uu Grinning Grinning, с най -голяма радост да се пръскаш
мерсиииииииииииииииии, ще мириша на дъфкаааааааа  Mr. Green

# 49
Тес, страхотна си, направо се просълзих. Толкова тонизиращо ми действате, всички сте невероятни  bouquet
Ди, можеш ли да споделиш откъде взе Cloe? Мисля да го взема и него, но така ми се иска и Ангел и Демон ooooh!

# 50
  • София
Честити нови придобивки!

Аз непланирано (ама какво да правя, слаби са ми ангелите, по-слаби от Кейт Мос...) се сдобих с Кристал Ноар.... ммм, кокосче.....и доста силен аромат, мислех че е по-лек, като Брайт Кристал.....

# 51
Честити нови придобивки!

Аз непланирано (ама какво да правя, слаби са ми ангелите, по-слаби от Кейт Мос...) се сдобих с Кристал Ноар.... ммм, кокосче.....и доста силен аромат, мислех че е по-лек, като Брайт Кристал.....

честито и на теб  Hug

# 52
Ноар честито Grinning Heart Eyes, Тони, благодаря  bouquet

# 53
  • София
Браво Тес,каква тема само си заформила...направо цял сценарий.  Grinning   bouquet
Честита юбилейна тема и честити нови придобивки!  Heart Eyes

# 54
Честито, Ди Grinning
Chloe ми е сред фаворитите - изключително елегантен парфюм, аз не го намирам дистанциращ, даже напротив,когато съм с него  синът ми е наврян неизменно в мен да ме души Grinning
Благодаря, Маги Hug
"Звученето" на парфюмите освен от вид на кожа, визия и т.н, според мен зависи също и от настроение, нагласа...аз съм си го определила като "дистанциращ" и затова го ползвам, когато нямам настроение да бъда  "мила, усмихната и позитивна". Пръсваш два пъти, обличаш нещо по-строго, стъпваш в/у 10см токчета и тръгваш гледайки право пред себе си, с леко присвит поглед, излъчваща категоричното послание: "Това съм АЗ, останалото е неважно....." Клое " ми придава съвършената завършеност на тази визия Mr. Green

Ди, можеш ли да споделиш откъде взе Cloe? Мисля да го взема и него, но така ми се иска и Ангел и Демон ooooh!
Веднага, мила - купих го от съфорумка Peace

# 55
Честити нови придобивки на всички.
Ди, Манията и аз я чувствам по същия начин Heart Eyes
Ноар, е как Кристал Ноар  Mr. Green, наистина е доста силен аромат- едп-то. Сутрин като отидех на работа без да го вземам с мен и да подновявам в 18.00H., когато ме вземе приятеля ми всеки път ме питаше, дали не съм се пръскала преди малко  Shocked

РЕ и на теб честит Хипноуз и на vmarinska.
А бе на всички  Hug Hug Hug

# 56
Мерси,Вили   bouquet
хайде нещо следобедно  Mr. Green

ммммммммммммммммм.обожавам шоколад с мента  Heart Eyes

# 57
О да и на мен безкрайно стоеше Кристал Ноар! честито Noir  Hug

ооооо Ре отивам да пия бейлис като свърша работа ням ням няммммммммм  Crazy

# 58
ох майко Crazy, Рени благодаря, Лина и на теб Hug

# 59
  • София
Честити придобивки на всички!
И аз да се цопна в кюпа - 2 броя от днес - Pussy Deluxe Velvet Kitten (ставало е дума и преди за него) и La Perla Dark Extasy - чуден аромат на шоколадов бонбон с пълнеж ванилов ликьор, иде ми да си захапя ръката  newsm22
О, бейлис виждам междувременно, аз почти го докарвам на аромат  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт